iTunes Store dorazil do CR/SR ?

Odpovědět
ls8
Starý pes fóra :)

iTunes Store dorazil do CR/SR ?

Příspěvek od ls8 »

S novymi iTunes 8.1.1 lze i v nasich zemich konecne nakupovat hudbu, filmy audioknihy. Alespon podle zpravy MacRumors: http://www.macrumors.com/2009/04/07/itu ... supported/. Muzete to nekdo potvrdit?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

Paly

Re: iTunes Store dorazil do CR/SR ?

Příspěvek od Paly »

Tak po kliknuti na Slovensky iTunes Store mi vyskoci, ze si mozem kupit len app pre iPhone nic viac. Ziadna hudba, ziadne filmy. Nie som prihlaseny, ale tusim, ze by nemal byt problem aby som videl, ze ci je hudba na predaj alebo nie (ale nie je tam nic nove). Zatial nic nedoslo ku mne.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Ja som dnes aktualizoval ale nic... ziadne mp3 ktore by som mohol zakupit som nenasiel... :|

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Na superapple.cz už někdo v komentářích psal, že se jedná pouze o AppStore, takže zatím nic.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Ze sa jedna o App Store? Vsak ja pouzivam Slovenske App Store uz od zaciatku....

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Ano, já to pochopil tak, že si toto někdo ztotožnil s tím, že zde je nyní dostupný i iTunes store (myslím ten obrázek s tím výpisem zemí, který všude koluje).

http://superapple.cz/2009/03/novinky-v-itune-81/#comment-1144
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

daryl
Host
Host

Příspěvek od daryl »

Navic zacali disablovat "redeem" ucty mino US.

Abych vysvetlil: proto bych mohl nakupovat hudbu a video jsem si zalozil ucet na US store a nabil ho pomoci gift cards. Pak jsme vesele stahoval, poslouchal a koukal. Dnes rano, jsem si chtel sosnou dalsi dily Stargate (ktere jsem zmeskal v TV) a iTunes mi zahlasil, ze e-eee, ze jsem by disablovanej a at si anpisu na apple bla bla. Predpokladam,z e zacali kontrolovat IP ze ktere se nakupuje tudiz jsem na ne zkusil bachorku, ze jsem na dovoleny v evrope.

Cekam odpoved. Jestli to nevyjde tak 200$ v prdeli a budu fest nasranej.

Uz aby to bylo v CR. Po****na OSA a jejich politika.
iPad 3 64GB WiFi
iPhone 5s 64GB
Macbook Air 13" i7, 8GB RAM, 256GB SSD

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Trochu OT:
Bohuzel, to co pise daryl je pravda. Take mi zablokovali ucet s 50$ (jeste ze sem stihl dobrou cast utratit). Jeste ze mam dalsi, tam je ale jen neco kolem 10$.
Ja na ne zkusim, ze sem se prestehoval, nebo ze jsem tady na studiich. Ze jsem uz 2roky na dovolene mi asi nesezerou :D (mel jsem acc jeste pred iPhonem) Protoze account jsem zakladal v USA, tak by to mohlo vyjit.

Toto blokovani ale naznacuje zvyseni zajmu Applu v music&video sektoru v zemich mimo US, coz by mohlo znamenat brzky nastup i u nas. Nestahuje se jenom v USA a hudebni a filmovy prumysl strada po celem svete.

EDIT:
UPDATE!

Dopisoval jsem si, s nekdy az neprijemne vlezlou, podporou (te omacky okolo bylo opravdu moc) a duvod nebyla moje IPina, ale nejaky probleme mezi dodavatelem gift card a Apple, neco s bankou. Moc me to nezajimalo, zajimalo me hlavne jestli bude ucet fungovat. Cekal jsem asi den nez to "prosetri" a pote jsem dostal email ze muj ucet byl znovu aktivovan, ale ze mi z nej byly sebrany vsechny penize z kodu, od podezreleho dodavatele. A s radou at priste kupuju kartu primo od nich a ne na internetu od podezrelych prodejcu :]

daryl
Host
Host

Příspěvek od daryl »

iljusnin: tak je to jinak :)

Kde nakupujes Gift cards ? Cinani totiz prolomili algoritmus kodu na giftcards a zacali si generovat vlastni a prodavat je pod cenou (pred 100$ GC prodavali za 3-5$). Ja koupil 200$ na ebay.com a byly to prave ty falesny a na zaklade toho mi zablokovali ucet. Ted ho mam sice odbloklej, ale ... bez prachu. Nastesti mam znamyho v NYC, kterej mi je ochoten sem tam nejaky GC koupit.
iPad 3 64GB WiFi
iPhone 5s 64GB

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

presne to je dovod, sam som ho riesil asi pred 2 mesiacmi, ked mi Apple zablokoval ucet

diskutoval som to s nimi a dovodom bolo, ze som kupil kody, ktore oni nemali kryte (takze zjavne to boli kody, ktore niekto prelomil a predaval vyrazne pod cenu) - ja som vtedy kupil asi 800USD za cca 300 USD, nastastie som zhruba tak 650 USD stihol aj minut

odvtedy kupujem kody za cenu, ktora je mierne nad urovnou "face value" a uz ziadny problem nenastal

ludo

daryl
Host
Host

Příspěvek od daryl »

tak tak. Mam to stejne. Sice mne to vecny prepinani ****, ale co uz.

Nejhorsi je, ze na iTunes maj kompletni serii starych gati (rozumej StarGate), coz je 10x40 + 5x40 babek. A to trosku boli :)

Fakt doufam, ze to bude brzo poreseny.

**** expresivní výraz cenzurován. Myslím, že se to dá vyjádřit i jiným a také úderným výrazem. Beavers.
iPad 3 64GB WiFi
iPhone 5s 64GB

elven

Příspěvek od elven »

zdravim
jestli muzu k tomuhle tematu...jak tady vyse nekdo poznamenal, ze mu support applu rekl, at si radsi poridi gift cards od nich a ne od podezrelych prodejcu...tak jak se da takovy giftcard od nich koupit? pokud vim, tak to nejde...

me se podarilo zalozit ucet tak, ze vidim vsechno co amicy, muziku, filmy, ale kupovat nic nemuzu, pac moje kreditka neni z usa. Jak jsem tak o tom premyslel, nejlepsi by asi bylo zalozit si ucet v USA. Nevite nekdo jestli to jde takhle na dalku? asi ne ze?

a nebo druha vec, pokud mam nejakeho znameho v USA, slo by to udelat tak, ze by mi "napumpoval" prachy na itunes ucet nejak s tim, ze ja bych mu penize poslal?

docela me s timhle ten apple zacita stvat...clovek chce stahovat legalne a co za to dostane? naplivano do ksichtu se slovy, pokud nejsi amik, di do pr***. To me vazne namichava... pak se divej ze vsichni sosaj ilegalne...

no nic, sory za vylev... ale uz me nebavi cekat az to dojde i k nam, protoze k nam to podle me nikdy nedojde...(kupovani filmu a musiky)

a kdyz uz jsme u toho, je nejaky jiny server , kde si muzu koupit hudbu leganle?

dikec

elven

jeanie4577

Příspěvek od jeanie4577 »

To by me zajimalo taky. Ale vzhledem k tomu, ze mi iTunes 8.1.1 nejde ani nainstalovat, to asi jen tak nezjistim. Chyba pri instalaci - vyskytla se chyba s instalacnim souborem. Vubec nechapu proc, uz jsem to zkousela stahovat asi trikrat, pokazde totez...co s tim?

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Ale no tak, Juramaci, přeci tohle je pod tvoji úroveň ne? Mysli si o tom, co chceš, ale "písíčkářů" je na světě opravdu podstatně více než "macařů". Možná, že na tomto fóru je ten poměr jiný, tedy ve prospěch MACu, ale ruku na srdce, jistě uznáš, že komerčně vede ten nemožný PC s nemožnými a padajícími, nespolehlivými, nestabilními a složitými Windows se všemi jejich nutnými ovladači a složitými instalacemi... Ale proč tomu tak je? Proč se už dávno neprosadil MAC a neodsunul ten zatracený PC někam na smeťáky? Nechť si každý odpoví sám, ale každý "písíčkář", který s počítačem pracuje opravdu vážně, tedy něco tvoří, bude tento systém obhajovat a ví, proč. Pročpak si asi mnoho "macařů" na svůj MAC instaluje ještě navíc Windows? Nechci ani na tohle znát odpověď, protože ji znám. Ovšem jako jeden z mohutného tábora majitelů PC se nevysmívám těm, co mají tu nádhernou a spolehlivou hračku od Apple - jejich počítač. Nepsal jsem to proto, aby se do mě tito příznivci pustili, i když vím, že mají sto chutí mě poslat do háje spíše než do ráje, tak prosím, abyste na tento OT příspěvek příliš horlivě nereagovali.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Beavers:

Používám MAC i PC a musím s Tebou souhlasit :wink: Jak již jsem zde několikrát psal, ten počítač se chová podle toho, kdo za ním sedí a jak se chová..Ať je to MAC nebo PC..

Jura si chtěl spíš jen tak trošku rýpnout :mrgreen:

Ono veškeré diskuze na téma MAC x PC, nemají moc smysl a ve většině případů to skončí nesmyslnými nadávkami a osočováním té druhé strany..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

whisky krasne napsal slovicko, ktere jsem hledal. Redeem kody ktere jsem pouzival nebyly KRYTE. Ja se nijak moc ani nezlobim. Podvadel jsem a to tak, ze jsem si od cinskych prodejcu kupoval GC vyrazne pod cenu (200$ za 49$), proto taky nejak moc neremcam. Spis mi de o ziskani nove metody doplnovani penez na US account. Jdou ted opravdu spatne sehnat, byl bych ochotny platit i plnou cenu, ale i takove mam problem sehnat. (nemam momentalne moc casu, hledat hloubeji, tim to asi bude, ze nejsem schopnej nic najit). Mam sice zname v US, ale tato metoda se mi moc nezamlouva. Jen doufam, ze to brzo vyresim. Protoze FREE veci uz me nebavi :]

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

ale az tak problematicke to nie je, na ebay (samozrejme americkom) je vzdy aspon niekolko predajcov so 100%nym feedbackom, takze kedykolvek potrebujem gift card, tak bez problemu kupim ... samozrejme uz za ceny mierne vyssie ako face value

elven

Příspěvek od elven »

juramac píše:kdyz budes hledat, tak zpusob, jak zalozit v USA ucet a jak ho nabijet, je tady nekolikrat opakovany....... Zalozit si jej muzes odtud, s tim, ze musis vyplnit nejakou PLATNOU americkou adresu, zpravidla se zadava nejaka realna universita , a do kolonky zpusobu platby tam pak zadas "none" . No , a pak ten znamy ze statu ti ten ucet naplni, tak, ze nekde koupi originalni gift cards, setre policka , vleze na tvuj ucet, ke kteremu das heslo a proste ti ho napumpuje. Jina cesta neni. Staci ?

nemluvil jsem o usa uctu na iTunes, ten mam (viz muj prispevek)
myslim ucet v americke bance...abych mohl mit i americkou kreditku, a pak bych si mohl kupovat co chci...jak chi, dky chci...snad asi... to prave nevim...jestli to teda vubec jde...zalozit ucet v bance v USA odsud z evropy

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Podle mě americká kreditka, která může být použitá v iTunes musí být registrovaná na americkou adresu.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

mettzed
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mettzed »

co když se opravdu chystá ČR store :)? proč by jinak na itunes byly Kryštof, Chinaski a tak ??
iPhone 4 32 GB Black iOS 7.0.4
http://www.hfmagazin.cz

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Opravdu, zrovna jsem to zkontroloval a Kryštof je dostupný na iTunes Store :shock:

To vypadá nadějně, pochybuju, že by je amíci vůbec znali..Tak to jsem zvědavý čeho se za měsíc dočkáme..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB

ihauzi

Příspěvek od ihauzi »

Nemuzu to tu nikde najit i kdyz to tu stoprocentne je ale proste uz je tady hroznej bordel....muzete mi prosim poradit, kdyz zakladam us ucet, vsichni tu rikaji ze mam zadat method payment-none, jenze tahle volba tam vubec neni...jak to mam udelat? country/region je porad czech republic. Diky za rady

Paly

Příspěvek od Paly »

ihazui: hned prvy prispevok v tejto sekcii je o free registracii. Nechapem co Ti brani postupovat podla tohto navodu. viewtopic.php?f=90&t=12900
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Odpovědět