Tak dnes som si bol pre reklamovany iPhone 3g.
Slecna mi povedala ze volala s majitelom PPI-ETC Slovakia a ze stale si stal za svojim a neuznal reklamaciu.
OPIS OPRAVY (vyjadrenie od PPI-ETC Slovakia):1. MT splna zarucne podmienky
2. Test MT v realnej sieti OK
3. Test komunikacie OK
Ziadna zavada sa neprejavila,nebol potrebny servisny zasah.
4. MT ma mechanicky opotrebeny zadny kryt.
5. Zaruka sa nevztahuje na mechanicke opotrebenie.
6. Oprava mozna vymenou SWAP modulu v cene 295 eur. (8887Sk)
----------------------------------------------------------------Tak podla mna to robia naschval kazdemu zakaznikovy.
Nemoze za to
Orange ale spolocnost
PPI-ETC Slovakia ktora neuznava zaruku a vyhovara sa na mechan.poskodenie.
Podotknem ze na zadnej strane krytu som nosil
Gelaskins ochrannu foliu a na predu
ZAGG.
Pred servisom som ich zlepil,mobil bol cisto novy.
Aj napriek tomu mi tvrdia ze vykazuje mechanicke opotrebenie na zadnom kryte.
Mobil po servise ma doskriabany zadny kryt aj predne sklo navrchu vykazuje skrabanceMoj pohlad na vec je asi taky: ,ze im bol doruceny mobil ako cisto novy,bez mechanickeho poskodenia (podla zmluvnych podmienok mechanicke poskodenie znamena "pád")
servisne stredisko
PPI-ETC Slovakia doskriabalo zadnu casz MT ako aj predu cast,servisny technik vyhodnotil ze mobil vykazuje mechanicke poskodenie.
Napriek mojmu tvrdenie ze mi od kupy ani raz nespadol a bol chraneny foliamy spredu aj zozadu,noseny v puzdre.
Zda sa mi to zo strany
PPI-ETC Slovakia,neprofesialne a netaktne, nakolko sa jedna o MT ktory ma celkovu hodnotu
630 eur.
Jedine co mi bolo od
PPI-ETC Slovakia doporucne je ci by som nemal zaujem o vymenu SWAP moulu (co znamena vymena MT za novy kus) v cenovej hodnote
295eur.
--------------------------------------------------------------Podotykam ze dany problem neriesim sam ale skoro vsetci zakaznici MT
iPhone 3g na celom svete,jediny rozdiel medzi servisom a reklamaciu u nas a v okolitych statoch je ten ze u nas je zakaznik az na poslednom mieste,a svoje sance na uspesnu reklamaciu su mizive...a obnasaju to ze zakaznik je bez MT aj 2 mesiace pokym mu uznaju zavadu.
Urcite to budem riesit staznostou na
PPI-ETC Slovakia....