Nemám to přečtené, ale řekl bych, že tady se o tom ještě neví (nespekuluje)
http://www.rlslog.net/rumour-next-gen-i ... ess-radio/
iPhone 3.1 a Rádio?
-
- Mírně pokročilý
iPhone 3.1 a Rádio?
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1
WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
-
- Moderator fóra
Re: iPhone 3.1 a Rádio?
tak sem si to precet a popravde moc tomu neverim....podle clanku ma i nynejsi iphone radio recever ale je blokovanej...proc by Apple neco do telefonu daval a pak ten kus HW blokoval?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
To je mazec!!
cituji: " The existing iPhone 3G and iPod touch use the Broadcom BCM4325, which supports WiFi b/g and has an FM receiver. However Apple have locked down the latter so that it will only receive signals from the Nike+ exercise accessory... "
A nevi nekdo, zda se to da, resp. jiz podarilo SW odblokovat a nasledne vymyslet nejakou app, ktera bude fachat jako radio?
Již když jsem to četl poprvé, tak jsem si říkal, že s tím FM transmitterem má Apple úplně jiné plány. FM receiver určitě neplánují odemknout pro použití na chytání FM vln, na rádia mají daleko lepší aplikace, např. Pandora.. Tímdle by si určitě nepolepšili.. Apple chce, aby nový iPhone uměl komunikovat s různými zařízeními a pravděpodobně jim přijde toto jako vhodná volba..
-
- Senior uživatel
Nechápem prečo neni v iPhone rádio a teras,keď sa píše,že tam aj je ten FM transmiter,tak by ho mohli odomknúť.Každí nemá internet v mobile aby mohol počúvať rádio,ak je to možné bolo by dobre aby to niekto spravil.šak ani posielanie cez bluetooth sa nedalo a teras sa dá.
Rumour: Next-gen iPhone with wireless radio
Posted on 06.04.2009 at 15:10 in Tech News by Martin
translation clanku z linku v prvnim postu:
Podle nejnovejsiho buildu FW 3.0 bude nova generace iPhonu (oznacovana jako iPhone 3.1) pouzivat BCM4329 chipset od Broadcomu, který přináší moznost vylepšeni funkcnosti wi-fi a radia. Tento chipset podporuje wi-fi draft-n, stejne jako snížení spotřeby a nejen FM prijimac, ale take vysilac.
Pritomnost FM vysilace by mohla znamenat, ze nova generace iPhonu nebude potrebovat radio vysilace tretich stran a bude na kratkou vzdalenost streamovat hudbu primo do autoradii.
Co se tyce zlepseni funkce wi-fi, krome podpory draft-n je novy chipset take kompatibilni s technologii MIMO multi anten, podporuje 5GHz site a provazovani kanalu, tedy spojeni dvou kanalu k urychleni prutoku.
Stavajici iPhone 3G a iPod Touch pouzivaji chipset BCM4325, ktery podporuje wi-fi b/g a ma FM prijimac. Nicmene Apple tento prijimac blokoval, takze muze prijimat signal pouze od Nike+ zkusebni accessory. Az casem se ukaze, zda spolecnost bude delat totez s novymi FM moznostmi novejsiho chipsetu od Broadcomu, ktery bude vyuzivat jejich novy iphone.
---------
tak nevim, v kazdem pripade je to jen a pouze RUMOUR. Celkem tyhle spekulace kolem noveho iphonu nechapu...sice hezke, ze se fandove Applu chteji tesit na neco noveho, ale proc nepockat, co tedy Apple predstavi, nez si vymyslet fantazie, ktere se realitou nikdy nestanou (a akorat blbnou lidi) ?
Posted on 06.04.2009 at 15:10 in Tech News by Martin
translation clanku z linku v prvnim postu:
Podle nejnovejsiho buildu FW 3.0 bude nova generace iPhonu (oznacovana jako iPhone 3.1) pouzivat BCM4329 chipset od Broadcomu, který přináší moznost vylepšeni funkcnosti wi-fi a radia. Tento chipset podporuje wi-fi draft-n, stejne jako snížení spotřeby a nejen FM prijimac, ale take vysilac.
Pritomnost FM vysilace by mohla znamenat, ze nova generace iPhonu nebude potrebovat radio vysilace tretich stran a bude na kratkou vzdalenost streamovat hudbu primo do autoradii.
Co se tyce zlepseni funkce wi-fi, krome podpory draft-n je novy chipset take kompatibilni s technologii MIMO multi anten, podporuje 5GHz site a provazovani kanalu, tedy spojeni dvou kanalu k urychleni prutoku.
Stavajici iPhone 3G a iPod Touch pouzivaji chipset BCM4325, ktery podporuje wi-fi b/g a ma FM prijimac. Nicmene Apple tento prijimac blokoval, takze muze prijimat signal pouze od Nike+ zkusebni accessory. Az casem se ukaze, zda spolecnost bude delat totez s novymi FM moznostmi novejsiho chipsetu od Broadcomu, ktery bude vyuzivat jejich novy iphone.
---------
tak nevim, v kazdem pripade je to jen a pouze RUMOUR. Celkem tyhle spekulace kolem noveho iphonu nechapu...sice hezke, ze se fandove Applu chteji tesit na neco noveho, ale proc nepockat, co tedy Apple predstavi, nez si vymyslet fantazie, ktere se realitou nikdy nestanou (a akorat blbnou lidi) ?
No ono je to jednoduche takto napisat. Ked mam vravet za seba...iPhone zboznujem a som naozaj nedockavy na jeho novy model. A na nete citam setky mozne aj nemozne blbosti ohladne iPhonu novej generacie. A i ked citam daku podobnu nepodlozenu vec faktami, tak mi to staci lebo mi to krati NESKUTOCNE DLHE cakanie na mojho buduceho milacika. Jedna z vysvetleni preco sa ludia zapajaju do takychto nepodlozenych debat.