Bluchat na 2g iphonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Bluchat na 2g iphonu
Ahoj potrebuju pomoct mam iphone 2g software 3.0 koupil jsem si aplikaci bluchat ale pise mi ze aplikace neni podporovana pro tento iphone znamena to ze to nejede pro 2g na appstore se pise ze je to pro oba pomozte prosim??
-
- Mírně pokročilý
Re: Bluchat na 2g iphonu
nebylo to jen pro fw 2.x ?
Bluchat nie je na 100% pre fw 2.x, pretože len fw 3.0 a vyššie dokáže prenos medzi zariadeniami cez bluetooth
-
- Host
a nemohli by jste prosim nekdo odpovedet na mou otazku tedy jestli slape na iphonu 2g??prosíííím
Pokiaľ viem, otvorenie bluetoothu sa konalo len na iPhone 3G a 3GS :(
Už ma s tým serú. Tvrdia, že na 2G to nie je hardwareovo možné, pretože má iný bluetoothový prijímač.
Už ma s tým serú. Tvrdia, že na 2G to nie je hardwareovo možné, pretože má iný bluetoothový prijímač.
-
- Mírně pokročilý
Ceky píše:a nemohli by jste prosim nekdo odpovedet na mou otazku tedy jestli slape na iphonu 2g??prosíííím
staci sa pozriet do iTunes do popisu aplikacie:
Compatibile with iPhone 3G, iPhone 3G S and iPod Touch 2nd generation Devices.
Comu z toho nerozumies?
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
-
- Host
dobre prominte kdyz jsem ji kupoval bylo tam jen iphone and ipodtouch(2nd generation) zadna zminka o verzich iphonu diky.
LOCK
Tak jo. Beavers.
LOCK
Tak jo. Beavers.