Placení na app store
Placení na app store
Zdravím, nejspíš se to tu už někde řeší ale nepošťastnilo se mi to najít .
Mám účet u české spořitelny a chtěl bych si kupovat placené aplikace a hry z appstore ale nevím jak na registraci četl jsem že to karty z české spořitelny nebere .
Jestli se to tu už někde řeší tak sry za spam
Mám účet u české spořitelny a chtěl bych si kupovat placené aplikace a hry z appstore ale nevím jak na registraci četl jsem že to karty z české spořitelny nebere .
Jestli se to tu už někde řeší tak sry za spam
-
- Starý pes fóra :)
Re: Placení na app store
Nejlepší je to zkusit, někomu to kartu bere někomu ne. Stačí v iTunes založit nový účet.
Když jsem to zkusil tak to nešlo... A když jsem to zkoušel podle návodu přes Polsko tak to taky nešlo napsalo mi to:
Co ted?
Zkousel sem to i pres Slovensko ale to samy....
Kód: Vybrat vše
Your payment method was declined. PLease enter valid payment method information.
Co ted?
Zkousel sem to i pres Slovensko ale to samy....
Zdravim, jeste pred koupi iPhone jsem se registrovala u iTunes, dokonce probehla zde na foru zminena blokace 48 Kc a vse vypadalo ok. Ted mi najednou iTunes kartu odmitaji. Stalo se to nekomu z vas take?
-
- Mírně pokročilý
Sandak : Presne tuto hlasku vypisovalo aj mne. Mam embosovanu kreditnu kartu od VUB. Hoci som otravoval banku, mobilnych operatorov aj Apple support, nepodarilo sa mi problem vyriesit. Jeden z nich mohol byt ten, ze uverovy limit mam stanoveny na nule - co je dane mojim zamestnavatelom. Ci by karta fungovala, ak by bol limit zvyseny na nejaku hodnotu, tazko povedat.
Problem s registraciou som vyriesil tak, ze som si dal vytvorit novu platobnu debetnu kartu Visa electron od Slovenskej sporitelne. Slovensky iTunes store mi ju nezobral, ale v Polsku nic nenamietali, takze uvidim, dokedy budem takto fungovat.
Problem s registraciou som vyriesil tak, ze som si dal vytvorit novu platobnu debetnu kartu Visa electron od Slovenskej sporitelne. Slovensky iTunes store mi ju nezobral, ale v Polsku nic nenamietali, takze uvidim, dokedy budem takto fungovat.
iPad 2 32GB 3G white
mám kartu u Spořitelny a kvůli internetovým platbám jsem byla osobně na pobočce zařídit povolení int. transkcí a stanovit strop. Na App store běžně nakupuji a nemám problémy. Bez objednání této služby u ČS mi karta na internetu nefungovala - byla tam nastavená nula.
Tak dnes jsem zkusila zadat jinou kartu a pak znovu svoji internetovou a najednou to funguje
Kdo mate kartu u cesky sporitelny a nejde vam zalozit ucet pres polsko, tak si zajdete na pobocku CS a pozadejte o povoleni platby kreditni kartou pres internet a nastavte si max. limit mesicni utraty. je to otazka 5 min, pokud budete mit stesti na sikovnou pracovnici CS. pak pockejte do pulnoci toho dne a muzete provest registraci pres polsko s platnou polskou adresou a na 99,9% vas App Store prijme...zbyva uz jen synchronizace iPhone s iTunes a novym uctem a muzete vesele stahovat placene aplikace.
annaud píše:Tak dnes jsem zkusila zadat jinou kartu a pak znovu svoji internetovou a najednou to funguje
OK, oprava - fungovalo to, nakoupila jsem aplikace za 15 dolaru, stahla je a najednou mi to dnes hlasi, ze mam neplatne udaje a dluzim 15 dolaru - a nemuzu si aktualizovat ani free aplikace
-
- Host
zdravim lidicky, mam zalozeny ucet v itunes, ale protoze mi to nebralo visa kartu od ČSOB tak jsem se registroval na adresu v americe a tam jsem mohl zvolit možnost bez bankovní karty. Stahl jsem aplikaci Earthscape dokud byla zdarma, ale skousim ji nahrat do iphonu az dnes, protoze jsem předtím neměl FW2.1 ale ted kdyz ji chci stahnout tak už stojí necelé 2dolary. Tenkrát jsem zároven stahnul iGolf, ten je tedy jeste porad zdarma, ale pri instalaci mi myslim napsal ze: "app je zdarma protoze jsem ji stah kdyz byla zdarma" (teda tak jsem to pochopil, anglicky moc neumim. Nevite jestli kdyz stahnu ted ten Earthscape za 1.99$ tak by mohl byt taky ve vysledku zdarma ne?
Jak je to kdyz budu chctit stahnout placenou aplikaci a mam ucet na itunes takovi jaky jsem psal?
Myslite ze i u karty ČSOB pujde povolit placeni pres net a pujde to?
Díky všem za odpovědi.
Jak je to kdyz budu chctit stahnout placenou aplikaci a mam ucet na itunes takovi jaky jsem psal?
Myslite ze i u karty ČSOB pujde povolit placeni pres net a pujde to?
Díky všem za odpovědi.
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iPhone 2G 16GB, firmware 3.1.2
iGPS360
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iGPS360
-
Pokud jsi si aplikaci Earthscape koupil v dobe kdy byla zdarma, muzes si ji po prihlaseni ke svemu uctu na iTunes Store stahnout znovu, platit nebudes.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
díky, potvrzuji ze to tak skutecne probehlo.
Zatim jsem neprisel na to kdyz stahnu v PC nejakou aplikaci tak nevim jak ji dostat do iPhona. Jak se to delá?
Zatim jsem neprisel na to kdyz stahnu v PC nejakou aplikaci tak nevim jak ji dostat do iPhona. Jak se to delá?
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iGPS360
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iGPS360
-
V iTunes na karte Applications zapnes bud synchronizaci vsech, nebo vyberes konkretni aplikace.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
Díky moc, omlouvam se ze sem odbeh tak trochu od tématu.
iTunes pouzivam uz 4měsíce a pořád přicházim na nové věci, ale někdy mi to dost trvá. Práce s iTunes je logická, ale uplně jiná jak s Windowsama...
iTunes pouzivam uz 4měsíce a pořád přicházim na nové věci, ale někdy mi to dost trvá. Práce s iTunes je logická, ale uplně jiná jak s Windowsama...
Apple TV 2
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iGPS360
iPad 2 32GB
IPhone 5 32GB
iPhone 4 16GB
iGPS360
-
- Mírně pokročilý
Ahoj všem.Potřeboval bych nějaký jednoduchý návod na placeni za app.V iTunes účet mam už nějakou dobu,ale bez kredytni karty,podle návodu zde nalezeného.App pochopitelně jsem stahoval jen ti,co jsou zdarma.Teď bych rád používal nějaké app placená,mam jen skoro žádnou praksé ohledně internetového bankovnictví,a také strach z nepovedené díky mim "znalostem" transakce,která muže přivést k zablokovaní iTunes učtu,a Bůh ví k čemu ještě.Vlastním visa kartu od UniCredit Bank,a čerstvě založeny účet,bez žádné praksé.Pokuď někoho napadne nějaký fakt jednoduchý a bezpečný návod,prosím o jeho sdělení.Předem děkují...
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Hi já mam taky kartu u České spořitelny a normálně to de ... (já debil sem si nevsim topiku o free registraci bez karty ... ) Mno teda 2 , jednu na bankomaty a druhou "elektron" na net atp a teď nvm ale na začátku si musíš zvolit stát tedy ČR a pak zadáš kartu nebo bezkaretní registraci ale podle názvu asi s kartou ... skus to a pak napis treba PM kdyžtak ti dám skype , nebo ICQ a poradím.
sry jestli se to tu vyřešilo nečetl jsem to vše jen první článek
Čus laqos
sry jestli se to tu vyřešilo nečetl jsem to vše jen první článek
Čus laqos
-
- Mírně pokročilý
Učet v iTunes už mam,free.Potřebuji nějaký jednoduchý návod,jak ho asi převést na kreditní kartu.
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Garik.k: Po prihlaseni do iTunes klikni na Account v sekci "QUICK LINKS" vpravo hore a nasledne "Edit Payment Information".
Napodobne. Dneska je priblizne 3den co som si zalozil iTunes acc, kde som uviedol svoju kartu (visa, tatrabanka) a po prihlaseni na mna vyskocilo:
"There is a billing problem with a previous purchase.
Please go to purchase history to correct the problem."
Vse co som nakupil za tu dobu (v hodnote cca. 14eur) mi vypisuje, ze im dlzim. Po stlaceni tlacidla Report a Problem tlacidlo zmizne a neviem ci mam cakat nejaku odozvu alebo nie. Platobne nastavenia ani nechcem znovu potvrdit aby mi to preistotu nestrhlo znovu tu istu sumu.
Ked uz si narazila na nejake riesenie za tu dobu (alebo niekto iny) tak mi ho prosimta prezrad. Ja sa este dnes pokusim skocit do banky zistit ci chyba nieje u mna, ale nemala by byt. Podobne platby som pouzival pred rokom a bez problemov. Dufam, ze ma neprekvapia tym, ze mi to ani nestrhlo.
EDIT: Problem bol nakoniec s bankou.
annaud píše:OK, oprava - fungovalo to, nakoupila jsem aplikace za 15 dolaru, stahla je a najednou mi to dnes hlasi, ze mam neplatne udaje a dluzim 15 dolaru - a nemuzu si aktualizovat ani free aplikace
Napodobne. Dneska je priblizne 3den co som si zalozil iTunes acc, kde som uviedol svoju kartu (visa, tatrabanka) a po prihlaseni na mna vyskocilo:
Vse co som nakupil za tu dobu (v hodnote cca. 14eur) mi vypisuje, ze im dlzim. Po stlaceni tlacidla Report a Problem tlacidlo zmizne a neviem ci mam cakat nejaku odozvu alebo nie. Platobne nastavenia ani nechcem znovu potvrdit aby mi to preistotu nestrhlo znovu tu istu sumu.
Ked uz si narazila na nejake riesenie za tu dobu (alebo niekto iny) tak mi ho prosimta prezrad. Ja sa este dnes pokusim skocit do banky zistit ci chyba nieje u mna, ale nemala by byt. Podobne platby som pouzival pred rokom a bez problemov. Dufam, ze ma neprekvapia tym, ze mi to ani nestrhlo.
Naposledy upravil(a) ivane dne ned dub 12, 2009 2:27 pm, celkem upraveno 1 x.
Zdravíčko,
mám takovej menší dotaz, jak dlouho trvá Applu než si strhnou peníze z vašeho účtu?
mám takovej menší dotaz, jak dlouho trvá Applu než si strhnou peníze z vašeho účtu?
Tak musim rict, ze me vase (negativni) zkusenosti odrazuji od dalsich pokusu prevest muj itunes ucet na ucet s kartou. Uz mam vyhlidnute placene aplikace, do kterych by mi nevadilo investovat, ale podobne neprijemnosti s placenim se mi nechce riskovat.
Krome toho mi nejde vytvorit ucet s kartou, vse zadam, vcetne udaju karty, a jedine, co se itunesu nelibi, je prazske PSC, to fakt nechapu...
Je mozne zadat udaje existujici karty s vymyslenou adresou, respektive neceskou??
Krome toho mi nejde vytvorit ucet s kartou, vse zadam, vcetne udaju karty, a jedine, co se itunesu nelibi, je prazske PSC, to fakt nechapu...
Je mozne zadat udaje existujici karty s vymyslenou adresou, respektive neceskou??
-
- Moderator fóra
Zkoušel(a) jsi zadat PSČ s mezerou nebo bez? Jedno z toho mu vadí, druhé byl měl vzít..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Host
ivane píše:Garik.k: Po prihlaseni do iTunes klikni na Account v sekci "QUICK LINKS" vpravo hore a nasledne "Edit Payment Information".annaud píše:OK, oprava - fungovalo to, nakoupila jsem aplikace za 15 dolaru, stahla je a najednou mi to dnes hlasi, ze mam neplatne udaje a dluzim 15 dolaru - a nemuzu si aktualizovat ani free aplikace
Mam stejny problem,mohl byste napsat,jaky to byl problem? Pokud o tom nechcete mluvit zde,ozvete se mi prosim na emailu monoment@seznam.cz.Děkuju moc za odpoved .
-
- Host
-
- Moderator fóra
Ano, musíš ale mít kartu, kde máš povolené internetové platby. U KB to je myslím tak, že ti vystaví zvláštní "kartu". Je to vlastně kus papíru, na kterém máš údaje potřebné pro internetové platby.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Host
Tak zasel jsem si do KB, zalozil jsem si eCard (virtualni karta) pro platbu pres net - dala mi na vyber VISA nebo MasterCard. Vybral jsem si VISA - sam nevim jestli jsem udelal dobre, ani pani mi nedokazala pomoct s vyberem...
Az tyden musim cekat na papir s udaji o virtual. karte, ktery prijde do KB a znova si pro nej musim jit...a ze tam jezdim casto..ehm :-/
Snad to pak bude v pohode a budu moct frcet i na placenych aplikacich..... =)
Az tyden musim cekat na papir s udaji o virtual. karte, ktery prijde do KB a znova si pro nej musim jit...a ze tam jezdim casto..ehm :-/
Snad to pak bude v pohode a budu moct frcet i na placenych aplikacich..... =)
-
- Klub čistého iOS
No ja mam 3 ruzny karty (Visa, Maestro, Elektron) a ani jednu mi iTunes nesezralo
Prirazeni bankovniho uctu taky nelze
Takze mi nakonec nezbejva nez sledovat upravu cen na "appshopper" nebo stahovat z [zakázáno]
I kdyz bych si ty apps rad (klidne) koupil
Prirazeni bankovniho uctu taky nelze
Takze mi nakonec nezbejva nez sledovat upravu cen na "appshopper" nebo stahovat z [zakázáno]
I kdyz bych si ty apps rad (klidne) koupil
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
-
- Mírně pokročilý
No zbejva ti spis zavolat nebo zajit do sve banky a nechat povolit internetove transakce na nektere ze tvych karet nebo nechat si vystavit internetovou platebni kartu (podle banky, jejiz sluzby vyuzivas, kazda to ma kapku jinak). Pak muzes nakupovat do aleluja
iPhone 4 16GB iOS 6.1 no JB
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.2 no JB
iPhone 1st Gen 8GB fw3.1.3 - JB by Pwnage Tool
iPad2 16GB wifi iOS 6.1 no JB
MacPro 2xQuadCore 2,4 GHz - 18GB RAM, OSX 10.8.2
MacBookPro 13, Mid 2012, OSX 10.8.2
- rony
- Klub čistého iOS
jasne, v podstate s fw 2.0 prisla aj moznost volneho nakupu na AppStore, akonahle sa ti podari zaviest do uctu v iTunes platobnu kartu, tak su nakupy velmi jednoduche - treba sa krotit
Jediny problem bol, ze na fw 1.x som si ucet do itunes riesil akoby som bol v USA ale itunes dovolil zmenit krajinu a frcal som uz normalne.
Obcas je problem, ze ked si dam stiahnut app v iphone, tak musim dodatocne dokoncit to synchronizaciou v itunes az vtedy prestane ikonka app svietit ako loading a prestane iphone komunikovat po wifi. Ale bohuzial ani v 3.0 mi nedovolilo otvorit itunes store s hudbou. Skoda, ze nenechali aspon moznost sa v itunes store prehrabavat.
Jediny problem bol, ze na fw 1.x som si ucet do itunes riesil akoby som bol v USA ale itunes dovolil zmenit krajinu a frcal som uz normalne.
Obcas je problem, ze ked si dam stiahnut app v iphone, tak musim dodatocne dokoncit to synchronizaciou v itunes az vtedy prestane ikonka app svietit ako loading a prestane iphone komunikovat po wifi. Ale bohuzial ani v 3.0 mi nedovolilo otvorit itunes store s hudbou. Skoda, ze nenechali aspon moznost sa v itunes store prehrabavat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Klub čistého iOS
Rumsound píše:No zbejva ti spis zavolat nebo zajit do sve banky a nechat povolit internetove transakce na nektere ze tvych karet nebo nechat si vystavit internetovou platebni kartu (podle banky, jejiz sluzby vyuzivas, kazda to ma kapku jinak). Pak muzes nakupovat do aleluja
Internetove bankovnictvi mam samozrejme povoleny, bo pres inet z tehle karet nakupuju bezne, takze tam chyba rozhodne neni
Co sem koukal tak Internetovou platebni kartu nabizi zatim jen KB, ale do tohodle ustavu vyderacu a lharu uz nevstoupim ani kdyby mi za to platili S horsim chovanim a podvody na klienty sem se jeste nesetkal!!!
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
SG G6
-
- Host
když koupím app třeba ve středu, kdy byl kurz eura cca 27 a ve čtvrtek už je cca 29, počítá se mi kurz v den nákupu? t.j. 27ká
-
- Mírně pokročilý
djha53k píše:Internetove bankovnictvi mam samozrejme povoleny, bo pres inet z tehle karet nakupuju bezne, takze tam chyba rozhodne neni
internetove bankovnictvi = internetbanking
internetbanking NEROVNA SA platba kartou
povolene internetove platby KARTOU vo svete NIE JE TO ISTE ako uhradit nieco kartou
v nasich koncinach funguju karty inak ako vo svete (typicky Visa ELECTRON), je rozdiel medzi platobnou kartou a debetnou, resp kreditnou kartou
v AppSotre potrebujes bud:
- kreditnu kartu (zvacsa je embosovana = pismena su vystupene),
- alebo kartu na ktorej poziadas banku o nastavenie tzv MOTO limitu (mail order - telephone order), nastaveny je standardne na 0,-
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
-
- Klub čistého iOS
bodka: diky, zeptam se na to MoTo
jedna z tech 3 karet ambasovana je, ale taky ji to nesezralo
jedna z tech 3 karet ambasovana je, ale taky ji to nesezralo
SG G6
SG G6
-
- Host
a apple si tedy strhne pouze částku v přepočtu k euru a platí se u ČS ještě nějaké další poplatky za tuto transakci, příkl. app za 4 eura- z ČS cca 110 Kč a co jěště k tomu
-
- iPhone guru
Lze si nejak nabit kredit na iTunes? V zahranici si lze koupit gift kartu, ale nevim zda jde neco takoveho udelat u nas. Mam internetovou platebni kartu defaultne zamcenou a odemykam ji pouze v pripade planovaneho naklupu zbozi. Odemykat ji vsak pro kazdou blbost na AppStore se mi nechce a tak by bylo lepsi si dat nejake penize jako kredit a pak nakupovat v ramci iTunes z nich.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - TM - 13.7
iMac 27" 3.0GHz/32GB/256GB SSD (2019) CTO - 10.15.7
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.15.7
Ahoj žádám o pomoc:
V sekci Edit payment info vždy vše vyplním, správně, a vždy mi to napíše:
Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.
NKartu mám platnou, samozřejmě u banky (GE - Mastercard) povolené internetové transakce. Všude jinde na netu s ní platím.... Ach jo...
Nekoupím si tedy v AppStore nic asi
V sekci Edit payment info vždy vše vyplním, správně, a vždy mi to napíše:
Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.
NKartu mám platnou, samozřejmě u banky (GE - Mastercard) povolené internetové transakce. Všude jinde na netu s ní platím.... Ach jo...
Nekoupím si tedy v AppStore nic asi
-
- Klub čistého iOS
a dají se někde v čechách koupit gift certifikáty? nechce se mi je kupovat přes ebay...
-
- Pokročilý uživatel
jeenik:nie, bohužial
celej AppStore je k ... když neudělaj ani obchod kterej bere internetový platební karty.. to je mazec Tak at sed pak nedivej, že to nikdo nekupuje
No nejakou kartou, je to normální Mastercard pro internetový transakce!
Jako nechápu v čem je problém, každej pitomej e-shop ji vezme.. no asi v jablku, prostě Apple je apple
EDIT:
...Jo a myslím že by je to trápit mělo, když jsem si kopil něco za nějaký peníze a oni mi do toho nic neumožněj legálně nainstalovat
Edituj svoje příspěvky jako jsem to nyní udělal za tebe a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. toncek
Jako nechápu v čem je problém, každej pitomej e-shop ji vezme.. no asi v jablku, prostě Apple je apple
EDIT:
...Jo a myslím že by je to trápit mělo, když jsem si kopil něco za nějaký peníze a oni mi do toho nic neumožněj legálně nainstalovat
Edituj svoje příspěvky jako jsem to nyní udělal za tebe a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. toncek