Změna CZ appstore na US ??

Odpovědět
FoXic

Změna CZ appstore na US ??

Příspěvek od FoXic »

Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o radu.
Popis situace:
Mám nově iPhone 3G. Kartu od české spořitelny. Připojil jsem se k iTunes a spustil registraci. V dobré víře jsem žádné parametry neměnil a vyplnil vše podle návodu tady z fóra. Registrace proběhla na první pokus, kartu to vzalo, na zkoušku jsem si koupil dvě app, vše oka. Ale když jsem chtěl mrknout na podcasty a hudbu... ouha.

Problém:
iTunes mi nahlásí, že czech republic není podporována, že to jde jen v US store a nazdar. Takže si nepřidám podcasty a nestáhnu melodie, písničky.

Lze to nějak řešit? Návrhy:
1. Nějak změnit umístění v profilu, tj. předělat si účet na US.
2. Zaregistrovat se znovu, tentokrát na US appstore abych měl "plný přístup". s tím, že bych použil STEJNÉ číslo účtu a STEJNÝ iPhone. Ty dvě zaplacené app bych obětoval. :(
3. Dostat podcasty a vyzváněcí melodie do iTunes nějak "alternativně".

Nevím, jestli něco z toho lze. Zkoušel jsem tady hledat, všude se řeší "kousky", ale přímo můj problém jsem nenašel. Tak se omlouvám, jestli se to tu už řešilo.

Díky za pomoc.

Domingo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Změna CZ appstore na US ??

Příspěvek od Domingo »

musíš se zaregistrovat i na US store..
iPhone 3G 8GB

Obrázek
Obrázek

daryl
Host
Host

Příspěvek od daryl »

Zkousel jsem to a hlasi, ze karta je registrovana/platna v CZ a nedovoli registraci. TOhle mne fakt hodne sere. Ta nase OSA je tak nenazrana, ze to snad neni mozny. Pro neznale, to je jediny duvod, proc to nejde. OSA chce priliz vysoke autorske poplatky.

Paypal mi hlasi to same. Co ted ?
iPad 3 64GB WiFi
iPhone 5s 64GB
Macbook Air 13" i7, 8GB RAM, 256GB SSD

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Problem je ze v US AppStore nelze platit s ceskou kreditkou (debetni kartou). Sam jsem to zkousel. Dokonce nelze pouzit ani platny PAYPAL ucet pokud v nem nemate americkou kreditku. Ja osobne jsem neobjevil zpusob, jak platit ceskou kreditkou na US AppStore. Jedine co je mozne je mit na US AppStore ucet pro nakup FREE apps.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

whisky96
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od whisky96 »

je mozne samozrejme nakupovat cez Gift Vouchers, ktore si kludne s ceskou kreditkou a Paypalom kupis na e-bay ...

budes mat dva ucty, o ziadne aplikacie neprides ... medzi uctami (CZ/US store) mozes v iTunes prepinat, v telefone priamo nie (tam sa nastavi ten, s ktorym budes synchronizovat)

daryl
Host
Host

Příspěvek od daryl »

Ha! Super :) Na ebay.com jsme si koupil 50$ gift card za 45$ skrze paypal. Konecne muzu utracet za muziku :) Tipuju ze behem dneska si koupim jeste tak 2 dalsi giftcarty :)
iPad 3 64GB WiFi
iPhone 5s 64GB
Macbook Air 13" i7, 8GB RAM, 256GB SSD

Odpovědět