Vysla treti beta fw3.0

vše co vás napadne
Yreg

Re: Vysla treti beta fw3.0

Příspěvek od Yreg »

tvosi, myslím, že ak neupdatneš, tak sa ti za nejaký týždeň tá beta 2 deaktivuje. Prepáčte ak hovorím sprostosti, moc som sa v tom nerýpal, ale dnes mi to jeden kamarát tvrdil.

pe.kova
Starý pes fóra :)

Příspěvek od pe.kova »

Saddako píše:Byl uz ve verzi 2.2.1

Obrázek

ale u tebe nevidím to co tam mám napsáno já.
To:

Kód: Vybrat vše

Vysoká rychlost tažení
Upravte rychlost tažení pohybem prstu směrem dolů
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

wiruzik

Příspěvek od wiruzik »

Yreg: ano, opravdu to tak je.. beta2 za nejakou dobu expiruje.. prejit se proste musi..

hannawald

Příspěvek od hannawald »

Nemam jailbreak, vsechny aplikace z Appstore jedou ok. Zatim spokojenost, beta2 nebyla uplne stabilni, zatim jsem na beta3 par hodin, tak uvidime, ale zatim ok.

cubas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cubas »

hannawald: pozorujes narust rychlosti?
iPhone | iPad | MacBook Pro | Mac mini | Apple TV

hannawald

Příspěvek od hannawald »

Bez primeho srovnani tezko rict. Ale vim, ze na beta2 obcas reagoval normalne, obcas mel chvili pauzu, ted se to zda plynulejsi.

xslide
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od xslide »

hlavni problém je že beta 3 zatím neumí korektně jailbreak.
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm

PaDoX

Příspěvek od PaDoX »

To je úplne parádna vec v tom iPode
Obrázek
Keď chytíte guličku a začnete ťahať, tak sa posúva .. ale čím nižšie dáte prst, tým je menšia citlivosť toho ťahania. Ja som mal prst až dole a mal som jemné vyhľadávanie. Môžete sa bez problémov posúvať v sekundách. BTW hore pri názve pesničky je vidieť bug. Názov siaha až do tlačítka späť.

moravek815

Příspěvek od moravek815 »

Myslim si že opravili ,,Shake to shuffle,, který v beta 2 blblo (spouštělo se to i když to bylo v nastavení vyplé)
Taky v iPodu když máte Skladby, tak na pravo je místo každého druhého písmenka černá tečka.

PaDoX

Příspěvek od PaDoX »

Pravda. Pridávam Screenshot
Obrázek

Paly

Příspěvek od Paly »

Bude to asi preto lebo sa tam cela abeceda nevojde, pozeram, ze su tam aj Č Ľ Ó atd. Zrejme preto tie bodky. Je to tak isto aj v anglickej verzii? Myslim tie bodky.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

vsimli ste si toho ze zvuk pri zamceni a odemceni telefonu je jiny?

edit: tak po restartu jsou zvuky opet stejne...asi nejaky bug :lol:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Jailbreake pro 3.0 beta3

Potvrzuji funkčnost všech naistalovaných aplikací z Appstore obvyklou cestou :wink:

iMaty

Příspěvek od iMaty »

Když dáte general->about->version tak máte někdo za 3.0 něco uvedeno?
Mohl by dát někdo screen, já tam totiž nemám verzi... Oficiálně stáhnuto z Applu na UDID a bez JB

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

jo mám: 3.0 (7A280f)

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2pe.kova: Díky, po restoru už to taky mám:)
Jinak myslím, že beta 3 zatím nejlepší co se rychlosti týče, konečně funguje YouTube, v burzách jde v dolní nabídce v grafu přepínat na informace a zprávy (možná bylo už u 2), nepadá iPod a celkově rychleji reaguje. Bohužel mám problém s výdrží, ta se mi zdá mnohem horší...

erdedy
Host
Host

Příspěvek od erdedy »

iMaty:
ta bateria je fakt hruza ale ten isty problem som tusim zaznamenal aj s beta2 ale po par dnoch sa to nejak samo upravilo a mam dojem, ze vydrzala viac ako na vsetkych predch. verziach.

Mozno niekto znalejsi potvrdi "moju teoriu" :-) - je mozne, ze sa vylepsuje neustale aj samotny proces (program) nabijania/vybijania - ze si to samo "pajcuje" ako sa sprava batt. v realnom case pri nab/vyb a podla toho po case prisposobi nejaky celkovy "powermanagement" ?...
iPhone 5S 16GB 8.3, iPad4 32GB 7.1

kemo

Příspěvek od kemo »

co se rychlosti týče, jsem spokojeny, je to "živější" a s výdrží mi to připadá pořád stejné.. Usage time: okolo 9hodin a více.. plus cca 30 minut hovoru..

Brian

Příspěvek od Brian »

mne pri beta 3 padaju iba aplikacie u US appstore a to eBay, Google Earth, Shazam, ked som si prehodil aj iphone do US verzie (cize teraz cez APP Store mozem tahat aplikacie u US store) uz to nerobi, akonahle ale prejdem iphoneom na SK App Store, aplikacie zase padaju ...

erdedy
Host
Host

Příspěvek od erdedy »

zas som narazil na nejaky problem - neviem ci to je presne betou3 ale odkedy ju mam tak sa mi neda naplno nabit bateria - ked ju nabijam (trebars aj celu noc), tak sa nabijanie nedeaktivuje ani ked ukazuje naplno, proste stale nabija.

Mozno to je iny problem ale je to odvtedy. Je to divne... Skusim este restore...

cubas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cubas »

uz od prvni bety mi pada YouTube, dela to i v bete 3, vite co s tim?

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

pe.kova píše:všimnul jsem vylepšení v iPodu při posouvání písničky. U jiných FW jsem si toho nevšiml.

Obrázek

nevíte náhodou k čemu teda tohle je?

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

pe.kova sak na posuvanie pesnicky vpred a vzad..a cim nizsie das prst s posuvnikom tym je posuvanie jemnejsie...
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Toto je bomba, v pesničkách to moc nemá význam, ale ak pozeráte nejaký film a niečomu nerozumiete, tak je podľa mňa fajn ak si smiete pozrieť znova len poslednú vetu a nie 10 minút..

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Az na to, ze pomale posouvani napr. ve filmu je mozne taky podrzenim tlacitka "<<". To je na me jemne dost. Ale proc to neudelat takto.

Kazdopadne by me teda zajimalo co se stane kdyz chci popojet napr. o 20 sekund. Posunu prst tak nizko, ze na sirku displeje posunu jen o 19. Prst pustim a jsem v kelu :-D
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Posunieš troška hore, kde na šírku displeja posunieš o 20 ;)

a toto vyzerá praktickejšie, ako cez previous/next

Ogast
Host
Host

Příspěvek od Ogast »

tak som si vsimol na screenoch vyzsie, ze nie pri vsetkych 3.0 betach je hore ukazovatel baterky v percentach... ja tam mam popri klasickom ukazovateli baterky aj cislo a znak %... tak som dufal, ze to je dalsia novinka od Apple, ale asi je to nejaky pozostatok po mojom jailbreaku na 2.2.1, kde som mal zapnuty indikator baterky v percentach... je nieco take mozne?
MacBook 13" 2.0 GHz
iPhone 4 16GB
iPad2 16GB

cubas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cubas »

Mate v nastaveni moznost nastaveni push notifikaci? Ja ne. Take mi stale nefunguje YouTube.

Brian

Příspěvek od Brian »

youtube mi ide, ale zamrza mi iphone, niekedy miesto mena volajuceho mi vypise unknown aj ked mi clovek vola bez cliru (nemam ho v zozname 2x) ,..

po telefonate mi zamrze cely iphone, stalo sa mi to uz asi 6x ... takze moc s betou 3 nie som spokojny, ale tak je to beta :)

cubas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cubas »

Nasel jsem dalsi problem treti bety. Jedna se o podsviceni. Mam nastavene automaticke podsviceni a posuvnik jako vzdy tak ve 20%, nemam rad, kdyz je display moc vysviceny a zari. Jenze, kdyz je tma, tak se nestmavuje. Driv se podsviceni chovalo tak, ze pokud jsem mel telefon zamceny a zmacknul home tlacitko, tak se vysvitil naplno a po odemceni se automaticky nastavila hladina podsviceni podle okolniho svetla. Ale ted uz to nedela, v noci sviti jako blazen.

Chova se vam podsviceni stejne?

erdedy
Host
Host

Příspěvek od erdedy »

ako som pisal vyssie (uplne hore) blbne mi nabijanie adnes som restorol v DFU mode ale nic sa nezmenilo. Stale iPhone neukazuje plny stav. Zeby hw problem...?

Zvlastne je, ze iTunes ukazuje nieco ine...

Aha:
Obrázek

Obrázek

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2cubas: Mě to funguje normáně.
2erdedy: Je divný, mě se zase stává, že ukazuje že má tak půlku, pak ukáže hodně málo, ale ještě neupozorní na 20% a ani neukazuje červeně a po 5 minutách se vypne a ukazuje nabídku nabití...
Jinak jsem narazil na další problémy, první, kterej mě docela štve, stalo se mě to asi 5x a vždycky, když jsem nutně potřeboval zadat nějaké číslo, že zmizí dolní panel na volání, až dnes mě to napadlo vyfotit, viz screen.
Obrázek
Po spuštění iPodu občas něco načítá, pár minut a nejde nic pustit
Obrázek

johny03

Příspěvek od johny03 »

OT: jsem asi slepej ale na stránkách quickpwn.com nemůžu najít odkaz na fw 3.0, stáhnul jsem quickpwn ale ten fw najít nemůžu klidně mi to smažte ale pls někdo mi odpovězte

PaDoX

Příspěvek od PaDoX »

Mne sa zvykne nejako reštartovať. Napr. aj teraz už 3x po sebe. A nič s tým nerobím. Je tam strašne veľa bugov. Som zvedavý, kedy bude BETA 4.
Mal som problém aj s hovormi. Niekto mi zavolal, zdvihol som a jednoducho ja som nepočul jeho a on nepočul mňa. A nestalo sa mi to len pri jednom človeku, ale pri viacerých.
A mám pocit momentálne, že buď to nabíjanie, alebo to, že sa mi niekto snaží dovolať spôsobuje reštart telefónu.

//EDIT: Odpojil som iPhone od PC (mal som ho pripojený kvôli nabíjaniu) a už sa prestal reštartovať.

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

johny03 píše:OT: jsem asi slepej ale na stránkách quickpwn.com nemůžu najít odkaz na fw 3.0, stáhnul jsem quickpwn ale ten fw najít nemůžu klidně mi to smažte ale pls někdo mi odpovězte

FW3 si stiahnes po prihlaseni sa do svojho uctu na http://developer.apple.com/

ak ta zaujima cokolvek ine (co predpokladam), tak to tu neriesime, ale skus google

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2PaDoX: To s tím voláním se mi taky stalo, po restartovaní iPhonu, už to pak jelo... Stalo se mi to tak 3x.
Jinak jak už tu někdo popisoval, že mu nejde nabít baterka naplno, tak se mi to taky stalo i po 7hodinách v nabíječče se nenabije úplně.
A dnes mi iPhone zazvonil 1x a napsalo se "Blokováno". Ale asi mi jen někdo volal... Nesetkal se s tím někdo? Není to jen skryté číslo?
Obrázek

andrejkovo

Příspěvek od andrejkovo »

ano je to utajene(skryte) číslo

cubas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cubas »

Opravdu si nikdo nevsiml nefunckni regulace podsviceni na zaklade venkovniho svetla? Zacina mi to opravdu vadit! Je mozne, ze to dela jen na iPhone 2G, kamarad ho ma taky a ma stejny problem projevujici se pouze u treti bety.

terry

Příspěvek od terry »

Pokud já vím, tak mě se jas reguluje automaticky v závislosti na okolí. Teď si nejsem jistý, zda to opravdu funguje i u třetí bety, ale myslím, že ano. Máš to v nastavení skutečně nastavené?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

djlucas

Příspěvek od djlucas »

me dneska klekl OS3 B3 po vydani jsem nainstaloval a udelal JB a dneska to chce novou aktivaci :lol:
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

Odpovědět