Zdravim,
chci se zeptat - dlouho jsem nemel pripojeny iP k pocitaci a ted bych potreboval rychle provist update na nejnovejsi firmware, jenze bych chtel "zohlednit" par veci pred tim, nez iP pripojim k PC (pro jistotu)..
Co vsechno se po updatu firmwaru zmeni v iPhonu? mam na mysli hlavne nastaveni iP, sms, email, kontakty, apilkace?
*co se tyka kontaktu: v PC mam zakladni verzi Outlooku, ktera je ve Win XP - pujde to s ni zesynchonizovat? (kontakty jsem si stahl puvodne ze SIM a upravil primo v telefonu). Zkusil jsem si ted jeste nahrat pro krajni pripad aplikaci CONTACTS SYNC, kde jsem se zaregistroval ale po synchronizaci se serverem pres wifi, se sice napsala hlaska "synchronizace kompletni", ale zadny kontakty se mi na server nestahly..(?)
*k aplikacim: otec si vytvoril ucet pro aplikace pro svuj iPhone a ja stahuju aplikace do svyho iPhonu pres jeho ucet. Jak se potom bude tvarit muj iTunes k aplikacim na iP az ho pripojim k PC? Popr. po updatu firmwaru?
Diky za rychle rady/namety..
synchronizace kontaktu / aplikaci
-
- Host
-
- Host
Re: synchronizace kontaktu / aplikaci
Tak jsem se do toho obul a sel do updatu..
Po nainstalovani byl iPhone neocekavane ve stejnym stavu jako pred tim - nastaveni, zpravy, aplikace, kontakty... U kontaktu mi to ale nejakym zvlastnim stylem zmenilo styl cisel (napr. na 77 7777 777) ... co to? Jinak vse v poradku, az mi to je divny...
Je tohle normalni? Mel jsem za to, ze mi to telefon prekope do puvodniho stavu jako pri koupi... ?
Po nainstalovani byl iPhone neocekavane ve stejnym stavu jako pred tim - nastaveni, zpravy, aplikace, kontakty... U kontaktu mi to ale nejakym zvlastnim stylem zmenilo styl cisel (napr. na 77 7777 777) ... co to? Jinak vse v poradku, az mi to je divny...
Je tohle normalni? Mel jsem za to, ze mi to telefon prekope do puvodniho stavu jako pri koupi... ?
-
- Moderator fóra
Po updatu firmware by to tak mělo být, jsi čekal že budes mit iPhona jak po formátu? Mám stejnou zkušenost, vše ok, ale pro jistotu dycky zálohuju co se dá.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Host
Jo uprimne, cekal.. =) Mel jsem za to, ze nekde jsem narazil na informaci, ktera rika, ze po updatu je iP bez vsech uzivatelskych vymozenosti/nastaveni... asi jsem mel slabou chvilku
-
- Moderator fóra
Tak kdyby jsi mel JB tak se to asi na 99% zboří ale jinak by nemelo, ikdyž u mojeho Siemense každy dalsi update firmware bylo tovarni nastaveni a vše vymazáno... ale tady díky bohu ( applu ) ne.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Starý pes fóra :)
Nechci zakladat nove vlakno,tak se zeptam zde - mam iP 3G,FW2.1, iTunes posledni , ale posledni dobou se iTunes chova nejak zmatene...nebo se tak chova iP, netusim..Mam hafo aplikaci,at free, tak placenych a podle potreby je pridavam a odebiram, nechci mit toho v iP moc..Posledni dobou smazu aplikaci, dam synchro ,aplikace je pryc, v poradku..zakrtnu v iTunes tu samou aplikaci, ze ji chci zpet do iP a nic..nikde se neobjevi. ale ani dalsi pridane aplikace se mi neobjevuji..cili smazat muzu treba vsechny, ale zpet nedostanu ani jednu..netusi nekdo,cim to muze byt? jo mam JB..diky za rady..
EDIT:
nikdo nic? nikdo nema radu?
Vyckaj hned ti asi nikto neporadi. dodo
EDIT:
nikdo nic? nikdo nema radu?
Vyckaj hned ti asi nikto neporadi. dodo
iPhone 4S iOS 7 ,Vodafoun