Jeho posledním počinem bylo odcizení mého iPhone 3g 16g na maturitním plese. Byl jsem to nahlásit jako krádež, ale po měsíci mi z bytu zmizela i krabice se záručakem. Policie nevedela co s tím a jenom čekala, až se zapne, aby ho mohli najít podle imey. V tu chvíli jsem již vedel, že je po něm a že mám smůlu.
Jednoho krásneho dne, jsem našel můj telefon na aukru a ihned kontaktoval policii. Fiktivně jsme vyhráli aukci a policie šla v civilu na osobní setkání. Telefon zadržela a dnes mi ho vrátila. Byl to jeden z mých nejlepších kamarádů, ale to ještě neví, co ho čeká
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Berte to jako návod při hledání Vašich iPhonu a pište, jestli se Vám stalo něco podobného. To moje byla absolutní náhoda, nejspíš osud a jetě ke všemu jsem odhlalil největšího zmrda, jakého jsem potkal (pardon za ten vyraz).
Ted jeste technicky dotaz - chvili muj telefon pouzival a zmenil si prihlasovaci udaje na appstore. Pri stahovani se objevi jeho mail. Jde nejak zmenit? Nikde jsem to nenašel....a je možnost, jak zjistit verzi FW? Přijde mi, že mi ho přehrál, protože to prostě není ono, co to bylo. Vadí v něčem případná nejnovejsi verze? Brani napr. jaibreaku? Jinak diky, jestli jste to dočetli až jsem a těším se na příspěvky.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)