Jirkus píše:Myslíte, že by se nějak dal poměr v této anketě otočit? Abychom měli alespoň 61% uživatelů s "čistým" iPhonem?
Heh... Dobrý fór!
Používám citaci z důvodu nové stránky tématu...
Jirkus píše:Myslíte, že by se nějak dal poměr v této anketě otočit? Abychom měli alespoň 61% uživatelů s "čistým" iPhonem?
richard44 píše:Jakpak ukrást, tak když si nemohu dovolit rozhazovat prostředky, co mám tedy dělat?! A jailbreak je určitě legální, že, pane odborníku... ?
Komunismus nekomunismus, tohle souvisí s celkovou ekonomikou a situací státu, zkrátka až budu vydělávat tolik jako třeba v Německu, pak si za každou blbost z Appstore budu rád platit...
quak píše:Dle stejné logiky, bych potřeboval několikanásobně vyšší příjmy, abych si mohl koupit Ferrari. Což mě ale neopravňuje ho ukrást, že?
Komunismus nekomunismus, tohle souvisí s celkovou ekonomikou a situací státu, zkrátka až budu vydělávat tolik jako třeba v Německu, pak si za každou blbost z Appstore budu rád platit...
Antabelus píše:Ano samozřejmě, musím s tebou souhlasit.. Nicméně, na jaké platformě warez neexistuje?
quak píše:richard44 píše:Jakpak ukrást, tak když si nemohu dovolit rozhazovat prostředky, co mám tedy dělat?! A jailbreak je určitě legální, že, pane odborníku... ?
Ano, ukrást! To že je pro tebe něco drahý tě přece proboha neopravňuje k tomu abys to ukradl. Je to stejný jako šlohnout v samoobsluze flašku skotský. Holt když na ni nemáš, musíš si koupit třeba víno v krabici.
Sorry, ale tyhle pokřivené názory mě dost vytáčí.
Invektivu o odborníkovi ponechám raději bez komentáře...
richard44 píše:Jakpak ukrást, tak když si nemohu dovolit rozhazovat prostředky, co mám tedy dělat?! A jailbreak je určitě legální, že, pane odborníku... ?
djlucas píše:Antabelus píše:Ano samozřejmě, musím s tebou souhlasit.. Nicméně, na jaké platformě warez neexistuje?
Jednu odpoved preci jen dostanes a to Playstation 3.. tahle konzole zatim neni prekonana...
richard44 píše:Jirkus píše:Myslíte, že by se nějak dal poměr v této anketě otočit? Abychom měli alespoň 61% uživatelů s "čistým" iPhonem?
Heh... Dobrý fór!
Jirkus píše:richard44 píše:Jirkus píše:Myslíte, že by se nějak dal poměr v této anketě otočit? Abychom měli alespoň 61% uživatelů s "čistým" iPhonem?
Heh... Dobrý fór!
To nebyl fór .....
House_MD píše:Moje idea je taková a čekám nesouhlasné komentáře, ale kdo by kradl aplikace, kdyby stály 10 - 20 kč ty normální, 50 ty lepší. Navigace bokem, to je jinačí...
Myslím, že nikdo...To je stejné jako s DVDčkem... Když ho dneska dávají k "Hromu" za cenu média tak kdo by to stahoval a pálil... Ale když vás Apple "nátáhne" za to že ste z Evropy a napočítá vám pár Eurocentů navíc.... Tak to přehání... Toť můj názor...
rony píše:Uz som to napisal: je evidentny fakt, ze vacsina ludi sulozi. Ale na tomto fore vam zmazeme a nebudeme chciet tu mat diskusie o tom ako sulozite s ovcami ale ani so svojou zenou. Proste vobec nezalezi na tom, ci je to s ovcou alebo so zenou, je to mimo jasne definovany okruh, ktoremu sa toto forum venuje. A neoplati sa neustale sa snazit o to aby sem ludia pisali o sulozeni. Fakt, ze sme nedovolili pisanie o sulozeni neznamena, ze sulozenie neschvalujeme alebo netolerujeme alebo ze by sme chceli aby cely svet o sulozeni mlcal. My len chceme, to, aby sa sulozeniu venovali ludia inde ako tu.
Antabelus píše:Kdybych si podobnou 'srandovní' hlášku dovolil na kohloliv jiného než je mod nebo admin, nebyl by problém a třeba bychom se smáli společně. Moderátor už to bere jako urážku a útok, a mlátí kolem sebe pravomocemi zamknout téma nebo ho smazat.