itunes-fw do ip
-
- Host
itunes-fw do ip
předem se omlouvám jeslti jsem špatně umístil nebo že se vůbec ptám, při hledání sem na nic nenarazil a potřebuju rychle poradit
včera večer sem si různě hrál s telefonem přesněji- hral sem golf a na pozadi hral ipod.
někdy na páté jamce se mi to trošku kouslo mačkal sem homebutton hodně moc po sobě
když se aplikase konečně schodila a vzala sebou i ipod tak sem iphone zamknul.
asi po pěti minutách co ležel na stole ve stavu nečinosti mě na něj přišla správa, šel sem si jí přečíst a po odemknutí sem se dočkal jen bíle obrazovky
ip na nic nereagoval a asi po dalších pěti minutách zhasl od te dobi mě nejde nahodit
připojím ho k itunes proklikám se spravami a potvrdím restore ovšem nic se něděje nebo spíš se operace zasekne u "verifying ipohne restore"
když ho připojím přes ten DFU mod a dám restore- restore and update tak se mě to zasekne ve stejné části
proto mě napdlo nahrát tam ten fw ručně přes shift ale nevim kam se ukladá na disk (jeslti teda vůbec) proto se ptám.
-kde najdu fw 2.2.1
-případně kde ho stáhnu
ještě sem zapoměl dodat že scháním originální verzi fw.
iphone 16gb White, poslední fw, no JB, žádný odblok
případně prosím o pomoc nějakou jinou cestou
předem děkuji
včera večer sem si různě hrál s telefonem přesněji- hral sem golf a na pozadi hral ipod.
někdy na páté jamce se mi to trošku kouslo mačkal sem homebutton hodně moc po sobě
když se aplikase konečně schodila a vzala sebou i ipod tak sem iphone zamknul.
asi po pěti minutách co ležel na stole ve stavu nečinosti mě na něj přišla správa, šel sem si jí přečíst a po odemknutí sem se dočkal jen bíle obrazovky
ip na nic nereagoval a asi po dalších pěti minutách zhasl od te dobi mě nejde nahodit
připojím ho k itunes proklikám se spravami a potvrdím restore ovšem nic se něděje nebo spíš se operace zasekne u "verifying ipohne restore"
když ho připojím přes ten DFU mod a dám restore- restore and update tak se mě to zasekne ve stejné části
proto mě napdlo nahrát tam ten fw ručně přes shift ale nevim kam se ukladá na disk (jeslti teda vůbec) proto se ptám.
-kde najdu fw 2.2.1
-případně kde ho stáhnu
ještě sem zapoměl dodat že scháním originální verzi fw.
iphone 16gb White, poslední fw, no JB, žádný odblok
případně prosím o pomoc nějakou jinou cestou
předem děkuji
-
- Mírně pokročilý
Re: itunes-fw do ip
Cestu k FW najdeš zde-C:\Documents and Settings\et\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates .
Přeju hodně štěstí.
Jinak co se týče FW originál tak ten si iTunes stáhne sám.
Přeju hodně štěstí.
Jinak co se týče FW originál tak ten si iTunes stáhne sám.
-
- iPhone expert
a skusal si obycajny RESET ? kedze si nic take zvlastne nerobil v systeme co by FW uplne odpalilo....
Podrz 10s HOME+SLEEP a mozno ze iPhone nabehne...
Podrz 10s HOME+SLEEP a mozno ze iPhone nabehne...
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Host
skouším už od té doby co se to stalo nic...
prosím vás moh by někdo upnout nejnovější fw nedokážu na disku(ách)? ja ho prostě zaboha nemůžu najít
prosím vás moh by někdo upnout nejnovější fw nedokážu na disku(ách)? ja ho prostě zaboha nemůžu najít
Tak napriklad tady je link na stazeni FW 2.2.1 orig..
http://www.mydigitallife.info/2009/02/09/apple-iphone-and-ipod-touch-firmware-update-221-direct-download-links/
Jinak doporucuji hodit iPhone do DFU módu a pak udelat RESTORE v iTunes.
Zkus nas informovat jak si pochodil!
http://www.mydigitallife.info/2009/02/09/apple-iphone-and-ipod-touch-firmware-update-221-direct-download-links/
Jinak doporucuji hodit iPhone do DFU módu a pak udelat RESTORE v iTunes.
Zkus nas informovat jak si pochodil!
-
- Starý pes fóra :)
Pre parleph, par prispevkov pred Tvojim (v prvom prispevku) je napisane, ze ak dal do DFU modu tak sa mu to zasekne!
2 maximilian:
Odporucam aby si dal iPhone reklamovat. Myslim, ze ked sa neda zapnut tak si myslim, ze s reklamaciou by nemal byt problem. Popripade skus toto: viewtopic.php?f=27&t=10425 ale kedze si nieco podobne uz skusal tak neviem.
2 maximilian:
Odporucam aby si dal iPhone reklamovat. Myslim, ze ked sa neda zapnut tak si myslim, ze s reklamaciou by nemal byt problem. Popripade skus toto: viewtopic.php?f=27&t=10425 ale kedze si nieco podobne uz skusal tak neviem.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
postup:
1)nejdřív sem to pro jistotu skusil ještě jednou bez DFU a bez shiftu u restore
(troška optimizmu když sem vyděl kablík a itunes ikonku )
2) zasek na stejnem místně "verifying iphone restore"
3) řek sem si v pohodě když sem vyděl kablík... skusim to přes DFU
4) pro uplnost sem odinstaloval itunes a smazal z registrů. potom sem restartoval.
5) po naběhnustí sistemu sem nainstaloval itunes (apple.com, aktualní)
6) připojil iphone- hodil do DFU - restore s fw víše uvedeným -wut? omfg! lol!
a sme doma... "verifying iphone restore" (cca 15min )
nenapadá vás kde může bít chyba?
zatím děkuju za pomoc
-
- Starý pes fóra :)
Skus tam hodit priamo fw od whiskyho alebo nejaky uz upraveny, nie original, alebo napoj iPhone k QuickPwn a skus tam, ze co to urobi.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Host
no počkat pokud tam hodim fw od whiskiho tak získam jb ne?
přes quickwn už tuplem ne?
toho se bojím telefon je v zaruce o terou nechci přijít
pokud tady nepořídím tak ho nesu do vodafonu (stejně sem tam chtěl jí protože mi popraskal v podstatě okamžitě..)
radši bych to ale vyřešil doma protože jestli si to ve vodafonu zas nechaj na měsíc tak se zcvoknu nejlíp když si to lenošení ještě nechaj zapltit
edit!
skusil sem připojit ip k jinému počítači, dostal sem se trošku dál... iphone nemuže být restoreován, nastal neznámí error (6)
může to něco znamena?
přes quickwn už tuplem ne?
toho se bojím telefon je v zaruce o terou nechci přijít
pokud tady nepořídím tak ho nesu do vodafonu (stejně sem tam chtěl jí protože mi popraskal v podstatě okamžitě..)
radši bych to ale vyřešil doma protože jestli si to ve vodafonu zas nechaj na měsíc tak se zcvoknu nejlíp když si to lenošení ještě nechaj zapltit
edit!
skusil sem připojit ip k jinému počítači, dostal sem se trošku dál... iphone nemuže být restoreován, nastal neznámí error (6)
může to něco znamena?
-
- Pokročilý uživatel
Ked ti nabehne ta chyba, tak ti da moznost kliknut na "more information" albo nieco take, klikni na to, hodi ta to na apple stranku a tam mozes pohladat, co chybu spôsobuje. Potom skus vygooglit, ako ludia vyriesili ten problem. Ono to byva skoro pre kazdeho ine...
-
- iPhone expert
Pokud mas nejnovejsi iTunes, originalni firmware pro 3G a delas originalni restore (bez shiftu), tak to musi jit. Pokud ne, tak to asi budes muset vyreklamovat.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Host
je to už dost doba ale projel sem si moje přispěvky a tak aby se to tu uzavřelo....
tudle chybu se vyřešil reklamaci (dostal sem novej). kamarad měl stejnej problem a nejde to jinak něž skoušet a zkoušet ruzně prohazovat pc a šlo to
tudle chybu se vyřešil reklamaci (dostal sem novej). kamarad měl stejnej problem a nejde to jinak něž skoušet a zkoušet ruzně prohazovat pc a šlo to