iPhone 3G/3Gs - objevují se prasklinky v plastu?

Odpovědět
AppleX

Re: iPhone 3G - objevují se prasklinky v plastu?

Příspěvek od AppleX »

shimie píše:Pojmu vzadu na displayi, moc nerozumiem. Kde vzadu ti praskol display?
Edit:
Nepomylil si si kryt s displayom?

jasne, myslel som vzadu na kryte... pomylil som sa :wink:

hawkes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hawkes »

Je vůbec možné, aby mi zadní kryt prasknul, aniž by spadl na zem? Jde o to, že tato prasklina je kolmo ke konektoru(zezadu) a je asi 1cm dlouhá?

Resp. půjde to reklamovat?
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ano je to mozne....bohuzel je to vlastnost plastovych krytu u 3Gcek
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

aladin

Příspěvek od aladin »

No uvidime ako ja dopadnem.
iPhone 3G black som nosil v puzdre zozadu Gelaskins sperdu Zagg oboje som zlepil pre reklamackou iPhone vizeral cistonovo.Jedine skrabanceky na rame ale ked mob pouzivate tak to je samozrejmost.Micro praskliny a prasklina od konektora ku ramceku sa vytvorili same od seba.
Teraz piatok to budu 2 tyzdne uvidim ako dopadne kazdopadne nakolko mam 16gb verziu iPhone nebol najlacnejsi a ked mi napisu ze mojim zapricinenim iPhone neprevezmem ale poslem naspat a budem to riesit cez OIP alebo cez ochranu spotrebitelov.
Laik si vie precitat fora a zistit ze to nie je problem 1kusu a technici v strediskach nevedia o probleme.
Obavam sa len toho aby mi ho nevratili este horsom stave aky bol a napisu ze stracam zaruku nakolko som ho mechanicky poskodil,co nieje pravdou.
Ratam s tym ze ako svedok mi bola slecna u operatora ktora ho kontrolovala a prevzala.

Zysla by sa peticia ktora by sa odoslala spolocnosti Apple... Admin treba nieco poriesit na fore.

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

Dnes som pisal do servisu a tu je odpoved:

Dobry den
V prilohe vam zasielam fotodokumentaciu k mt.
Aby sme vedeli o com konkretne rozpravame.

Taketo poskodenie mt je mozne sposobit iba uzivanim v rozpore so zarucnymi podmienkami.
Je tam prasknuty zadny kryt. Na fotodokumentacii je to to co je zakruzkovane v cervenych kruzkoch.

Servis mobilnych telefonov nezistuje pricinu a ani sposob vzniku mechanickeho poskodenia.
Ale iba konstatuje skutkovy stav mt. A ten je mechanicke poskodenie.

Servisne stredisko si stoji za svojim vyjadrenim. A sme pripraveny si toto vyjadrenie obhajit aj pred obchodnou inspekciou, alebo akoukolvek inou kontrolou.

Tu je druha odpoved na moju otazku ohladom posudzovania mechanickeho poskodenia:

Stale hovorite o tom ze mt vam nespadol.
Nikto nehovori o tom ze mt vam spadol.

Mechanicke poskodenie neznamena okamzite ze ide o pad.
Neznamena ze mechanicke poskodenie rovna sa pad.
Je mozne urcite aj inymi sposobmi mozne vytvorit mechanicke poskodenie.

A to kolko je tam praskliniek nie je potrebene zistovat.
Pretoze je jedno ze ci je mt mechanicky poskodeny na jednom mieste alebo na niekolko vela miestach.
Aj tym ze je poskodeny na jendnom jedinom mieste je znamka mechanickeho poskodenia.

Mechanicke poskodenie mt znamena okamzitu stratu zaruky.
Nie je medzi zarukou a nezarukou nic ine.
Su iba dva stavy v ktorych je mt. Jeden zaruka a druhy nezaruka.
Takze ked mt nie je v zaruke tak je to nezaruka.

A certifikovany servis mobilnych telefonov {ktorym sme aj my} ma pravo na zrusenie zarucnej doby. Toto pravo mu udeluje vyrobca daneho typu mt.

Tu je ich fotodokumentacia:
http://img195.imageshack.us/img195/2175 ... 24962a.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/9423 ... 524962.jpg
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

svapra

Příspěvek od svapra »

Nechápu jak si muže servis dovolit takhle arogantní odpověd. Jinak zaruku ti podle zakona zrušit nemuzou, ikdyby jsi jim podepsal cokoliv. Sice je to voser, ale obratil bych se na obchodní inspekci

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ja bych se jich dotazal, jak je mozny ze ten kryt praska po celym svete a vsude to na zaruku berou a jenom oni se s tim serou jak Bata s cvickama :!:
Obrázek iPhone 2G 8GB

ygy
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ygy »

shimie prosimta ten servis myslis operatora alebo nejaky obchod ktory predava mt?

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

tim servis mysli asi servis primo... :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB

ygy

Příspěvek od ygy »

a to do obycajneho servisu chodis reklamovat iphone ? :shock: lebo ak je to operator tak tam posli inspekciu lebo nieje mozne aby jeen problem u toho isteho opertora a dva rozdielne vysledky ..toto nieje normalne !

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

@tvosi:
Ved ja som im to pisal ze sa jedna o celosvetovy problem, nekvalitny material, ale oni si stoja za svojim. Mechanicke poskodenie a hotovo,
zaruka nebude.

@ygy:
Nejedna sa o ziadny obchod, Orange ani T-mobile nema vlastny servis, preto posielaju skoro vsetky telefony do PPI-ETC Slovakia s.r.o, je to neviem ci sa dobre vyjadrim : zmluvny servsny partner, alebo take nieco.

Som naozaj smutny, ako sa k tomu postavili, iPhone sa mi nadalej hrozne paci, ale po takychto skusenostiach a problemoch, sa budem obzerat asi po inej znacke. 15 560,- je za mobil bez zaruky naozaj dost.
:( :( :(

Za posledne dva dni som drzal v ruke 6 iPhonov 3g (vcetne mojho). 3 kusy boli prasknute, na viacerych miestach, ostatne presne ako mam ja. Na ciernom kryte su zacinajuce praskliny hrozne zle vidiet, kopu ludi ani o tom nevie, ako moj kamarat ktory sa dnes vytesoval, ze on nastastie tento problem nema. Na priamom slnku, mu usmev klesol. Zacina sa mu robit na tom mieste ako mne, zatial len z jednej strany.

Edit:
Este jedna vec, kedze som kupoval iPhone za plnu cenu, nebudu ho posielat naspat do servisu, ale majitel predajne kde bol iPhone zakupeny (ORANGE) posudi stav poskodenia a on rozhodne ci mi reklamaciu uzna, alebo nie. Toto mi bolo povedane v predajni.
Moja otazka znela:
ako to bude majitel posudzovat, ved ajfon mi vraciate naspat.
Odpoved:
on si vyziada fotografie zo servisu a po konzultacii s nimi, mi do 30 dni posle odpoved.
:D :D :D
Tak ze velku sancu tomu nedavam, skor ziadnu...
Naposledy upravil(a) shimie dne čtv čer 18, 2009 10:08 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

zkus zatlacit na operatora...mas tam pausal? normalne bych jim rekl ze u nich koncim kdyz nedokazou zajistit zakaznikovi jeho prava..
este me napada zkusit napsat na Apple a chtit po nich oficialni stanovisko, napis na support, ale nwm mno
Obrázek iPhone 2G 8GB

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

Bol som ich zakaznik od zaciatku ORANGE na Slovevnsku, este ked to bol GLOBTEL. Nastastie uz nie. Ako nahle prislo O2 presiel som k nim.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

Dirtas

Příspěvek od Dirtas »

Tak se bohužel přidávám do této diskuze i já. Dnes jsem si v práci prohlížel iPhone poté co jsem pročetl celé vlákno a i já mám prasklinu. Od silent přepínače kolmo k displeji. iPhone mám téměř rok u T-Mobile. Od koupě je zabalený jak zepředu, tak zezadu ochranou folií a ještě je nošený v Marware koženém pouzdře. Nikdy nespadl, nikdy žádná jiná nehoda nebyla. Až na tu prasklinku a pár vadných pixelů na displeji funguje vše jak má. Má cenu jej zkoušet reklamovat? Dá se na prodejně vydupat, aby mi závazně potvrdili mnou nafocený stav telefonu? Myslím tím, že bych vyfotil kompletně kryt, displej dock konektor a konektor na sluchatka (indikátory vlhkosti).. Na jednu stranu bych měl zařízení rád opravené, ale na druhou stranu bych nerad, aby mi vrátili jinak poškozený iPhone, nebo po měsíci sdelili že 8gb verze už není skladem a jestli chci, tak že můžu odstoupit od smlouvy a vrátí mi pořizovací cenu. V mém případě pouze 4 000,- Kč, což by se mi vůbec nevyplatilo. A dále. V případě reklamace mají povinost zapůjčit mi náhradní iPhone? Platím měsíčně 800,- Kč převážně právě za Internet+, takže bych nerad platil zbytečně.

aladin

Příspěvek od aladin »

No moj iPhone bol takisto odoslany do http://www.ppi-etc.sk
Na danej stranke sa da zistit ci uz bol vybaveny a odoslany naspat operatorovi.
V mojom pripade sa tam pise ze bol odoslany 10.6 a v pripade shimie tam je napisane 11.6 tak teraz nerozumiem tomu preco mi este nevolali.Podotknem ze ja mam kupovany mt cez pobocku Orange pre vip zakaznikov,tak uvidim ako sa k tomu postavia.
Samozrejme ak mi servis neuznal zaruku musi to schvalit este riaditel pobocky.
Konecny verdik sem uverejnim.Uz mam nervy z toho vsetkeho.
Mohla by sa urobit peticia,ktora by sa nasledne odoslala ppi-etc.

shimie Ak ti mozem poradit nabuduce ked zverejnis fotky tak si aspon zaskrtaj tel.cislo a IMEI kod.

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

Mne tiez nevolali, na zaklade IMEI na ich sranke som zisti ze iPhone bol odoslany. Zavolal do predajne a ajfon tam uz bol. Kamaratovi nevybavily zaruku za jeden den, teda na druhy mal ajfon na predajni, ale zavolali mu az za mesiac, vraj zabudli. Zavolaj si aj ty na predajnu. Inac na tej fotke nikde moje tel cislo nevidim. IMEI nech si kazdy pozrie to mi vobec nevadi.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

aladin

Příspěvek od aladin »

Ok dik za info

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

aladin : Ako citam, mas podobne skusenosti pri reklamacii, ako som mal ja. Tiez som kupoval u Orange. Avsak mne iPhone odosielali na posudenie do centraly Orange - Prievozska, Bratislava. Tam oni maju udajne tiez servis. Bohuzial, vysledok bol rovnaky - mechanicke poskodenie a dovidenia.

Inak poviem vam, Orange musel dostat uz viac takychto reklamacii a oni svine sa k tomu stavaju rovnako, pritom uz im musi byt jasne, ze problem je zrejme niekde inde, ako v smatlavych zakaznikoch, co hadzu iPhone o zem a samovolne ho skriabu klucami. To nie su ziadne paky na nich?

V pripade kupy 3GS ani nahodou nezajdem k Orange. T-Mobile sa v tomto zda byt ustretovejsi. Celkovo nerozumiem, preco Apple nezmenil material krytu, ked s tym mali take problemy a kopec reklamacii.
iPad 2 32GB 3G white

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

To sa este nevie ci 3GS bude mat kryt s toho isteho nekvalitneho materialu, mozno to uz vychytali. Cas ukaze. Co sa tyka nakupu ci v Orange, alebo v T-mobile mas to uplne jedno. Reklamacie posielaju do toho isteho servisu.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

Sven
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sven »

No ja som vychadzal zo skusenosti spolutrpiaceho nizsie. Ten si ocividne kupil iPhone u T-Mobile a reklamacka dopadla inak, ako u nas, co kupovali (a reklamovali) iPhone u Orange.

jatmz píše:ja som reklamoval v t-mobile a reklamacka bola vybavena za 7 dni ... vymena noveho pristroja.
takisto som mal prasknuty plast pri konektore nabijacky a takisto ked som sa informoval ci mali uz podobne reklamacie a bolo mi povedane ze nie

Pri 3GS zvolim vyckavaciu taktiku. Minuly rok som sa neudrzal a kupil iPhone hned, a to som vedel o probleme s krytmi. Teraz si fakt pockam. Predpokladam, ze opat budu nejake kusy vystavene v predajniach. Tam si ich pekne v kludne obzriem po tyzdni omielania medzi zakaznikmi.
iPad 2 32GB 3G white

aladin

Příspěvek od aladin »

Niekde som cital ze to praskanie sa prejavuje len u prevej varky telefonov potom to mali uz odstranit a uz sa to neprejavuje.
Dufam len to ze mi tento tyzden zavolaju s tym ze si mam vyzdvihnut novy kus a uz to nebudem riesit.A ako vidim ze po pol roku vysiel novy iPhone 3Gs tak si este pockam pol roka vtedy mi konci pausal VIP 500 3G.

Kazdopadne vas budem informovat ako som dopadol.
Uz som to tu pisal ze by sa zisla spravit peticia.

aladin

Příspěvek od aladin »

Tak dnes som si bol pre reklamovany iPhone 3g.
Slecna mi povedala ze volala s majitelom PPI-ETC Slovakia a ze stale si stal za svojim a neuznal reklamaciu.
OPIS OPRAVY (vyjadrenie od PPI-ETC Slovakia):
1. MT splna zarucne podmienky
2. Test MT v realnej sieti OK
3. Test komunikacie OK
Ziadna zavada sa neprejavila,nebol potrebny servisny zasah.

4. MT ma mechanicky opotrebeny zadny kryt.
5. Zaruka sa nevztahuje na mechanicke opotrebenie.
6. Oprava mozna vymenou SWAP modulu v cene 295 eur. (8887Sk)
----------------------------------------------------------------
Tak podla mna to robia naschval kazdemu zakaznikovy.
Nemoze za to Orange ale spolocnost PPI-ETC Slovakia ktora neuznava zaruku a vyhovara sa na mechan.poskodenie.

Podotknem ze na zadnej strane krytu som nosil Gelaskins ochrannu foliu a na predu ZAGG.
Pred servisom som ich zlepil,mobil bol cisto novy.
Aj napriek tomu mi tvrdia ze vykazuje mechanicke opotrebenie na zadnom kryte.

Mobil po servise ma doskriabany zadny kryt aj predne sklo navrchu vykazuje skrabance
Moj pohlad na vec je asi taky:
,ze im bol doruceny mobil ako cisto novy,bez mechanickeho poskodenia (podla zmluvnych podmienok mechanicke poskodenie znamena "pád")
servisne stredisko PPI-ETC Slovakia doskriabalo zadnu casz MT ako aj predu cast,servisny technik vyhodnotil ze mobil vykazuje mechanicke poskodenie.
Napriek mojmu tvrdenie ze mi od kupy ani raz nespadol a bol chraneny foliamy spredu aj zozadu,noseny v puzdre.
Zda sa mi to zo strany PPI-ETC Slovakia,neprofesialne a netaktne, nakolko sa jedna o MT ktory ma celkovu hodnotu 630 eur.

Jedine co mi bolo od PPI-ETC Slovakia doporucne je ci by som nemal zaujem o vymenu SWAP moulu (co znamena vymena MT za novy kus) v cenovej hodnote 295eur.
--------------------------------------------------------------
Podotykam ze dany problem neriesim sam ale skoro vsetci zakaznici MT iPhone 3g na celom svete,jediny rozdiel medzi servisom a reklamaciu u nas a v okolitych statoch je ten ze u nas je zakaznik az na poslednom mieste,a svoje sance na uspesnu reklamaciu su mizive...a obnasaju to ze zakaznik je bez MT aj 2 mesiace pokym mu uznaju zavadu.

Urcite to budem riesit staznostou na PPI-ETC Slovakia.... :evil:

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

A zaruka ti ostala, alebo ju zrusili. K ppi sa uz nebudem vyjadrovat, zbytocne sa nas...m. Orange za to nemoze, tiez som bol toho nazoru, ale podla mna moze. Orange by si mal najst iny servis. Je najlahsie sa skovavat za chrbat ppi, tvarit sa na anielikov a vraviet to my nie to oni neuznali. Ak by orangeu na tom zalezalo budu to riest inac, cez iny servis, apple, atd.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

dodulo

Příspěvek od dodulo »

inak vtipne je to, ze ludia, co nechceli predtym 3G kvoli plastovemu krytu ani vidiet :) sa teraz pri 3Gs idu s prepacenim pokakat :D nic vzlom :)
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

Pan ftipnej. A dává nám Apple na výběr něco jiného než ten ošklivý lesklý praskající plast? Vzhledem k předku a unikátnímu systému nelze než diktát v tomto přijmout...
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

shimie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od shimie »

Dnes prislo vyjadrenie majitela predajne:
Vasu zarucnu reklamaciu na zaklade protokolu c. xxxxx zo dna 9.6.2009 zamietam. Nakolko autorizovane servisne stredisko PPI-ETC konstatovalo, ze sa jedna o mechanicke poskodenie, na ktore sa nevstahuje zarucna oprava. Vyjadrenie autorizovaneho servisu ustanoveneho vyrobcom, je pre nas rozhodujuce a konecne v predmetnej reklamacii.
Naposledy upravil(a) shimie dne stř říj 26, 2011 8:22 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz

maweric
Host
Host

Příspěvek od maweric »

Hmm celé jsem si to pročetl a radost z toho nemám.

Prasklinky mám, ale fakt minimální a už od začátku. Vlhkostní "značky" jsme na iP nenašel. Ale mám jinou závadu která se tu neobjevila. Má bordel pod sklem displeje. Má stím někdo zkušenosti?

Reklamace se bojím (Britex jsou pěkný šmejdi) telefon normálně používám takže zadní kryt je poškrábaný + jeden škrábanec na displeji. Samozřejmě to nemá vliv na bordel pod sklem displeje, ale...

Vaše názory?
iPhone 3G Black |8Gb| FW 4.0 JB
iPhone 3G White |8Gb| FW 4.2.1 JB
iPhone 4 Black |16Gb| FW 6.1.3 JB

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Hoj, ja mám tiež malý bordel pod sklom. :( na ľavej hornej časti displaya. Ako sa hovorí po vašom, také malé smítko (ak som to správne nap.) A vôbec netuším ako sa tam mohlo dostať?? Kadiaľ?? A to ho nosom v puzdre. Keď bude toho bordelu pod sklickom viac môže to spôsobiť aj zlu ovladaténost?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

2L8 píše:Keď bude toho bordelu pod sklickom viac môže to spôsobiť aj zlu ovladaténost?

Asi ne, princip kapacitní dotykové vrstvy prach snad nepokazí.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

Ahoj...tak uz sem zjistil, z ceho prameni ty problem se servisem Britex...dnes jedu Prahou a co nevidim, este ze mam iphone a mohl jsem fotit... :lol: jak muzou sakra opravovat telefony :!: :?: :lol:

Obrázek
Obrázek iPhone 2G 8GB

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

:D pekná fotka do zbierky.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

maweric
Host
Host

Příspěvek od maweric »

Nevíte kde přesně najdu ty indikátory vlhkosti ? pomohlo by foto :)
iPhone 3G Black |8Gb| FW 4.0 JB
iPhone 3G White |8Gb| FW 4.2.1 JB
iPhone 4 Black |16Gb| FW 6.1.3 JB

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj, niekto tu pisal, ze na IP v dierke pre sluchadla by mal byt nejaky biey pasik a v USB "diere" v IP tiez .. Vraj ked je cerveny, al. cervensi tak je zvlhnuty .. Ale neviem ci je to to co hladas .. :)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ano, indikátory vlhkosti jsou přesně tam. Ovšem nevím, co to má společného s tématem.

Fifik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Fifik »

Mne pribudla ďalšia prasklina pri tlačítku tichého režimu. :(
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Fifik a to len tak alebo si urobil JB alebo instaloval pretazoval nejako?

Fifik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Fifik »

Nemám od začiatku čo mám iPhone JB. Nepreťažoval som telefón vôbec, neviem s ničoho nič sa tam vzala.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

to 2L8: a co ma jailbreak spolecnoho s praskanim krytu!? :o
Obrázek iPhone 2G 8GB

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Tvosi: čítal som nejaké články na nete, že keď si urobia JB, tak po čase sa môžu nejakým spôsobom vytvárať praskliny ... Nastasie s tým nemám skúsenosti, ale pisali to ti čo to zažili, tak ja neviem ;) ale potom prečo by sa z ničoho nič urobila prasklina?

kbenes

Příspěvek od kbenes »

3x iPhone bez JB a vsechny popraskany :-( JB na to vliv nema...možná nějaké přehřívání spojené s JB...

Odpovědět