iPhone 3G/3Gs - objevují se prasklinky v plastu?
-
- iPhone expert
Re: iPhone 3G - objevují se prasklinky v plastu?
Vis, jde o to, ze ja telefon predaval v GSMobile, ale po tydnu mi sdelili, ze iPhone pro o2 jiz neopravuji a poslali ho do Britexu, kde pri prevzeti zaznamenali tyto zavady. Je tam spoustu moznych situaci kdy se mohlo neco stat. V Britexu si to dukladne prohlidli, v GSMobile ne. Oprava sice presla na Britex, ale pokud tam bude neco "noveho", mohu se v GSMobile domahat napravy, protoze tam to zapsano nebylo
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Ano muzes, pokud nemas na reklamacnim dokladu napsano, ze pri prebirani zbozi tam byly tyto "odreniny"
-
- iPhone expert
Ale bojim, ze se nedomuzu niceho. GSMobile se podle me veskere odpovednosti za zakazku uplne zbavil
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
pokial ti GSMobile vystavil nejaky doklad a podpisal sa pod neho, ze prebera mobil, tak sa zodpovednosti nezbavil, to by malo stacit
-
- iPhone expert
Fajn Uvidime co se bude dat delat.
dnes sem obdrzel sms od o2 ze uz mam opraveny telefon jak sem ho reklamoval pred minulej tejden, protoze se mi obevili prasklinky u konektoru USB. tak zitra si pro neho zajedu a uvidime co vyresili... pak dam vedet.
-
- iPhone expert
Tys to mel v kterem servisu? Mozna jeste v GSMobile a ted teprv to dorazilo k tobe do o2 prodejny, co? Protoze uz od minuly stredy stopro GSMobile iPhony neopravuje.
Takze telefon sem dostal uplne ve stejnem stavu jak sem ho mel... A v servisnim listu napsali ze telefon vykazuje mechanicke poskozeni... Ah sk*** britex... Jinak na telefonu mam jen 1 malou odreninku jinak zadnou... To fakt nechapu... Ale pan prasklinka praska dal... Takze asi koupim nowy kryt a spravim si to sam.
-
- iPhone expert
Tohle uz je vazne neskutecny. Je mozne, aby takovy servis vubec fungoval? Opravil uz aspon nejaky iPhone???? Zde je vyjadreni z jejich FAQ:
"Chcete znát stav Vaší zakázky?
O stavu své zakázky se m?že každý náš zákazník informovat prostřednictvím našich webových stránek http://www.britex.cz přímo v databázi oprav mobilních telefonů. Je také možnost prohlídnout případnou oxidaci nebo mechanické poškození vašeho mobilního telefonu."
Uz mi to prijde jak kdyz se zameruji na mechanicka poskozeni a oxidace. Vazne me to zacina stvat, jsem zvedavy s cim prijdou na me.
EDIT: Jak dlouho oprava trvala??
"Chcete znát stav Vaší zakázky?
O stavu své zakázky se m?že každý náš zákazník informovat prostřednictvím našich webových stránek http://www.britex.cz přímo v databázi oprav mobilních telefonů. Je také možnost prohlídnout případnou oxidaci nebo mechanické poškození vašeho mobilního telefonu."
Uz mi to prijde jak kdyz se zameruji na mechanicka poskozeni a oxidace. Vazne me to zacina stvat, jsem zvedavy s cim prijdou na me.
EDIT: Jak dlouho oprava trvala??
oprava trvala 10 dni. (ale nic neopravili:D) jen se asi podivali a poslali z5:D
-
- iPhone expert
10 dni vcetne o2 prodejny? Takze v Britexu to stravilo min. Ale vazne neskutecny, chtel bych aby tu napsal kdokoli komu Britex vubec neco zarucne opravil. Neni tohle uz na nejakou hromadnou stiznost???
jj celkove i u o2 tech 10 dni... Si myslim ze v britexu to jen prislo nekdo se na to podival...kukl na obal rekl si "no to jeste neni takove hrozne a tu ma skrabanec tak neuzname" heh jinak mi tam napsali ze to opravi za penize tk sem jim napsal kolik by to stalo vymenit zadni kryt a stribrnehy okraj a napsali mi ze by to stalo okolo 4 tisic vcetne prace... Demence...
-
- iPhone expert
Ja mam nadeji, ze mi aspon uznaji ten konektor na sluchatka, protoze jeden kontakt nefunguje. Ale i to se da snadno nejak obejit ze je to spatnym pouzivanim, ze..
Treba ti to neuznaji a napisou duvod: caste pouzivani konektoru:-D
-
- iPhone expert
Takze zakazka dokoncena a na telefonicky dotaz, co konkretne se s telefonem mi bylo sdeleno, ze byl vycisten a nahran SW, takze vymena zadna, ale pokud problem s kontaktem sluchatek byl jen znecistenim, tak budu asi spokojenej. Pokud teda telefon bude v puvodnim stavu (prasklinky na krytu je nechaly ocividne naprosto klidnymi)
Dam vedet az mi prijde.
Dam vedet az mi prijde.
-
- iPhone guru
No zasr*nej britex. Já už toho mám plný zuby. Hrajou si na seriózní servis, ale přitom jsou to jen vychcaní oblbovači.
EDIT: Tak mi právě od O2 přišla SMSka, že mám telefon připravený k odběru, takže jdu na to. Držte palce. Doufám, že pokud mi ho budou chtít vyměnit kus za kus (pochybuji, myslím že prasklinky ani neřešili, vlastně asi nic... ) tak že si budu moci vzít peníze, abych si mohl koupit novou generaci (pokud nebude koupím znova 3G.., to je můj nápad )
Držte palce
EDIT: Tak mi právě od O2 přišla SMSka, že mám telefon připravený k odběru, takže jdu na to. Držte palce. Doufám, že pokud mi ho budou chtít vyměnit kus za kus (pochybuji, myslím že prasklinky ani neřešili, vlastně asi nic... ) tak že si budu moci vzít peníze, abych si mohl koupit novou generaci (pokud nebude koupím znova 3G.., to je můj nápad )
Držte palce
Zdravim,
osobni zkusenost s reklmaci prasklin (zacaly u prepinace vibraci).
reklamace probehla uspesne, telefon byl vymenen za novy kus, ale nedostal jsem plnou zaruku, ani nemam narok na vraceni penez pro neopravotelnou zavadu (moc jsem to nezkoumal, ale asi na to maji nejakou klicku).
V ZL mi vypsali novy IMEI. Pokracuje puvodni zaruka.
osobni zkusenost s reklmaci prasklin (zacaly u prepinace vibraci).
reklamace probehla uspesne, telefon byl vymenen za novy kus, ale nedostal jsem plnou zaruku, ani nemam narok na vraceni penez pro neopravotelnou zavadu (moc jsem to nezkoumal, ale asi na to maji nejakou klicku).
V ZL mi vypsali novy IMEI. Pokracuje puvodni zaruka.
-
- iPhone guru
Takže mám nový kus, zabalený ve folii, na záručáku změnili IMEI a záruka pokračuje dál s původním datem. Peníze mi nevrátili. Alespoň že tak
-
- Host
[myslim ze ta dobre dobehli dali ti novy telefon tak si mal automaticky ziadat zaruku odo dna prebratia noveho telefonu...nemali nic prepisovat myslim imei ale mali to dat ako novy vyrobok proste ide o to ze si mal pravo na vratenie penazi alebo zakupenie noveho vyrobku co urobili tym padom podla zakona mas narok na zaruku uplne od nova teda odo dna prebratia noveho telefonu._))
-
- iPhone expert
omlouvam se, ale trosku OT...
co je za prasarnu, ze v zarucaku prepisou jen IMEI a zaruka pokracuje nezmenena? TO se muze?
Snad nove zarizeni = nova 2 leta zaruka, ne?
A jeste, ze by GSMobile vymenili za Britex protoze GSM menili prilis casto telefony za nove a Britex jich dokaze vic zahrat na poskozeni majitelem?
co je za prasarnu, ze v zarucaku prepisou jen IMEI a zaruka pokracuje nezmenena? TO se muze?
Snad nove zarizeni = nova 2 leta zaruka, ne?
A jeste, ze by GSMobile vymenili za Britex protoze GSM menili prilis casto telefony za nove a Britex jich dokaze vic zahrat na poskozeni majitelem?
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
- iPhone expert
Kazdopadne si myslim, ze Britex aspon umi opravit zakladni veci a GSMobil nejpis menil kvuli kazdy hovadine. Pro nas je to as posun k horsimu, ale aspon ze to opravuji.
-
- iPhone expert
no ale zas, co to tam dela za lidi....
jestli na desce nadelaj studenaky, kulicky cinu poprskaji desku a tak podobne... to radsi mit novy kousek...
A to, ze najednou zacnou rikat, ze praskliny si treba 70% lidi zpusobilo samo je proste prasarna, kdyz se to proste deje a vi se o tom...
jestli na desce nadelaj studenaky, kulicky cinu poprskaji desku a tak podobne... to radsi mit novy kousek...
A to, ze najednou zacnou rikat, ze praskliny si treba 70% lidi zpusobilo samo je proste prasarna, kdyz se to proste deje a vi se o tom...
Zdravim, na zadnom kryte napravo dole od loga Apple sa mi objavila prasklina(alebo skor hlboky skrabanec? nie som si isty ) Pochadzam zo Slovenska a iPhone mam z T-mobilu... Chcel by som sa spytat, kde by som mohol skusit reklamaciu... Cital som ze v GSMmobile, ale neviem kde maju v blizkosti Nitry(Bratilslavy) pobocku. Dakujem za pomoc
//teraz som nasiel toto
GSMobile Slovakia, a.s.
Stará Vajnorská 37 D
831 04 Bratislava
GPS souřadnice : N 48° 11,398' ; E 017° 11,012'
HOTLINE: +421 (0) 220 648 930
email : servis@gsmobile.com
web: http://www.gsmobile.com
otevírací doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00
-tam sa mozem obratit, ked mam iphone z tmobile?
//teraz som nasiel toto
GSMobile Slovakia, a.s.
Stará Vajnorská 37 D
831 04 Bratislava
GPS souřadnice : N 48° 11,398' ; E 017° 11,012'
HOTLINE: +421 (0) 220 648 930
email : servis@gsmobile.com
web: http://www.gsmobile.com
otevírací doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00
-tam sa mozem obratit, ked mam iphone z tmobile?
-
- iPhone expert
Jediny servis na SK se zda byt tento.
Kazdopadne si ale zjisti u operatora ktery servis pouziva, protoze to nemusi byt GSMobile. Nejlepe uplne asi prinest na pobocku nebo se na pobocce zeptat kam dojit.
Kazdopadne si ale zjisti u operatora ktery servis pouziva, protoze to nemusi byt GSMobile. Nejlepe uplne asi prinest na pobocku nebo se na pobocce zeptat kam dojit.
h4wk3y
GSMobile sro je v konkurzu proto pravdepodobne zmena servisu, ikdyz GSMobile servis sro (jina firma)omezene pokracuje dal.
vic za tim nehledej... never, ze firmy s miliardovymi obraty vymysleji finty, jak usetrit par drobnych a nastvat par zakazniku...
Pokud by byl zajem, zjistim jak presne to je reseno s vymenou pristroje a pokracovanim zaruky.
Jak jsem psal vyse, tak jsem svuj pripad prilis nezkoumal, ale budou to mit podchycene, jinak by v zarucaku ta kolonka IMEI u reklamace vubce nebyla. Pocitaji s tim.
GSMobile sro je v konkurzu proto pravdepodobne zmena servisu, ikdyz GSMobile servis sro (jina firma)omezene pokracuje dal.
vic za tim nehledej... never, ze firmy s miliardovymi obraty vymysleji finty, jak usetrit par drobnych a nastvat par zakazniku...
Pokud by byl zajem, zjistim jak presne to je reseno s vymenou pristroje a pokracovanim zaruky.
Jak jsem psal vyse, tak jsem svuj pripad prilis nezkoumal, ale budou to mit podchycene, jinak by v zarucaku ta kolonka IMEI u reklamace vubce nebyla. Pocitaji s tim.
-
- iPhone expert
jestli mas nejake paky, jak to zjistit, tak bys byl hodny, kdybys na to mrknul... nejak se mi nechteji studovat ceske zakony.. nemam na to zaludek ...
inu, dnes odeslali muj iPhone z Britexu...tak snad zitra bude na pobocce O2 a uvidime, jestli opravili nebo zase svedou, ze jsem s tim neco udelal ja nebo neco podobneho... Jsem na to velmi velmi zvedavy...
bohuzel nejak Britex do me zakazky nepoznamenal vubec zadna data, krom toho, ze ho prijali, dokoncili a vydali tam nic neni...
EDIT: Tak jen cituji, co jsem nasel primo na stranka Britexu ohledne zarucnich oprav: Dojde-li k výměně zařízení, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka.
inu, dnes odeslali muj iPhone z Britexu...tak snad zitra bude na pobocce O2 a uvidime, jestli opravili nebo zase svedou, ze jsem s tim neco udelal ja nebo neco podobneho... Jsem na to velmi velmi zvedavy...
bohuzel nejak Britex do me zakazky nepoznamenal vubec zadna data, krom toho, ze ho prijali, dokoncili a vydali tam nic neni...
EDIT: Tak jen cituji, co jsem nasel primo na stranka Britexu ohledne zarucnich oprav: Dojde-li k výměně zařízení, začne běžet záruční doba znovu od převzetí nové věci. Totéž platí, dojde-li k výměně součástky, na kterou byla poskytnuta záruka.
-
- iPhone expert
Ja do Britexu volal a ke konkretni zakazce mi dali konkretni podrobnosti o oprave
-
- iPhone expert
to me take napadlo, ale bohuzel uz bylo po zaviracce, kdyz jsem na to koukal...
a zitra snad uz bude na prodejne...
a zitra snad uz bude na prodejne...
-
- iPhone expert
Takze rano mi to nedalo a hned jsem napsal mail do Britexu, co presne mi s telefonem delali
Odpoved znela: u tohoto mobilní telefonu byl proveden SWAP. Výměna systémové jednotky.
Priznam se, ja to nepochopil a o to vice jsem byl nadsen, kdyz me u O2 cekal novy kus...
A k te zaruce, opravdu pokracuje predchozi zruka, jen do zarucaku napisi novy IMEI... v teto zalezitosti se cely iPhone bere jako nahradni dil!!!
Proto nemusi dat novou zaruku...
Ale ja jsem spokojen... krasny novy iPhonek...
Tedy prvni zkusenost s Britexem = palec nahoru...
Palec dolů za to, že needituješ svoje příspěvky. Příště ti to smažu bez varování. Beavers.
Odpoved znela: u tohoto mobilní telefonu byl proveden SWAP. Výměna systémové jednotky.
Priznam se, ja to nepochopil a o to vice jsem byl nadsen, kdyz me u O2 cekal novy kus...
A k te zaruce, opravdu pokracuje predchozi zruka, jen do zarucaku napisi novy IMEI... v teto zalezitosti se cely iPhone bere jako nahradni dil!!!
Proto nemusi dat novou zaruku...
Ale ja jsem spokojen... krasny novy iPhonek...
Tedy prvni zkusenost s Britexem = palec nahoru...
Palec dolů za to, že needituješ svoje příspěvky. Příště ti to smažu bez varování. Beavers.
Zdravim, dne 15,6 sem reklamoval telefon u Vodafonu kvuli nemoznosti udelat restore a ze nejde zapnout + male PRASKLINKY u tlacitka ticheho rezimu na Smichove a ten ho predal Britexu. Do predavaciho protokolu bylo napsano cituji:popis stavu telefonu Mt ma na displeji folii,okolo tlacitka na ztiseni zvuku prasklinky i okolo suplicku na SIM, ze zadni strany male vrypy.
Popis zavady: Mt nejde zapnout, nijak nahodit ani pres PC.
Fotka ktera byla u tlacitka ticheho rezimu pred reklamaci...
http://img14.imageshack.us/my.php?image=obr01.jpg
A tohle je fotka z Britexu a jejich duvod neuznane zaruky...normalne misto male prasklinky mi vraci diru jak vrata do stodoly
http://yfrog.com/05britexj
Normalne sem sokovanej, samozrejme ze sem dnes telefon neprevzal a nechal to na vodafonu, i kdyz zklousel ze mi telefon vrati a ze si to mam ja vyridit sam s Britexem
A ja uz se tesil na novej kousek a oni mi nevrati ani ten starej opravenej v poradku a to sem dostal jako nahradni telefon oskrabanou N6234 tak ze data ktere si platim mi sou na nic...
Popis zavady: Mt nejde zapnout, nijak nahodit ani pres PC.
Fotka ktera byla u tlacitka ticheho rezimu pred reklamaci...
http://img14.imageshack.us/my.php?image=obr01.jpg
A tohle je fotka z Britexu a jejich duvod neuznane zaruky...normalne misto male prasklinky mi vraci diru jak vrata do stodoly
http://yfrog.com/05britexj
Normalne sem sokovanej, samozrejme ze sem dnes telefon neprevzal a nechal to na vodafonu, i kdyz zklousel ze mi telefon vrati a ze si to mam ja vyridit sam s Britexem
A ja uz se tesil na novej kousek a oni mi nevrati ani ten starej opravenej v poradku a to sem dostal jako nahradni telefon oskrabanou N6234 tak ze data ktere si platim mi sou na nic...
Naposledy upravil(a) japezz dne čtv kvě 28, 2009 8:57 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- iPhone expert
Můžeš sem prosím znova dát ty obrázky? Nějak mi je to nezobrazuje a rád bych viděl, co ti s tim provedli. Dík
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
Tak tohle, jeslti je pravda, tak to je hodne huste...
ja jsem ale s Britexem spokojeny...
No snad to Vodafone doresi ke tve spokojenosti...
Drzim palce...
a jsem dost zvedavy na dalsi zkusenosti dalsich lidi s Britexem...
ja jsem ale s Britexem spokojeny...
No snad to Vodafone doresi ke tve spokojenosti...
Drzim palce...
a jsem dost zvedavy na dalsi zkusenosti dalsich lidi s Britexem...
-
- Moderator fóra
tak to je moc...bych jim dal tu fotku jak si to tam posilal a at reknou jak je mozny ze tam udelali diru... jo a mimochodem tusim, ze operator podle nejaky dohody s apple ma poskytnou po dobu opravy iphone
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
No poskytnout po dobu opravy by asi IP dat meli ale nikde ho nemaj byl sem ve 4 prodejnach. Snad to dobre dopadne vubec nechapu jak se tohle muze stat a sklidem mi to vrati...
-
- iPhone expert
No az Vam budu vypravet svou anabazi s reklamaci ja Uz jsem tu nekolikrat psal, dnes jsi UZ OPRAVDU DOUFAM (vysvetlim proc) jdu pro iPhone do GSMobile. Uvidime v jakem stavu bude, ale vzhledem k onomu prispevku o "dire" u tlacitka jsem vazne nervozni.
Takze:
4.5.2009 jsem donesl do GSMobile do Letnan iPhone se zavadami:
-prasklinky u tlacitka ticheho rezimu
-odlouply vlasek barvy pod prednim sklem nahore
-nefunkcni kontakt v konektoru pro sluchatka
Prijali to v pohode a NEZAPSALI nic o stavu telefonu. Po tydnu kdy jsem doufal v opravu mi volala slecna z GSMobile, ze: "pro nedostupnost nahradnich dilu" se telefon posila do Britexu. Pote mi prisel mail, kde bylo zas uvedeno, ze "nejsme jiz servis pro iPhone od o2". OK, takze se posila do Britexu. To byla streda 13.5.. V patek 15.5. se iPhone objevil na strankach Britexu s komentarem o neshode (poskrabany zadni kryt, maly vryp na LCD). Dalsi patek, tj. 22. 5. v patek se u zakazky objevil status "Dokonceno" s tim, ze telefonicky mi bylo sdeleno, ze byl pristroj "vycisten". Vida, rikal jsem si, ze do uterka max je u me. (V GSMobile mi rekli, ze mi prijde primo na adresu. Jsem ale radsi, ze ho budu prebirat v GSMobile, vzhledem k tomu, ze nezapsali nic o stavu, jakakoli neshoda tedy bude moje zbran )
Ale zacina nejlepsi cast. Telefon se u PPL objevil jako dorucen v utery 26.5. dopoledne. Pisu do GSMobile, ze mobil byl jiz prijat a kdy si muzu prijit. Nato jsem se ocitl v kopii mailu od GSMobile do PPL, ze balicek byl sice dorucen a prevzat jakymsi panem S., ale ze ten pan S. vubec v tom servisu nepracuje. Zacala tedy shanka po mem telefonu a zjistilo se, ze byl dorucen uplne jinam, do GSMobile Group a ne GSMobile Servis. Cela anabaze konci (DOUFAM) dnes, kdy mi bylo slibeno, ze mobil bude k dispozici. Ale po takovem cestovani se opravdu obavam v jakem bude stavu.
Jinak co se Britexu tyka, mam z nich pocit jak kdyz skoro vytvareji poruchy, kvuli kterym by nemuseli provadet zarucni opravy, to co uvedl ted par prispevku zpatky uzivatel od Vodafonu me opravdu nesmirne zarazilo. Preju mu aby se mu povedlo domoci spravedlnosti.
Takze:
4.5.2009 jsem donesl do GSMobile do Letnan iPhone se zavadami:
-prasklinky u tlacitka ticheho rezimu
-odlouply vlasek barvy pod prednim sklem nahore
-nefunkcni kontakt v konektoru pro sluchatka
Prijali to v pohode a NEZAPSALI nic o stavu telefonu. Po tydnu kdy jsem doufal v opravu mi volala slecna z GSMobile, ze: "pro nedostupnost nahradnich dilu" se telefon posila do Britexu. Pote mi prisel mail, kde bylo zas uvedeno, ze "nejsme jiz servis pro iPhone od o2". OK, takze se posila do Britexu. To byla streda 13.5.. V patek 15.5. se iPhone objevil na strankach Britexu s komentarem o neshode (poskrabany zadni kryt, maly vryp na LCD). Dalsi patek, tj. 22. 5. v patek se u zakazky objevil status "Dokonceno" s tim, ze telefonicky mi bylo sdeleno, ze byl pristroj "vycisten". Vida, rikal jsem si, ze do uterka max je u me. (V GSMobile mi rekli, ze mi prijde primo na adresu. Jsem ale radsi, ze ho budu prebirat v GSMobile, vzhledem k tomu, ze nezapsali nic o stavu, jakakoli neshoda tedy bude moje zbran )
Ale zacina nejlepsi cast. Telefon se u PPL objevil jako dorucen v utery 26.5. dopoledne. Pisu do GSMobile, ze mobil byl jiz prijat a kdy si muzu prijit. Nato jsem se ocitl v kopii mailu od GSMobile do PPL, ze balicek byl sice dorucen a prevzat jakymsi panem S., ale ze ten pan S. vubec v tom servisu nepracuje. Zacala tedy shanka po mem telefonu a zjistilo se, ze byl dorucen uplne jinam, do GSMobile Group a ne GSMobile Servis. Cela anabaze konci (DOUFAM) dnes, kdy mi bylo slibeno, ze mobil bude k dispozici. Ale po takovem cestovani se opravdu obavam v jakem bude stavu.
Jinak co se Britexu tyka, mam z nich pocit jak kdyz skoro vytvareji poruchy, kvuli kterym by nemuseli provadet zarucni opravy, to co uvedl ted par prispevku zpatky uzivatel od Vodafonu me opravdu nesmirne zarazilo. Preju mu aby se mu povedlo domoci spravedlnosti.
tak jak jsem psal o par stranek drive, mel sem prasklinku u nabijecky a obcas zhasinal display a navic nesel vytahnout suplicek od simkarty. ... ..
Telefon mi prisel zpatky s tim ze oprava neni mozna na zaruku, je to zpusobeno mechanickym poskozenim a oprava 10000 bez DPH. Mno tak sem jim rekl ze si muzou polibit, doma sem si z kancelarske sponky udelal hacek a suplicek na simkartu hold "nevystreluje", ale musim ho vytahnout. Mno a ty ostatni problemy se daji prezit. Jinak servis Britex....
Telefon mi prisel zpatky s tim ze oprava neni mozna na zaruku, je to zpusobeno mechanickym poskozenim a oprava 10000 bez DPH. Mno tak sem jim rekl ze si muzou polibit, doma sem si z kancelarske sponky udelal hacek a suplicek na simkartu hold "nevystreluje", ale musim ho vytahnout. Mno a ty ostatni problemy se daji prezit. Jinak servis Britex....
Nejen neopraví - vůbec nic neví: Mně na ajfonu odešel GPS čip. Vím to bezpečně proto, že když vezmu můj a jiný 3G, na mém navigace nefunguje (nebo jen přes triangulaci), ne druhém funguje bezpečně. britex na servisní listinu napsal:
Závada se neprojevila-Aktualizace SW. Testy v reálné síti O2.
Buď vůbec neví, že v iPhonu je GPS čip, nebo neví, že Map aplikace jej používá, nebo se na to ani nepodívali. Žádnou aktualizaci neudělali, tu jsem udělal já hodinu před tím, než jsem dal iphone do opravy (a žádná nová verze od té doby nevyšla). Testování GPS funkce v reálné síti O2 je do nebe volající nesmysl.
To vše jim trvalo 24 dní - kamarádovi na Floridě ajfoun vyměnili na počkání v obchodě.
Vzhledem k této zkušenosti už nikdy nekoupím nic od O2 v ČR.
Závada se neprojevila-Aktualizace SW. Testy v reálné síti O2.
Buď vůbec neví, že v iPhonu je GPS čip, nebo neví, že Map aplikace jej používá, nebo se na to ani nepodívali. Žádnou aktualizaci neudělali, tu jsem udělal já hodinu před tím, než jsem dal iphone do opravy (a žádná nová verze od té doby nevyšla). Testování GPS funkce v reálné síti O2 je do nebe volající nesmysl.
To vše jim trvalo 24 dní - kamarádovi na Floridě ajfoun vyměnili na počkání v obchodě.
Vzhledem k této zkušenosti už nikdy nekoupím nic od O2 v ČR.
Myslim ze i Vf sou trosku jinde nez v USA ja sem se dneska dozvedel ze telefon co mel jit urgentne na zpet do Britexu furt lezi uz tyden na prodejne a nikdo si ho nevsima...