iPhone 2G po jailbreaku iba čierna obrazovka
iPhone 2G po jailbreaku iba čierna obrazovka
Zdravím neviem či sa nájde niekto kto už mal podobný problém ale predsa skúsim. Mám iPhone 2G a mal som v ňom staršiu verziu softu 2.01 rozhodol som sa ,že si idem dať 3.0 Po restore sa mi vyskytol nasledovný problém asi minútku svieti iba logo apple no a potom keď zmizne tak čisto čierna obrazovka tiež asi minútku a potom sa stále dookola reštartuje a stále sa opakuje to isté. Telefón sa dá v pohode dostať do DFU modu skúšal som aj opakovaný restore ale nič nepomáha stále to isté vždy mi nabehne len čierna obrazovka a dookola sa reštartuje. Skúšal som spraviť jailbreak a ten sa mi podarilo normálne úspešne prebehol ale nič sa nezmenilo stále sa dookola reštartuje. Neviete náhodou niekto poradiť?
-
- patron iPhone.cz
Re: iPhone 2G po jailbreaku iba čierna obrazovka
Pokud se ti po restore objevuje popsaný problém, tak proces neproběhl korektně
Jediná rada zní: restore-> NEobnovovat ze zálohy, ale dát jako nový iPhone->JB.
Máš 2G, takže předpokládám, že máš stažené bootloadery, které pro JB verze 2G potřebuješ.
Jiná cesta v tuhle chvíli pro tebe není.
Jediná rada zní: restore-> NEobnovovat ze zálohy, ale dát jako nový iPhone->JB.
Máš 2G, takže předpokládám, že máš stažené bootloadery, které pro JB verze 2G potřebuješ.
Jiná cesta v tuhle chvíli pro tebe není.
Zdravím no ja som ho neobnovoval zo zálohy, ale dal som nový. A restore prebehne úspešne vždy tak ozaj neviem v čom môže byť chyba...možno jedine ak sa dáky hardware pokazil, ale netuším v čom by to mohlo byť...
Ahoj,
mam podobny problem.
Udelal jsem JB na iPhone 2G 8GB a po dokonceni redsnow mi iPhone zustal v "recovery" modu. iPhone chtel pripojit k iTunes, tak sem to udelal a iTunes chtel restore. To jsem asi nemel delat, nicmene udelal ted mi pise at pro aktivaci vlozim spravnou sim bez pin.
Co bych ted mel delat?
mam podobny problem.
Udelal jsem JB na iPhone 2G 8GB a po dokonceni redsnow mi iPhone zustal v "recovery" modu. iPhone chtel pripojit k iTunes, tak sem to udelal a iTunes chtel restore. To jsem asi nemel delat, nicmene udelal ted mi pise at pro aktivaci vlozim spravnou sim bez pin.
Co bych ted mel delat?
zdravim mal som rovnaky problem ako mate / maliste vy od scorpiho som sa dostal k navodu ako mam postupovat a urobit JB. treba ist presne podla postupu v nicom sa neunahlovat no a ono mi to nabehlo vsetko nazad tak ak budete chciet viem vam dat ten navod
mam ten samý problém byl bych rád kdyby jsi mi poradil díky moje icq 269622479 email marek.plicka@seznam.cz
-
- Klub čistého iOS
a keby si radsej sledoval forum?