iTunes 8 CZ

Bobar

Re: iTunes 8 CZ

Příspěvek od Bobar »

onix píše:asi nevis o cem mluvis pokud kliknes na link tak hned taky stahujes a to ze jsi to dal na rapid atd. Nebylo kvuli ostatnim ale jen kvuli tobe aby sis nahnal body.....a pokud je clovek aspon trochu chytrej tak pochopi vety ktere jsou psany v uvodu o tom ze cisla stazeni pujdou k APPLE ...

Ne,opravdu kvuli bodum to nedelam.
Ok,tady ti to schvalí ale urcite ne na ostatnich forach.
Jinak sorry,ale nevidel jsem ten post.

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Alibo sorry co takhle respektovat autorství, to co předvádíš je krádež sw on i free sw se dá ukrást a ještě se s tím drze vytahovat autorovi, to je síla.
Moc se omlouvám za OT, ale drzost některých zlodějů nezná mezí. Respektujte prosím autorství a autorova přání, chovejte se civilizovaně a hned bude na světě lépe.
EDIT: Češtinu lze stáhnout zdarma a bez omezení, ze serveru autorů tak nalinkuj ten odkaz na jiná fóra, to je košér postup, pokud ho natáhneš do pc pak bez souhlasu autora naleješ na jiný hosting a z toho máš zisk (což i když popíráš máš v premium bodech) tak je to prostá krádež.
Obrázek

onix

Příspěvek od onix »

Více jak 2050 stazeni doted dobra bilance za tyden
Edit1: dnes 14.3 v 9:47 bylo 3129 stazeni cestiny

jakubslu

Příspěvek od jakubslu »

Teď je ke stažení verze iTunes 8.1, půjde na to nahrát čestina z 8.02, nebo jí budete upravovat?? A ještě nevíte co je v 8.1 novýho? Díky moc

engel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od engel »

jsem si nainstaloval iTunes 8.1, bohužel je to verze 8.1.0.52 z 15.3. a ne 8.1.0.51 z 13.3, tzn čeština, ktera na 51 je, nefunguje na 52 a na tuto verzi ani na google moc info není, dělá na ní někdo? Nebo poradil by někdo, jak upravit instalátor češtiny, aby mi zkousnul rozdílné verze?

onix

Příspěvek od onix »

cestina pro update itunes vydana stahujte ze stwjnych stranek jako predeslou

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

cs verze pro MAC je už k disposici delší dobu :

http://lokalizace.apple.cz/downloads/

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

creck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od creck »

tak jsem si dnes rekl ze si to pocestim, stahnu nejnovejsi update itunes a uz maji zase novejsi verzi, takze cestina tam narvat nejde :(
sup pocestit novou verzi :D

(btw zda se to jen me ze s kazdou novou verzi je prace s itunes pomalejsi a pomalejsi ? )

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

OT na btw: No co já jsem teď updatnul na 8.1.1.10 tak se mi zdá že mi iTunes frčí mnohem líp než kdykoliv předtim ;-)

onix

Příspěvek od onix »

Na opet novem updatu cestiny se pracuje

Filosof
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Filosof »

Uz se tesime :P
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona

onix

Příspěvek od onix »

to jsem rád :) ale to vydávání nových updatu jak na běžícím páse mě moc nepotěšilo

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Na tychto "updatoch" som stroskotal aj ja :) Drzim palce ;)

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Filosof
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Filosof »

Tak to delej jen pri nejakych vetsich funkcnich zmenach, at se z toho nezblaznis :lol: . A nevim, zda by to nebylo v rozporu s "necim", ale mozna by se siklo, kdybys mel u sve cestiny i link na odpovidajici anglickou verzi (na svem serveru). Na apple je vzdy dostupny pouze link na aktualni verzi a to jeste nepoznam, ktera je to presne (nyni napr. 8.1, coz ve skutecnosti je 8.1.?.?). Tim padem se tezko orientuji, zda stahuji spravny origos pro Tvoji cestinu.
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Nevím zase až tak moc tomu nerozumím, nešlo by ji udělat vázanou na víc verzí, nebo vůbec nevázanou na verzi? A až by tam bylo víc nepřeložených věcí po update, tak by se dodělali? Já myslím že ty poslední updaty řeší spíš stabilitu programu než přidávání nových funkcí.
Obrázek

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Lenze murder... ak si si pozeral/porovnaval subor Localizable.string kde su vlastne vsetky hlasky upozornenia menu... tak by si zistil ze v tom subore su jednotlive riadky oriadkovane cislami napriklad 400.1, 400.2, 400.3 atd....
A ide o to ze napriklad v iT 8.0 bolo na riadku 400.2 bol text "Ahoj toto je vase iTunes" ale v novej verzii iT8.1 uz bude na riadku 400.2 uplne nieco ine... a toto treba vzdy poprehadzovat... a skontrolovat...

Ono mozno v celom Localizable.strings bude len mozno 100 riadkov novych a alebo 100 riadkov bude chybat ale treba to prekopat...

Tazke nemozes pouzit SK/CZ z ineho iT ako s toho na ktore to je prelozene... Lebo by ti mohol hlasit uplne nezmyselne chyby.

PS: tie cisla a veta hore bol len priklad :)

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Jasně beru, ani jsem do stringu nekoukal jen mě to napadlo :oops: škoda, myslel jsem, že by to mohlo ulechčit práci.
Obrázek

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Keby to bolo take jednoduche tak aj ja aktualizujem moju Slovencinu... Zial som na to sam a pri tolkych updatoch to je nezvladnutelne... ak chcem popri PC robit aj nieco ine ako sediet pri nom :D

PS: Tym mojim predoslym postom som ta "nedrbal" len vysvetloval ;)

dodo
Apple Magic Mouse

murder
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od murder »

Neboj to jsem pochopil, že to bylo jen vysvětlení. Kdyžtak tohle pak můžeš smáznout ať tady nejsme tolik OT :wink:

Necham to tu ak by sa aj ostatny chceli pytat na neico podobne :).dodo
Obrázek

Filosof
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Filosof »

onix: Jak to vypada? Na cem delas?

Odpovědět