Novy iphone 2009 - Specifikace [špekulácie a dohady]
-
- Starý pes fóra :)
Re: Novy iphone 2009 - Specifikace [špekulácie a dohady]
haha pozri si film Pirati zo Silicon Walley a pochopíš prečo Steve nikomu nič neukaže,nepovie, xexe aj XEROX doteraz bije hlavu o mur.
no uvidime počkajme ved ved sa nezruti , dufam
no uvidime počkajme ved ved sa nezruti , dufam
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Moderator fóra
Já bych teda uvítal nějakou větší změnu designu.Nicméně bych ale také zachoval způsob ovládání atd. Ale ten design by už mohl být trošku jiný, když už to bude 3 generace
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
rony píše:...ake utekanie penazi preboha, co je to za konspiracnu teoriu? V com by im utekali peniaze? Tym, ze by ste hrali primitivne hry vo Flashi a nekupovali z Appstore?
Mno, pokud vis na jakym principu funguje appstore, tak ti musi bejt jasny ze penize by jim utikaly proudem. Velke spolecnosti (napr. gameloft) by proste udelali hru radsi v swf (a troufnu si rict ze ve flashi ma vetsina programatoru vetsi zkusenosti nez v cocoa), hodili na svoje stranky a pristup k ty hre by zpoplatnili. Nemuseli by hru upravovat aby prosla kriteriema appstoru. Veskery penize (ne 70%, ale 100%, 70<100 by sly k nim, takze by aplikaci mohli klidne o neco zlevnit. Zakaznik by byl spokojenej (mel by levnejsi aplikace), vydavatel hry by byl spokojenej (moh by si udelat aplikaci jakou by chtel, diky nizsi cene by si ji koupilo vic lidi, pokud by to udelali chytre tak by nesla cracknout), jen apple by mel peska
- McJobs
- Pokročilý uživatel
Ja by som u nového modelu IPHONE uvítal lepší reproduktor, lebo ten súčasný je na ..... Najlepšie by bolo keby tam natrepali 2 stereo reproduktory s mini subwooferom ....
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
Naposledy upravil(a) PaDoX dne ned čer 07, 2009 12:52 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- iPhone guru
Tak takhle by se mi ten novy iPhone libil
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
Ja verím tomu, že toto je už on
No je prava, ze ty fotky pusobi opravdu verohodne, ale abych pravdu rekl, takhle sem si novy iPhone nepredstavoval. Cekal jsem neco revolucnejsiho a tohle je navic na muj vkus celkem nepekne
Konecne videohovory... ale tak velkej displej (od kraje ke kraji) se bude hrozne blbe ovladat jednou rukou... a designove nic moc.. uvidime zejtra...
-
- Mírně pokročilý
chtel bych se zeptat jakto ze zitra?vzdyt keynote je az 18.cervna ne?
podla mna to už je on a prial by som si aby to bol on
PaDoX
ta prvni fotka je fake. Ruka, nebo spis ruce vubec nesedi. Photoshop... Ostatni foto jsou na tom stejne
ta prvni fotka je fake. Ruka, nebo spis ruce vubec nesedi. Photoshop... Ostatni foto jsou na tom stejne
-
- iPhone guru
Dovoluji si tvrdit, že je to iPhone první generace nebo 3G v jakémsi obalu / krytu.
1 - Tady mi nějak chybí ovládací prvky. Možná je zakrývá ruka, ale podle mě na bok vidíme dostatečně, a ovládací prvky nevidím. Možná jsou na druhé straně, ale to je podle mě nepravděpodobné.
2 - Vypadá to sice jako docela hezky vymyšlený reproduktor, ale podle mě je to výřez a ta stříbrná čárka uprostřed je kus chromového rámečku, který imho putuje krásně dál podle obvodu celého iPhonu. Normálně si ho nevšimnete, s návazností na ten 'hezky zpracovaný reprák' ho snad uvidíte
3 - tak tohle je podle mě dolní část krytu, která když se sundá, tak z něj iPhone krásně vyndáte. Všechny ty 3 kolečka k tomu patří. V levo uplně ta dolní je podle mě identická s tím 'vrypem' (protože není vidět celý ten pravý bok) vpravo dole. To kolečko nad tím levým dolním je jakési 'něco', asi je to i na druhé straně, ale nevím.
4 - Display je podle mě po celém svém obvodu zapuštěný tak o 1-2mm pod obal více, než by měl být.
5 - Když se podíváte na originální fotku, tahle část mi přijde trošku odchlíplá (že by to pouzdro bylo dokonce nekvalitní?)
6 - Když se podíváte na origo fotku, tahle část mi přijde trošku kostrbatá. Neni to oblouček.
Takže tak A ano, opravdu si toto dovoluji TVRDIT. Fake.
(Ještě taková poznámečka, když mrknete na dvě poslední origo fotky, ta zelená ledka nahoře je na každé fotce jinde. V tom dolním je posunutá. Teda podle mě je to LEDka a myslim že má signalizovat aktivitu iSight.)
1 - Tady mi nějak chybí ovládací prvky. Možná je zakrývá ruka, ale podle mě na bok vidíme dostatečně, a ovládací prvky nevidím. Možná jsou na druhé straně, ale to je podle mě nepravděpodobné.
2 - Vypadá to sice jako docela hezky vymyšlený reproduktor, ale podle mě je to výřez a ta stříbrná čárka uprostřed je kus chromového rámečku, který imho putuje krásně dál podle obvodu celého iPhonu. Normálně si ho nevšimnete, s návazností na ten 'hezky zpracovaný reprák' ho snad uvidíte
3 - tak tohle je podle mě dolní část krytu, která když se sundá, tak z něj iPhone krásně vyndáte. Všechny ty 3 kolečka k tomu patří. V levo uplně ta dolní je podle mě identická s tím 'vrypem' (protože není vidět celý ten pravý bok) vpravo dole. To kolečko nad tím levým dolním je jakési 'něco', asi je to i na druhé straně, ale nevím.
4 - Display je podle mě po celém svém obvodu zapuštěný tak o 1-2mm pod obal více, než by měl být.
5 - Když se podíváte na originální fotku, tahle část mi přijde trošku odchlíplá (že by to pouzdro bylo dokonce nekvalitní?)
6 - Když se podíváte na origo fotku, tahle část mi přijde trošku kostrbatá. Neni to oblouček.
Takže tak A ano, opravdu si toto dovoluji TVRDIT. Fake.
(Ještě taková poznámečka, když mrknete na dvě poslední origo fotky, ta zelená ledka nahoře je na každé fotce jinde. V tom dolním je posunutá. Teda podle mě je to LEDka a myslim že má signalizovat aktivitu iSight.)
Naposledy upravil(a) Antabelus dne ned čer 07, 2009 3:47 pm, celkem upraveno 1 x.
PaDox - taky mi prijde, ze ta fotka s rukou neni uplne koser, jakoby z photoshopu. ale muze to byt jen dojem.
A ten link od Almiho..takovy iphone by se mi libil vic, jen nechapu, proc by mel byt nestejne siroky a horni cast sirsi? Nedokazu si predstavit, jak by se tohle drzelo v ruce - asi dost blbe :p
Antabelus - hmm, zajimava uvaha. Ale pokud je to 3G, tak kde je reprak? Neni pod tim "krytem" videt?
Je mi celkem jedno, jestli bude novy iphone (pokud ano, tak prosim konektor na sluchatka DOLU!), ale uz se tesim na novy firmware!
A ten link od Almiho..takovy iphone by se mi libil vic, jen nechapu, proc by mel byt nestejne siroky a horni cast sirsi? Nedokazu si predstavit, jak by se tohle drzelo v ruce - asi dost blbe :p
Antabelus - hmm, zajimava uvaha. Ale pokud je to 3G, tak kde je reprak? Neni pod tim "krytem" videt?
Je mi celkem jedno, jestli bude novy iphone (pokud ano, tak prosim konektor na sluchatka DOLU!), ale uz se tesim na novy firmware!
-
- iPhone guru
Ano pod tim krytem samozřejmě neni vidět, aby to vypadalo jako nový iPhone.
Čierno-biely
Potom sú tu ešte iné fotky:
Naposledy upravil(a) PaDoX dne ned čer 07, 2009 4:50 pm, celkem upraveno 3 x.
-
- iPhone guru
Podle mě je to fake, a ještě se mi vůbec nelíbí. Takže i trochu doufám, že to nebude ono.
-
kedže ešte máme zhruba 24 hodín pred "možno" oficialnym predstavením nového modelu, pridám ešte aj ja zopár špekulácii
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
-
- Moderator fóra
podle me by apple nikdy nezmenil pomer ani rozliseni displeje...uz tak je dost velky a kdyby ho zmenil tak co aplikace z appstore? by kompatibilita ssla asi do riti ne?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Host
Ja si myslim, ze pravy novy ajfoun uz bol odhaleny na tom plagate z keynote, preco by inak ta krychlo zmyzla z netu...
-
- iPhone expert
Podla mna je to secko fake, applu este nikdy nic neuslo prave koli cinanom, napriklad sa kuknite ako rychlo spravili iphone mini alebo sciphone, newerim tomu ze nejake realne fotky noveho iphonu uz su vonku a inak ani moc neocakavam nejaku vyraznu zmenu, tvar a rozmery podla mna ostanu zachovane a zmena sa bude tykat krytu
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
-
- Mírně pokročilý
taky si myslim ze jsou to faky.Taky myslim ze rozmery zustanou stejne spis zmena v krytu a softu,ale nejake prijemne prekvapeni na hardwaru by nevadilo.
EDIT:tak jeste bych byl rad za razantni zvetseni harddisku.Nevim treba ipod ma 120 gb a to neni tak velky jak iphone,je mi jasne ze iphone ma vevnitr nejake veci navic,ale bral bych aspon 64 gb.
EDIT:tak jeste bych byl rad za razantni zvetseni harddisku.Nevim treba ipod ma 120 gb a to neni tak velky jak iphone,je mi jasne ze iphone ma vevnitr nejake veci navic,ale bral bych aspon 64 gb.
Naposledy upravil(a) Sedyman dne ned čer 07, 2009 8:27 pm, celkem upraveno 1 x.
Doufám, že pokud tedy vydají nového iPhona, tak se bude jednat jak o softwarové, tak i hardwarové vylepšení. Vůbec nejsem proti té větší paměti (sice teď mám zaplněno asi 6GB z 16ti a nevim co tam dát dalšího), přední kamerce pro videohovory, lepšímu foťáku....
Zamlouval by se mi i blesk, autofocus a lepší ovládání iPodu na headsetu, ale o tom dost silně pochybuji a zůstane u mých přání.
Nicméně si myslim, že Apple musí vylepšit jak SW tak HW, protože musí být konkurence schopný a ne jen spoléhat na to, že je to iPhone a je to hit. Pro logicky uvažujícího člověka pro kterého přece jenom těch 14-15000Kč je nezanedbatelná částka, je přednější při výběru co ,,dostane" za ty peníze.
Toť můj názor, nekamenujte mne prosím
Zamlouval by se mi i blesk, autofocus a lepší ovládání iPodu na headsetu, ale o tom dost silně pochybuji a zůstane u mých přání.
Nicméně si myslim, že Apple musí vylepšit jak SW tak HW, protože musí být konkurence schopný a ne jen spoléhat na to, že je to iPhone a je to hit. Pro logicky uvažujícího člověka pro kterého přece jenom těch 14-15000Kč je nezanedbatelná částka, je přednější při výběru co ,,dostane" za ty peníze.
Toť můj názor, nekamenujte mne prosím
-
- Mírně pokročilý
taky si myslim.Jak se ted roztrhl pytel s chytrymi telefony,tak ma iphone cim dal vetsi konkurenci jak v oblasti hw tak v oblasti sw.
-
- iPhone expert
no co sa tyka tej konkurencie, tak ta je smiesna, na jb iphone zatial zdaleka nic nema, ale zatial, preto musi apple prist s niecim novym aby si udrzalo naskok, ale najecsiu vyhodu ma v tom, ze osx v iphone je takmer dokonaly oproti wm a symbian.......
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
GameCenter - BlazingUFO
GameCenter - BlazingUFO
- rony
- Klub čistého iOS
Vyhodnotenie
Kompletne vysledky vidite, tak len vypichnem:
iphone.cz si mysli, ze novy iPhone bude mat 32 gigabajt a 16 gigabajt verziu, fotoaparát 3,2Mpx s natacanim videa a nakoniec urcite bude mat dvojnasobok RAM a rychlost procesora vzrastie (výpočetní výkon na dvojnásobek).
Z druheho konca si iphone.cz nemysli, ze na Apple nicim neprekvapi, v baleni nebude silikonovy obal a ani koliska.
Znie to tak, akoby sme sa uz teraz trafili uvidime vecer
iphone.cz si mysli, ze novy iPhone bude mat 32 gigabajt a 16 gigabajt verziu, fotoaparát 3,2Mpx s natacanim videa a nakoniec urcite bude mat dvojnasobok RAM a rychlost procesora vzrastie (výpočetní výkon na dvojnásobek).
Z druheho konca si iphone.cz nemysli, ze na Apple nicim neprekvapi, v baleni nebude silikonovy obal a ani koliska.
Znie to tak, akoby sme sa uz teraz trafili uvidime vecer
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
* There are 2 Models: iPhone Video and iPhone Video iChat
* Only the second model can videocall
* 32 GB - 64 GB memory
* The iPhone Video is in Black and White
* The iPhone Video iChat is in various color: White , Black, Orange, Green with Flower, Yellow, Red.
* The price for the iPhone Video is: 139$ (32 GB) or 179$ (64 GB)
* The price for the iPhone Video iChat is: 179$ (32 GB) or 199$ (64 GB)
-
ako pekny obrazok , no uvidime, ako vsetky tieto obrazky co to pobehuju neni problem vyrobit cize uvidime asi dnes ci predsa daco uniklo alebo nie
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
zdravim bude nekde zase nejaky online prenos jako to bylo u predstavovani OS3 ?
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Live prenos bude tu http://live.ondratoral.com/
O 18:30 sa to spustí
O 18:30 sa to spustí
-
- Mírně pokročilý
to s tou velkostou HDD bude asi urcite tak,ale to ze procesor bude raz taky rychly,tomu moc neverim...podla mna bude rychlejsi ale zeby az tak...no uvidime...dufam ze budeme vsetci prekvapeny...a ze to dopadne nad nase ocakavania
- rony
- Klub čistého iOS
musime si ujasnit pojmy HDD a Flash Memory. V pripade iPhone nepocitajte, ze tam bude HDD.
juramac: ani nevies ako velmi by ma tablet potesil. kdesi na http://www.macblog.sk uvazoval jeden clanok o niecom takom a Apple deklaroval, ze take nieco pusti von ale boji sa, ze pod 500$ nechce ist kvoli kvalite. A tablet nad 500$ sa blizi cenou k mac mini a zaroven nedokaze konkurovat netbookom.
Prave silne uvazujem nad mac mini a keby prisiel tablet, tak mam DVE moznosti.
juramac: ani nevies ako velmi by ma tablet potesil. kdesi na http://www.macblog.sk uvazoval jeden clanok o niecom takom a Apple deklaroval, ze take nieco pusti von ale boji sa, ze pod 500$ nechce ist kvoli kvalite. A tablet nad 500$ sa blizi cenou k mac mini a zaroven nedokaze konkurovat netbookom.
Prave silne uvazujem nad mac mini a keby prisiel tablet, tak mam DVE moznosti.
-
- Mírně pokročilý
myslel som flash, sorry...HDD sa kratsie pise
-
Doparoma, kde je Michal Vitek, keď ho najviac potrebujeme?
Ten mal predsa tatíka veľké zviera v Apple a vždy všetko vedel dopredu - napríklad, že každú chvíľu bude nový iPhone HD, tak to vedel už pred rokom.
Ten mal predsa tatíka veľké zviera v Apple a vždy všetko vedel dopredu - napríklad, že každú chvíľu bude nový iPhone HD, tak to vedel už pred rokom.
- rony
- Klub čistého iOS
my vsichni jsme vitek!
-
Asi sme to nejak nestihli, podľa neho nový iPhone už mal byť vonku v Apríly, hneď po FW 2.4.
-
- Mírně pokročilý
(uz len pol hodina)
-
- Mírně pokročilý
nevite jestli se da nekde sledovat konference online?Jako i s videem a zvukem ne jen text