Po tydnu, ktery muj iPhone stravil v servisu GSMobile mi prisel tento zajimavy mail:
"Dobrý den,
přístroj byl odewslán na opravu do Britexu,jelikož my již pro O2 iPhone neopravujeme."
Zajimave. Volala mi pani ze servisu s vyjadrenim, ze "vyrobce jeste nedodal nahradni dily potrebne k oprave". Vymamil jsem z ni, ze GSMobile v podstate nema nove kusy aby mohli provest vymenu.
Nato mi prisel zmineny e-mail tykajici se servisu o2. Ted mam nakonec jeste obavy, aby mi moje zavady (praskliny, nefungujici kontakt pro tlacitko na sluchatkach, loupajici se barva pod sklickem displeje) ktere GS Mobile uznal jako vhodne pro reklamaci Britex neprehodnotil a neposlal mi pekne vyjadreni o nejakem mechanickem poskozeni. Vazne prima.
GS Mobile jiz neni servis pro o2???
-
- iPhone expert
GS Mobile jiz neni servis pro o2???
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- iPhone expert
Re: GS Mobile jiz neni servis pro o2???
tak predvcerejskem mi z GSMobile prisel telefon v horsim stavu, nez pred reklamaci... a kdyz jsem to resil, tak mi bylo sdeleno, ze opravdu O2 s GSMobile jako se servisem pro iPhone skoncilo.. bohuzel mi nikdo v O2 ani v GSMobile nebyl schopen rici, kde mam nyni telefon primo reklamovat...
Ale ja jsem rad, protoze jak rikam, tak z GSMobile mi prisel po oprave telefon zezadu poskrabany a jeste se pod sklickem objevily nejake bubliny nebo co to je...
Ale ja jsem rad, protoze jak rikam, tak z GSMobile mi prisel po oprave telefon zezadu poskrabany a jeste se pod sklickem objevily nejake bubliny nebo co to je...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- iPhone expert
Tak to je opravdu psycho, kdyz uz clovek nemuze s cistym svedomim dat mobil do servisu. Ja podam info, az mi prijde telefon z Britexu.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
To je zajímavá informace. Já byl s GSMobile vždy spokojen (nereklamoval jsem tam pouze iPhone). Časy se zřejmě mění Snad Britex bude posuzovat závady "sportovně" a nebude se snažit oklamat....(mám zase popraskaný kryt, u komunikačního portu, okoli tlačítek hlasitosti a také od chromovaného rámečku praská.) Ze začátku to tam nebylo, takže se to objevuje časem. Je to divný. Asi to zanesu do O2 a řeknu jim, že už to je třetí reklamace a že už na to nemam nervy.
-
- iPhone expert
Pri treti reklamaci te same zavady uz mas snad narok na novy telefon nebo vraceni penez.. i kdyz u toho iPhone je to vtipne, kdyz kazda z tech reklamaci byla resena vymenou telefonu
Mno, já mám bílou variantu, na které jsou tyto praskliny vidět, tak by možná stálo za to, zeptat se, jestli by nebyla možná výměna za 16 GB černý kousek, i když není tak elegantní Praskliny nejsou vidět (teda pokud se člověk nedívá hodně pozorně). Na mém nynějším kousky jsou praskliny dokonce cítit když po nich přejedu prstem.
Další možnost je nechat si vrátit peníze a počkat si na nový iPhone . Uvidím co udělám.
Další možnost je nechat si vrátit peníze a počkat si na nový iPhone . Uvidím co udělám.