Zedjunior píše:Tvrdíš nesmysl, že rozdíl je pouze v kvalitě snímacího čipu. Další podstatnou roli hraje autofokus, paměť a samotný procesor iPhone, který musí 30fps ve VGA rozlišení zpracovávat. Starší verze iPhone jsou schopny vytvářet video pouze v rozlišení a s fps pouze takovém, jaké je vidět v náhledu při fotografování.
Definuj, co je "plné" ovládání? Ovládání hlasem ve starších verzích iPhone funguje, například v app Google - akorát jen netuším, jestli v tomto případě příkazy zpracovává iPhone nebo se odesílají jinam ke zpracování..
Proč být skeptický, když je iPhone 3Gs také určený pro Český trh?
Než začneš mluvit o nesmyslech, přečti si prosím pořádně můj příspěvek. Nikde jsem nenapsal, že rozdíl je
pouze v kvalitě snímacího čipu! To slovo
pouze sis tam jaksi doplnil sám, že... Napsal jsem, že video už umí stávající iPhony a že rozdíl je
jen v kvalitě (videa) která závisí na kvalitě čipu. Samozřejmě kódování (fps, rozlišení atd.) je závislé i na rychlosti CPU, to ale nikde nepopírám.
Plným ovládáním myslím to jak to funguje na 3GS, kde například "play Innuendo by Queen" přehraje příslušný song.
Ano 3GS je určen také pro český trh, což ale v případě Apple rozhodně neznamenalo a neznamená automatickou lokalizaci a podporu všech funkcí v češtině. Kdyby to bylo jak píšeš, měli bychom už dávno např, české iTunes... Nicméně mám potvrzeno, že to hlasové ovládání opravdu česky funguje, takže v tomto ohledu opravdu má skepse nebyla na místě, což je fajn.

Edit: pokud víš o nějaké good aplikaci, která by uměla hlasové ovládání na 3G (a klidně i jen hlasové vytáčení v češtině), uvítal bych tip či odkaz. Zkoušel jsem jich několik, ale vždy s neuspokojivým výsledkem.