Vysla druha beta FW3
Re: Vysla druha beta FW3
Ked si vypyta heslo na App Store a klikate na pismena, tak vydava zvuky aj napriek tomu, ze v nastaveniach su zvuky klaves vypnute.
-
- Moderator fóra
ještě mám takový postřeh k těm BT sluchátkám.
Funguje mi tlačítko Play/pause - pouze.Tlačítka na přehazování písniček a hlasitost ještě pořád ne.
Zajímalo by mě jestli play/pause fungovalo na beta 1(pokud nekdo má možnost, prosím vyzkoušejte)
Dále pak pokud chcete poslouchat třeba rádio přes bluetooth sluchátka, udělejte to tak, že běžte do ipodu, cokoliv si pusťte a nechte hrát, minimalizujte ipod a běžte třeba do fstreamu, pusťte rádio, a jakmile začne hrát, ipod se sám vypne a hudbu z fstreamu zůstane ve sluchátkách.
Jinak to asi zatím nepůjde, protože v fstreamu není tlačítko na přepínání audio zařízení
Funguje mi tlačítko Play/pause - pouze.Tlačítka na přehazování písniček a hlasitost ještě pořád ne.
Zajímalo by mě jestli play/pause fungovalo na beta 1(pokud nekdo má možnost, prosím vyzkoušejte)
Dále pak pokud chcete poslouchat třeba rádio přes bluetooth sluchátka, udělejte to tak, že běžte do ipodu, cokoliv si pusťte a nechte hrát, minimalizujte ipod a běžte třeba do fstreamu, pusťte rádio, a jakmile začne hrát, ipod se sám vypne a hudbu z fstreamu zůstane ve sluchátkách.
Jinak to asi zatím nepůjde, protože v fstreamu není tlačítko na přepínání audio zařízení
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
Já jsem přešel z druhé Bety opět na 2.2.1, jelikož iPhone měl obrovskou spotřebu energie. Před spaním jsem jej vypojil z nabíječky a do rána byl skoro vybitý, opět jsem jej nabil a za dopoledne klesl o 1/3tinu aniž bych cokoliv dělal. Už je to opět ok.
-
- Sons of Jailbreak
to je divné, mě se zase zdá, že vydrží dýl
edit: možná je to tím, že ho teď používám bez simky
edit: možná je to tím, že ho teď používám bez simky
Naposledy upravil(a) jerrx dne pon dub 06, 2009 3:11 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10
MacBook Pro | OS X 10.10
-
- patron iPhone.cz
Mám podobný pocit, jako ty. Ta výdrž není nějak extrémě delší, ale určitě minimálně stejná, jako na 2.2.1.
Bude taky asi dost důležité v Nastavení sítě vypnout 3G, pokud nepoužíváte.
Já to tak udělal, a opravdu neshledávám vyšší spotřebu než bylo běžné v předešlém fw.
Bude taky asi dost důležité v Nastavení sítě vypnout 3G, pokud nepoužíváte.
Já to tak udělal, a opravdu neshledávám vyšší spotřebu než bylo běžné v předešlém fw.
3G jsem měl vypnuté, dokonce ikdyž jsem deaktivoval Wi-Fi, tak to rychle šlo dolů. Těžko říct, čím to bylo, na 2.2.1 je to vše už ok.
-
- Starý pes fóra :)
divný ted mám tak 1/3 pryč(nabíjeno přes noc v 6:55 odpojeno) a to jsem přes den poslouchal asi 2 hodiny hudbu, byl jsem tak +- hodinu na netu. a jedu jak kdyby mi to baterku vůbec nežralo
-
- Moderator fóra
tak podle me baterka vydrzi stejne jako na 2.2.1
jinak dnes sem prisel na docele neprijemny bug, kdyz volam a dam si telefon na reproduktor a pak tento rezim zrusim, mikrofon i sluchatko se deaktivuje a je nutne ukoncit hovor delato nekomu z vas taky?
jinak dnes sem prisel na docele neprijemny bug, kdyz volam a dam si telefon na reproduktor a pak tento rezim zrusim, mikrofon i sluchatko se deaktivuje a je nutne ukoncit hovor delato nekomu z vas taky?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- patron iPhone.cz
tvosi vyzkoušel jsem toto asi 20 x za sebou a u mě vše korektně
baterie se trochu zlepšila, řek bych že je na úrovni 2.2.1. nevím co jsem udělal za změnu, snad jen vypnul 3G. ikdyž jsem na moravě a tu 3G není ani omylem. z ostatních poznatků můžu říct. že se stále objevuje problém z bety 1 se zvukem, telefon zvoni, ale přitom nezvoní, jen vibruje nebo ani to ne. samozřejmostí je bug s dialpadem a nebo to, že telefon zvoní, ale display je tmavý, nesvítí, hovor nejde vzít ani po slepu (ale tohle se mi objevovalo i u 2.2.1 nebo i dřív.
-
- patron iPhone.cz
Pokud máš s tím dlouhodobější problém a vyskytuje se to i u nižších FW tak to nebude bug, ale zřejmě hardwarová záležitost.
Betu 2 používám od té doby co vyšla (s jednodenní pauzou, kdy jsem downgradoval zpět na 2.2.1, protože jsem nebyl schopný nastavit mail), iPhone je IMHO dost vytížen (cca 50 hovorů do i ven) a zatím jsem problém se zvukem jak popisuješ nezaznamenal.
Ale nutno vzpomenout, že toto se mi párkrát stalo na betě 1
Betu 2 používám od té doby co vyšla (s jednodenní pauzou, kdy jsem downgradoval zpět na 2.2.1, protože jsem nebyl schopný nastavit mail), iPhone je IMHO dost vytížen (cca 50 hovorů do i ven) a zatím jsem problém se zvukem jak popisuješ nezaznamenal.
Ale nutno vzpomenout, že toto se mi párkrát stalo na betě 1
scorpi já jsem psal, že se mi objevoval i na starších fw problém s tou černou obrazovkou, ne s tím zvukem. to jen u FW 3.0 beta 1 i 2.
OK, beru na vědomí. scorpi
OK, beru na vědomí. scorpi
Používam JB FW 3.0 BETA 2. Škoda že na tom nejde kopec vecí zo Cydie. Dokonca aj samotná Cydia spadne po spustení. Jediné čo mi išlo bolo OpenSSH, MxTube, iBluetooth, xGPS, Respring a tá alternatíva Cydie, Icy, cez ktorú som to všetko inštaloval.
neviete niekto ako na FW 3.0 beta2 rozbehat iphone ako modem? zatial som nijako na to neprisiel - samozrejme pouzivam iphone bez JB...
-
Zde máš návod, jak na to.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Moderator fóra
Funguje to i nějak pod WIN?
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
kdy se tak počítá že by mohla vyjít normální verze pro uživatele? děkuji ahoj
-
Řešeno jinde, ale odpovím: někdy v létě.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
terry diky, ale to je asi pre MAC, pre WIN nie je nic podobne? alebo je najeky iny postup pre WIN?