jak se dostat na appstore ke svým aplikacím
-
- Host
jak se dostat na appstore ke svým aplikacím
Ahoj všem.potřebuji poradit.Nějak mi hlava nebere toto.Kdysi jsem měl iphona 3g pak ho prodal a užíval nokii.Změnil jsme i pc (takže nemám zálohu původního iphona)Teď mám nové pc,nového iphona a po přihlášení na app store je vše jak má,jenže nevím jak dostat do nového iphona z nového pc všechny aplikace co jsem si kdysi koupil?Nenabízí mi to po přihlášení do appstore žádný download mojich zaplacených aplikací.díky
-
- Starý pes fóra :)
Re: jak se dostat na appstore ke svým aplikacím
viewtopic.php?f=69&t=16280&p=140719&hilit=Purchase+history#p140719
Takze Lock![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
EDIT: odomykam po kontakte cez PM
Vsetky aplikacie musis na zaklade toho vypisu stiahnut z App Store znova a potom ich zosynchronizovat s tvojim iPhone.
dodo
Takze Lock
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
EDIT: odomykam po kontakte cez PM
PATLEN píše:měse jedná o to jak donutit appstore aby mi je nahrál do nového iphona.chápete?vypis všech aplikací vidím ale jak to mám udělat aby se mi nahráli do iphona prosím vás
Vsetky aplikacie musis na zaklade toho vypisu stiahnut z App Store znova a potom ich zosynchronizovat s tvojim iPhone.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
- Host
Všechný ????????????? to nejde automaticky ???? ach bože mám jich asi 200 z toho 100 placených ach jo tak děkuju jdu na to.
a dá se nějak udělat tisk toho reportu? to nemůžu najít.
a dá se nějak udělat tisk toho reportu? to nemůžu najít.
Store-Check for available downloads to nevyriesi?
-
- Host
to už jsem udělal hned poprvé dostanu vždycky odpověď
ALL PURCHASES HAVE BEEN DOWNLOADED FOR THIS ACCOUNT
YOU CANT BURN A CD,DVD OR USE SHARED FOLDERS ON YOUR LOCAL NETWORK TO TRANSFER THEM TO ANOTHER COMPUTER
Takže nějak nerozumím co mám udělat?Ať zkusím jakýkoliv postup tak se nic nestane
ALL PURCHASES HAVE BEEN DOWNLOADED FOR THIS ACCOUNT
YOU CANT BURN A CD,DVD OR USE SHARED FOLDERS ON YOUR LOCAL NETWORK TO TRANSFER THEM TO ANOTHER COMPUTER
Takže nějak nerozumím co mám udělat?Ať zkusím jakýkoliv postup tak se nic nestane