Váš názor na přídavnou baterii

Odpovědět
benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Váš názor na přídavnou baterii

Příspěvek od benedy »

Nenašel jsem tu konkrétní zmíňku o přídavné bateri,jelikož se mi zdá že výdrž baterie se mi něka zmenšuje (FW 3.0 JB),přitom takové věci jako Winterboard nepoužívám,mám jen Cydii,tak bych chtěl slyšet názor ostatních jestli má někdo zkušenost s tímto HW a jestli se vyplatí baterii pořídit.
Ptám se aby nekupoval zajíce v pytli.

P.s. pokud by se toto někde tady opakovalo klidně to smažte,Díky.

Apache23
Starý pes fóra :)

Re: Váš názor na přídavnou baterii

Příspěvek od Apache23 »

No externu battery som mal o den skorej ako samotny iphon. Chcel by som v blizkej dobe zamenit svoj 2G za 3GS a prve co budem zhanat je externa baterka. Na celodenne cestovanie si ju vezmes a si zahojeny. Nemusis sa bat o baterku a mozes kukat filmy ci hrat hry.

Kazdopadne odporucam. Ja som mal z eBay ,ale myslim ze uzivatel clio tu daval dobru cenu na fore na tento produkt.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Apache23

Příspěvek od Apache23 »

Presne tento model mam na 2G a som velmi spokojny. Niesom si isty tymi 2200Mah ale spociatku vpohode nabila telefon doplna a este aj ostalo. (Ako keby si nabil na 120-130%) Casom vsak kapacita sla dolu ale ja som ju jeden cas pouzival ako nabijacku doma lebo mohol som mat stale telefon po ruke a kym sa externa baterka nabila tak sa nikdy tel. nestacil vybit.
Cena je dosti vysoka ak je to este aj bez postovneho. Ale aj tak stale odporucam nakolko je to vec ktoru budes rad ze mas ked ju budes potrebovat. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

A jak je to u ostatních s výdrží baterie? Mám iP 3/4 roku,FW 3.0 JB a ted se mi zda že baterie hodně rapidně klesá při jakékoli manipulaci s iP.

Razerman

Příspěvek od Razerman »

Nevim jak ostatni ale podle ohlasu s tim ma problem vic lidi ale u me si dela baterka co chce. Kdyz sem vymenil simku tak mi iP za hodinu v kapse vycucal 40% baterky. Pak stacil reboot a zase je to relativne v pohode. Ale stejne je vydrz baterie o neco nizsi nez u predchozich FW. Aspon u me.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Ano presne tak, je důlezite co ti beži na pozadi, já nechával telefon v airplanmodu a to je ta nejvestsi chyba, večer vypnu, ráno zapnu a 2 dny vydrží, to jsem každou chvili na netu, volani, sms, maily, mp3... a když jsem mel airplane mode pres noc tak sem každy den nabijel :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

benedy píše:Jasně a co říkáš na tohle?
http://www.kabelmanie.cz/Externi-bateri ... -2200-mah/

Ten odkaz nefunguje, mohl bys ho prosim obnovit, abych se mohl taky kouknout? :arrow:

Razerman píše:Nevim jak ostatni ale podle ohlasu s tim ma problem vic lidi ale u me si dela baterka co chce. Kdyz sem vymenil simku tak mi iP za hodinu v kapse vycucal 40% baterky. Pak stacil reboot a zase je to relativne v pohode. Ale stejne je vydrz baterie o neco nizsi nez u predchozich FW. Aspon u me.

Já jsem měl taky problémy s výdrží baterky, ale potom jsem vypnul push a obnovil nastavení sítě a výdrž je podobná jako u předchozích firmwarů :)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Tak to se omlouvám za ten odkaz,oni ten produkt už tam nemají,proto nemaká,ale tady je náhrada.
http://www.tygriceny.cz/obchod/2200mah- ... ock-iphone
Je to ta samá.

Dammster
Host
Host

Příspěvek od Dammster »

Mám baterku 1000mAh což není nic moc, ale iP šel asi na 60-70% :wink: Navíc jsem objednal 2200 mAh tady z fora.
iPhone 4S 32GB White iOS 7 beta 2
iPad 2 64 GB Wifi + 3G 6.1.3
iPad Mini 16 GB Wifi iOS 7 beta 2
MacBook Pro 15" 2,2 GHz i7 early 2011 10.8 ML
iMac 21.5" 3,06 GHz i3 Mid 2010 10.8 ML

macuser

Příspěvek od macuser »

Mate nekdo zkusenosti s Raikko AccuPack 5200 a iPhone?

Odpovědět