Warez, cracknuté [zakázáno] atd..

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Instalujete na svůj iPhone cracklé aplikace [zakázáno]?

Ano, mám spousty warez aplikací.
73
61%
Pouze na vyzkoušení, pak aplikaci smažu nebo zakoupím.
22
18%
V žádném případě, žádné aplikace nemám nebo pouze legálně zakoupené.
25
21%

Celkem hlasů: 120

richard44

Re: Warez, cracknuté [zakázáno] atd..

Příspěvek od richard44 »

Jirkus píše:Myslíte, že by se nějak dal poměr v této anketě otočit? Abychom měli alespoň 61% uživatelů s "čistým" iPhonem?

Heh... :D Dobrý fór! :D

Používám citaci z důvodu nové stránky tématu...
Naposledy upravil(a) richard44 dne sob čer 20, 2009 8:48 pm, celkem upraveno 1 x.

quak
Starý pes fóra :)

Příspěvek od quak »

richard44 píše:Jakpak ukrást, tak když si nemohu dovolit rozhazovat prostředky, co mám tedy dělat?! A jailbreak je určitě legální, že, pane odborníku... ? :)

Komunismus nekomunismus, tohle souvisí s celkovou ekonomikou a situací státu, zkrátka až budu vydělávat tolik jako třeba v Německu, pak si za každou blbost z Appstore budu rád platit...

Ano, ukrást! To že je pro tebe něco drahý tě přece proboha neopravňuje k tomu abys to ukradl. Je to stejný jako šlohnout v samoobsluze flašku skotský. Holt když na ni nemáš, musíš si koupit třeba víno v krabici.

Sorry, ale tyhle pokřivené názory mě dost vytáčí.

Invektivu o odborníkovi ponechám raději bez komentáře...

Edit: Možná by tenhle tread měli moderátoři zavřít. Jinak z toho bude nekonečná "flame" kde budou warezáci dokola obhajovat své počínání a ti co si aplikace kupují budou vypadat jak Mirkové Dušíni...
Naposledy upravil(a) quak dne sob čer 20, 2009 8:50 pm, celkem upraveno 1 x.
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz

Saddako
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Saddako »

quak píše:Dle stejné logiky, bych potřeboval několikanásobně vyšší příjmy, abych si mohl koupit Ferrari. Což mě ale neopravňuje ho ukrást, že?

Ukrast ne, znamenalo by to ztratu pro legalniho majitele. Co si ho vsak naklonovat a po zjistiteni, ze se do mesta nehodi (coz se z letaku nedoctu) jej bezstarostne vyhodit... ?
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7

House_MD

Příspěvek od House_MD »

richard44
Komunismus nekomunismus, tohle souvisí s celkovou ekonomikou a situací státu, zkrátka až budu vydělávat tolik jako třeba v Německu, pak si za každou blbost z Appstore budu rád platit...

Ono nejde vydělávat, ale spíš o ty ceny... Naštěstí už Apple nemá tak moc politiku 1 USD = 1 Euro...
Naposledy upravil(a) House_MD dne sob čer 20, 2009 8:51 pm, celkem upraveno 1 x.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

djlucas

Příspěvek od djlucas »

Antabelus píše:Ano samozřejmě, musím s tebou souhlasit.. Nicméně, na jaké platformě warez neexistuje?

Jednu odpoved preci jen dostanes :) a to Playstation 3.. tahle konzole zatim neni prekonana...
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

richard44

Příspěvek od richard44 »

quak píše:
richard44 píše:Jakpak ukrást, tak když si nemohu dovolit rozhazovat prostředky, co mám tedy dělat?! A jailbreak je určitě legální, že, pane odborníku... ? :)

Ano, ukrást! To že je pro tebe něco drahý tě přece proboha neopravňuje k tomu abys to ukradl. Je to stejný jako šlohnout v samoobsluze flašku skotský. Holt když na ni nemáš, musíš si koupit třeba víno v krabici.

Sorry, ale tyhle pokřivené názory mě dost vytáčí.

Invektivu o odborníkovi ponechám raději bez komentáře...

Nikdy jsem neřekl, že je to pro mě drahý, jen to považuji za nesmyslné plýtvání penězi, zvláště v době ekonomické krize.

A taky jde polemizovat o tom, co legální je a není. Sdílení nelegálních dat je bezesporu ilegální, ale stahování těchto dat... ?
Naposledy upravil(a) richard44 dne sob čer 20, 2009 8:55 pm, celkem upraveno 1 x.

cicolably

Příspěvek od cicolably »

xexe a kto vymyšla tie hack veci ?
myslite že sudruhovia v USa či nemecku to musia robiť? nie ale chcu,zabava nuda , na zlosť steveovi xexe
tu nejde o komunizmus,kradlo sa preto lebo sa to nedalo kupiť normalne xexe
ide aj o to že tu 18 ročný by chcel mať prvu výplatu 2000?-50000Kč ale ked sa ho opýtaju čo vie robiť ? tak je tam len kopa ???? chcel by hned BMW a hnd iPhone ale šetriť alebo tvrdo makať nie len z lopatou aj za PC je to niekedy na hlavu,sa nechce nikomu.
nerobiť - zarobiť RYTMUS je naš vzor :D

a kto nie je polodebil tak si to na nete najde všetko sam a kto pýta rady je len lenivý si to vyhladať prečítať preložiť
veta : ja som hladal ale nikde som to nenašiel je tu asi 2500 krat z 10000 prispevkov.
zbytočna tema kto chce ukradne a kedže tu je warez zakazaný tak je to tu zbytočne
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Saddako
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Saddako »

Krom toho je dost pokrytecke legalne lamat kod zabezpeceni OS iPhone a pak se obouvat do nekoho kdo lame kod zabezpeceni programu a to uz jakehokoliv duvodu.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7

rancoen

Příspěvek od rancoen »

Kdyz si neco nemuzes dovolit, tak je normalni, ze to proste nemas, tecka.
Ty reci o komunismu jsou sice hezke, ale krade a kradlo se nejen u nas a nejen za komancu, takze bych to nesvadela na minuly rezim. Je to o lidech, kazdemu prijde normalni neco jineho - viz richard44. A hodne lidi zneuziva anonymity internetu, taky stahovani warezu neni "fyzicke" kradeni, takze to tolik neboli, celkem verim, ze spousta tech, co stahuji nelegalni sw/media, by rohlik v krame neukradla.

cheer
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cheer »

A které aplikace jsou tak drahé na trojité příjmy, snad jen Quickoffice za 20, ale kolik z nás potrebuje na iP editovat (ne jen číst) word a Excel? navigace tam ještě nejsou. Asi hrajete nejaký dražší hry s hodně grafikou.

myslím, ze kdo stáhne cracklou navigaci zadara na vyzkoušení, tak bude sám sebe špatně přesvědčovat, aby za ni dal 70E, když už mu chodi a navíc stahovat ty data map podruhé. Proste to tak nefunguje. Navic někdo z nich chystá i light verzi, ne?

já měl JB jen kvůli SMS psaní nasirku a vůbec mě nenapadlo za MySMS neplatit.

Kdyby většina uzivatelu na světe byla jako Cesi zde na fóru a kradli ve velkém, tak proste tolik aplikaci na iP nevznikne a to jak ofiko tak těch JB.
whited00r - stále vyvíjený custom iOS pro starší zařízení
Files - zaheslované adresáře, prohlížení a přehrávání
T-Pot - USB kopirovani Win <-> iPhone

Mac mini 2009/2,26GHz nebo pracovní Oknousy

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

djlucas píše:
Antabelus píše:Ano samozřejmě, musím s tebou souhlasit.. Nicméně, na jaké platformě warez neexistuje?

Jednu odpoved preci jen dostanes :) a to Playstation 3.. tahle konzole zatim neni prekonana...

Nádherná pravda a chlouba Sony, uplně jsem zapoměl, a to doma jeden kousek máme :-)

Jinak, nevím, proč to tu zamykat. Moc offtopiců tu není, a jediný kdo tu útočí jsou ti, co warez nemají. Ti co ano, ti se brání všelijak. Ale já chci jen ta čísla :)

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

richard44 píše:
Jirkus píše:Myslíte, že by se nějak dal poměr v této anketě otočit? Abychom měli alespoň 61% uživatelů s "čistým" iPhonem?

To nebyl fór .....

Možná to bude znít hloupě, ale proč by to nešlo?
Naposledy upravil(a) Zahradník dne sob čer 20, 2009 8:58 pm, celkem upraveno 1 x.

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Otočit by se dal, kdyby tady nebylo více uživatelů co crackují než těch 'čistých' :) A to je účel této ankety.. Ukázat, že ne vše je tak jak se zdá, když všichni drží klapačky kvůli nějakým pravidlům..

richard44

Příspěvek od richard44 »

Jirkus píše:
richard44 píše:

To nebyl fór .....

Někdo tu nepochopil ironii... :?

quak

Příspěvek od quak »

Neříkej, že tě ty výsledky překvapily. Dalo se to čekat...

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Mě vůbec, čekal jsem to ještě pikantnější :)

richard44

Příspěvek od richard44 »

Přesně tak, já očekával ještě více lidí 1. skupiny...

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Moje idea je taková a čekám nesouhlasné komentáře, ale kdo by kradl aplikace, kdyby stály 10 - 20 kč ty normální, 50 ty lepší. Navigace bokem, to je jinačí...
Myslím, že nikdo...To je stejné jako s DVDčkem... Když ho dneska dávají k "Hromu" za cenu média tak kdo by to stahoval a pálil... Ale když vás Apple "nátáhne" za to že ste z Evropy a napočítá vám pár Eurocentů navíc.... Tak to přehání... Toť můj názor...

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Já si dovolím nesouhlasit možná z jiného důvodu než ty očekáváš, ale kdo by za takovouto cenu aplikace vyvíjel?

House_MD

Příspěvek od House_MD »

No v tom množství prodaných aplikací by se to snad vykompenzovalo... :roll: :?:

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Bohužel ne. Možná by bylo méně těch co by kradli, ale určitě ne tolik v poměru se ztrátami na těch, co si aplikaci opravdu koupí. Navíc podle mě ceny aplikací jsou docela akorát. Hra na PS3 stojí 1.500,-...

quak

Příspěvek od quak »

Ano, cenová politika Apple pro Evropu mne taky vytáčí, ale je to jejich právo. Souhlasím, že výrazné snížení cen krádeže softwaru, muziky či videa docela výrazně eliminuje, ale holt ne každá aplikace může stát jen dolar.

A myslím že většinu ukradených aplikací tvoří ty, které zas tak drahé nejsou. Hodně lidí chce mít novou hru hned a ne čekat až ji zlevní.

richard44

Příspěvek od richard44 »

Bože, proč většina lidí bere warez jako tabu?!

quak

Příspěvek od quak »

Bohužel, jak je vidět z ankety, většina ho jako tabu nebere.

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Mě se třeba cena 1,99USD za Playmana a tak zdá jako adekvátní... Ale naštěstí tohle neřeší, když ségra dělá u Applu :P

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

House_MD píše:Moje idea je taková a čekám nesouhlasné komentáře, ale kdo by kradl aplikace, kdyby stály 10 - 20 kč ty normální, 50 ty lepší. Navigace bokem, to je jinačí...
Myslím, že nikdo...To je stejné jako s DVDčkem... Když ho dneska dávají k "Hromu" za cenu média tak kdo by to stahoval a pálil... Ale když vás Apple "nátáhne" za to že ste z Evropy a napočítá vám pár Eurocentů navíc.... Tak to přehání... Toť můj názor...

Podívej se na výsledky ankety a odpovíš si sám.

Jsou jedinci, kteří ukradnou aplikaci stojící 75 eurocentů, zrovna tak jako jedinci, kterým je líto dát 49 korun za DVD a raději si ho od někoho půjčí a vypálí.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Anketa neukaze nic. Je tu niekolko stoviek clenov a 10? moderatorov. Ak mala by anketa ukazkou pre moderatorov ako to v skutocnosti je, tak je to buchanie na otvorenu branu. Aj bez ankety vieme vsetci aky je pomer medzi tymi, co si do telefonu denne nahravaju desiatky [zakázáno] z warez serverov a tymi, co maju v telefone mozno 1-2 kupene aplikacie pretoze casom zistili, ze sa im nechce venovat instalovaniu desiatok programov a telefon proste pouzivaju.

Takze ziadna revolucia. Tu ani nerozputas ani nevyhras.

Stale nedokazete pochopit, co som osobne ja napisal uz niekolkokrat a stale vam to nejde do hlavy:

Proste sme si ohranicili okruh ktoremu sa forum bude venovat. Neda sa to objektivne napadnut ani diskutovat o tom, ani pozadovat. Dovody su jasne:

1. nechceme, aby sa z tohoto tu stal obycajny warez web - aj ked "phpbb diskusne forum" je obvykle chapane istou komunitou ako warezacke hniezdo s linkami, tak prave tieto "fora" nie su skutocnymi diskusnymi forami ale iba download servermi. My nechceme, aby sa z tohto tu stalo presne toto. A zakaz warezu teda chapeme tak, ze ak ma ktokolvek potrebu existencie warez fora, ma slobodu ho zalozit, prevadzkovat atd. Forum.iphone.cz to nebude z pragmatickych dovodov.

2. nechceme, aby doslo k tomu, ze prevazna vacsina diskusii a tem bude spocivat v tom, ze sa uvedie link na stiahnutie a diskusia sa obmedzi na vykriky "nejde link, upnite to inde" ci "nejde mi to nainstalovat, co mam urobit". Proste na to nemame ani chut ani kapacity moderovat to ci riesit problemy spojene s touto oblastou.

3. nechceme si priberat dalsiu zodpovednost, pracu ci prilezitosti, ktore by privalom cielovej skupiny ludi, ktori oblubuju warez nastala.

4. je tu aj stanovisko, ze publikovanie linkov na software, ktory sa oficialne distribuje iba na AppStore nie je spravne a nebudeme to proste robit ani umoznovat.

5. no a ak sa jedna o to, ze by sa mohlo diskutovat o [zakázáno], ktore by sa tu sice neumiestnovali ale hovorilo sa o nich, z vyssie uvedenych dovodov je to blbost.

6. chceme, aby sa na fore riesili problemy SK/CZ pouzivatelov v ich rodnom jazyku, ktore su pre nich tazsie riesitelne v anglicky hovoriacich diskusnych forach ci dokonca na oficialnych strankach predajcov ci samotneho Apple. Problemy tykajuce sa "[zakázáno]" su v podstate stale rovnake: kde najdem link, preco link nejde, ako to nainstalujem. To nie je nic, k comu sa neda dopatrat kdekolvek inde. Chceme teda aby si tu ludia riesili unikatne problemy. Problem "[zakázáno]" je davno vyrieseny.

7. nechce sa nam neustale sa pohybovat na hrane toho, co sa este moze a co nemoze, cize nemame chut sa ani venovat tomu, ci link na download je alebo nie je ok. Ani tomu, ci diskutovanie o pouziti toho linku je ok alebo nie.

Naozaj je jednoduchsie, ak vas zaujima oblast [zakázáno] a ich zverejnovania, ci diskusie okolo toho, tak sa dajte dohromady a zalozte si [zakázáno] forum, kde sa budete tomu venovat.

Ak tomuto nerozumiete, a nema to ziadny iny dovod, a neustale vyvolavate diskusiu aj ked ste tieto dovody proste mohli pochopit ako stanovisko, tak potom sa zasa stretneme znovu a zasa toto iste stanovisko budete pocut. Nic nedosiahnete.

Najma nie ironizovanim, nadavanim, invektivami, nicim takym. Ak sa tu taketo veci budu opakovat, tak zmazem osobne tuto temu pretoze nic z toho na toto forum nepatri.

Keby ste si trosku skultivovali prejav a prestali sa vrtat v davno jasne uzatvorenych veciach, tak by ste uz davno prevadzkovali warez forum.

Ked na to pozeram z vasho pohladu ludia, sakra, tak ak vidim, ze jedno forum ma v pravidlach jasne formulovany bod a zaroven viem, ze existuju stovky miest, kde toleruju to, co chcete, tak proste sa realizujem na tych inych miestach a tu sa budem venovat zalezitostiam v ramci pravidiel.

A teraz poviem jednu sakra dolezitu vetu: ok, moze tu byt warez ale za podmienky, ze sa prihlasi 10 ludi, ktori preberu VSETKU zodpovednost za vsetko, co sa tu bude publikovat. To znamena, ze ak sa tu zverejni inak platene [zakázáno] a ozve sa distributor, tak mu proste odovzdame mena a adresy tychto ludi aby to riesili s nimi? Suhlasite?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

richard44

Příspěvek od richard44 »

quak: Dle ankety možná ne, ale dle zdejších komentářů... :(

A proč všichni hodnotí ilegální stažení aplikace jako krádež? Mě nejde o to ušetřit co se dá, nýbrž platit si za rozumné věci. Není zábavnější si stáhnout aplikaci přes [zakázáno], než si ji oficiálně kupovat v Appstore? Co když se mi pak aplikace nebude líbit, i takovou bych měl zaplatit?
Naposledy upravil(a) richard44 dne sob čer 20, 2009 9:28 pm, celkem upraveno 2 x.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Varovanie moderatora: ak chcete klikat anketu, tak klikajte. Ale debaty o tom, co by malo forum.iphone.cz a co by nemalo a preco toto ano a toto nie a kto co ako robi. Vsetky tieto diskusie skoncite. A velmi prisne akekolvek narazky na moderatorov - je to proti pravidlam a bud ste schopni sa udrzat na uzde alebo potom nerieste, ze su na vas modi zli. Ak sa debata tu rozvinie do urazania sa dalsich neprijemnosti, tak temu proste vymazem aj ked bez vasich prejavov bola absolutne ok a bez namietok. Len tie vase prejavy to cim dalej tym viacej kazia. Ci sa vam to paci alebo nie.

Zelene oznacena poznamka znamena, ze to myslim ako doporucenie, nie prikaz.
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

cicolably

Příspěvek od cicolably »

hm ja by som povedal že 90% hier z appstore je aj lite a ked sa pači zaplatím
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

richard44

Příspěvek od richard44 »

Souhlasím s tím, že by se zde na fóru neměl warez veřejně řešit, avšak určitě nesouhlasím s postojem některých lidí k warezu jako takovém a už vůbec se mi nelíbí, když někdo označí jiné než oficiální stažení aplikace za krádež.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Nechtěl jsem se k tomu vůbec vyjadřovat, ale názory některých uživatelů mě taky v něčem nenechaly klidným, s některými se naopak ztotožňuji. Takže jeden názor:

richard44:
Podívej se na to ze strany vývojáře. Já sám programuji. Vyvýjíš aplikace Ty? Ti lidé to nedělají pro srandu králikům, je to jejich práce, a chcou za ni dostat zaplaceno. Jak by se Tobě libílo, kdyby jsi věnoval stovky či tísíce hodin práce na nějakém softwaru, pak ho začal prodávat a lidi místo, aby ocenili tvou práci a software si zakoupili, tak si ho stáhnou (ukradnou). To by potom ti vývojáři nemuseli vůbec být, na co?

Paralel s jinými obory lidské činnosti lze najít celou řadu.

Nečekám odpověď, pouze přemýšlej. :idea:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

cicolably: chapem, ze najviac sa warezia hry ale nie su to len hry.

richard: je to pouzivanie softwaru bez suhlasu autorov a ci sa to nazve kradez alebo inak, tak je to stale to iste: autor stanovil podmienky pouzivania a trva na nich. Ale to je diskusia o pouzivani softwaru, warezeni atd. a to je tiez bod, ktoremu sa na tomto fore nechceme venovat, to je vhodna tema pre diskusne fora o autorskom prave, nie sem.

Uz som to napisal: je evidentny fakt, ze vacsina ludi sulozi. Ale na tomto fore vam zmazeme a nebudeme chciet tu mat diskusie o tom ako sulozite s ovcami ale ani so svojou zenou. Proste vobec nezalezi na tom, ci je to s ovcou alebo so zenou, je to mimo jasne definovany okruh, ktoremu sa toto forum venuje. A neoplati sa neustale sa snazit o to aby sem ludia pisali o sulozeni. Fakt, ze sme nedovolili pisanie o sulozeni neznamena, ze sulozenie neschvalujeme alebo netolerujeme alebo ze by sme chceli aby cely svet o sulozeni mlcal. My len chceme, to, aby sa sulozeniu venovali ludia inde ako tu. :-)

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Dá se nějak zamknou téma, ale aby šlo hlasovat? Abych řekl pravdu, i mě začli docela iritovat postoje některých zde a od tohoto jsem toho hlasování nezaložil.

Ani kvůli revoluci Rony. Rozhodně ne. Mrzí mě, že se vše hned bere jakl útok na moderátory. Kdybych si podobnou 'srandovní' hlášku dovolil na kohloliv jiného než je mod nebo admin, nebyl by problém a třeba bychom se smáli společně. Moderátor už to bere jako urážku a útok, a mlátí kolem sebe pravomocemi zamknout téma nebo ho smazat. Ano máš tu pravomoc. Smaž mi to téma. A já ti garantuju že na tohle fórum už nevkročím (ano otázka je - stojí o to vůbec někdo?), protože tu evidentně nemám co dělat a je to komunita lidí kterým nerozumím a nemám si s nimi co říct. Možná odpovíš něco ve stylu 'Jdi si když se ti tu nelíbí, nikdo tě tu nedrží a nic ti nebrání', na to jsem připravený a rovnou odpovídám - já vím, že můžu. Ale nechci protože na tomhle fóru jsem začínal ještě když to tu vypadalo sakra jinak, a mám ho ještě pořád rád. Sice offtopic a ode mě uz na toto téma tady vlákno založené bylo, ale nemohl jsem si odpustit tuto reakci.

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Mě by vadilo kdyby Antabelus odešel, má super návody!

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

rony píše:Uz som to napisal: je evidentny fakt, ze vacsina ludi sulozi. Ale na tomto fore vam zmazeme a nebudeme chciet tu mat diskusie o tom ako sulozite s ovcami ale ani so svojou zenou. Proste vobec nezalezi na tom, ci je to s ovcou alebo so zenou, je to mimo jasne definovany okruh, ktoremu sa toto forum venuje. A neoplati sa neustale sa snazit o to aby sem ludia pisali o sulozeni. Fakt, ze sme nedovolili pisanie o sulozeni neznamena, ze sulozenie neschvalujeme alebo netolerujeme alebo ze by sme chceli aby cely svet o sulozeni mlcal. My len chceme, to, aby sa sulozeniu venovali ludia inde ako tu. :-)

Právě jsi trefil hřebík přímo na hlavičku. Perfektní alegorie.

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Taky se mi dost líbí :) Povedla se ;-)

@Hause_MD: Já nemám v úmyslu odcházet, jen jsem naznačil. Hlavně nechci dělat scény a strhávat vlny děkovných postů. Ne nejsem sebestředný, ani namyšlený. Podle mě jsem pro toto fórum něco málo udělal a to s vědomím, že z toho NIKDY nic mít nebudu. Dělám to pro radost mojí i ostatních. Tedy velmi děkuji za projev toho, že si mě vážíš, udělalo mi to obrovslou radost a vážím si toho, ale prosím, od toho tu nejsme..
Naposledy upravil(a) Antabelus dne sob čer 20, 2009 10:04 pm, celkem upraveno 1 x.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Antabelus píše:Kdybych si podobnou 'srandovní' hlášku dovolil na kohloliv jiného než je mod nebo admin, nebyl by problém a třeba bychom se smáli společně. Moderátor už to bere jako urážku a útok, a mlátí kolem sebe pravomocemi zamknout téma nebo ho smazat.

na srandu musia byt dvaja. Ak chcete "sprymovat", tak to musi chapat aj druha strana. Takze jedina cesta ako neprist k nedorozumeniam je formu prednesu deklarovat dopredu. Bez toho, ze to neuvediete, tak nemozes sa cudovat reakciam.

To je problem elektronickej komunikacie, nevidime na seba a hlavne sa nepozname. Cize mne je jedno ci je niekto sprymar alebo permanentne nasrany clovek - musi komunikovat tak, aby sa nedal jeho prejav vylozit tak, ako on sam nechce.

chodia sem stovky ludi, kazdy je iny, moderator nemoze kazdeho jedneho riesit individualne a podla toho ako sa ten jedinec citi, aky je, a pod. proste ak si v dave, tak nevidis jednotlivcov, vidis masu.

temu nezmazem ale varujem a dorazne - akekolvek ironicke poznamky, urazky, invektivy a bude to tu presne take, ake nikto nechce.

alebo este inak: cloviecik pride sem, zmazu mu temu a ma problem s jednym moderatorom a v podstate nic ine. Lenze moderator ak maka, tak denne pride do styku s desiatkami takychto cloviecikov. Este je tu nieco, co si nedokaze nikto domysliet? Preto nesmiete kazdu prkotinu brat osobne a neustale riesit nezmysly nad tym aki su na vas moderatori zatazeni. Vobec nie, pri najlepsom pripade si maju problem spomenut si KTO je to ten, co vykrikuje po fore o hajzlikoch co mazu prispevky.
len rozhodne tvrdim, ze vysledky takychto ankiet su predvidatelne, nic nenaznacia ani nic nedokazu.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Rony: :arrow: (ale tu šipku bych potřeboval otočit o 90° doleva, jako vztyčený palec).

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Mlčeti zlato. Asi to prosím smažte, všichni se tu hádají. Toto jsem nechtěl. Kdyby to šlo nějak locknout aby šlo jen hlasovat, bylo by to nejlepší. Pokud to nepůjde, prosím o smazání.

Zamčeno