Zdravim.
Připojim Iphone k notebooku s win vista, pustim itunes. Telefon normálně naběhne - zálohuje se. Když dám sync music všechno jde bez problémů, ale jak se dostanu na stránku s aplikacemi a je problém. Aplikace mám stažené z App Store ale přes iTunes nejdou do telefonu nahrát. Napíše mi že nejsem oprávněn k tomu tam aplikace instalovat. Ve windows sem přihlášený přes administrátora.
Kde by mohl být problém??
Díky
Chybná hláška : Nejste oprávněn pro instalaci aplikací do iP
-
- Moderator fóra
Re: Chybná hláška : Nejste oprávněn pro instalaci aplikací do iP
Zkus autorizovat svůj PC. V iTunes menu Store - Authorize this computer.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
Čus, mam ten samej problem, akorat nemuzu nikde v menu najit authorize this computer. Nasel jsem to store v edit a dal preference a je tam akorat
Tak jsem to asi nasel, ale nevim co tam mam dat za Audible user name, to asi neni uziv jmeno z appstore co?
-
- Moderator fóra
Co to?
Normálně v horním menu - jak je soubor, úpravy...(čili file, edit), je menu Store, když tu nabídku rozklikneš najdeš tam dole položku authorize computer. Po kliknutí, tě to požádá o zadání apple ID a hesla. To je podle tebe asi to uživatelské jméno pro AppStore.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Normálně v horním menu - jak je soubor, úpravy...(čili file, edit), je menu Store, když tu nabídku rozklikneš najdeš tam dole položku authorize computer. Po kliknutí, tě to požádá o zadání apple ID a hesla. To je podle tebe asi to uživatelské jméno pro AppStore.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
No tak jsem dal edit, preference, tam je zalozka store a je to to co jsem poslal žádný autorize comp. tady neni, Nasel jsem akorat v Advanced- Deauthorize audible acount, jenze tam nevim co mam dat za uživ jm. a heslo. Zkoušel jsem to co mam na appstore a stejne to nejde.
-
- Moderator fóra
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB