Tak to nepomohlo. Reinstal iTunes nepomohl, iPhone se pořád v iTunes nechytá.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Zkusím ještě najít nějaké ovladače, jestli něco takového existuje ve Windows. Už mě ten systém pěkně se...e!!! Mám další dost pádný argument k přechodu na Mac platformu.
Každopádně díky. Nicméně problém stále nevyřešen.
Hans
EDIT:
Ještě jsem zapomněl. Projel jsem PC i CCleanerem před novou instalací iTunes (uninstall iTunes -> reset -> CCleaner -> reset ->install iTunes - abych byl přesný).
Hans
EDIT 2:
Právě jsem vyzkoušel spustit v iTunes funkci "Run diagnostics...". V tu chvíli se mi v XP objevilo "zname" okenko
"V aplikaci iTunes došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže."
Což je sice hezký, ale já jim na omluvu jaksi kašlu. No nic, to asi tedy znamená, že budu muset přeinstalovat tento skvělý operační systém se všemi jeho upgrady, updaty a dalšími věcmi. S ohledem na to, že mám PC plné grafického softwaru a dalších samozřejmě legálních aplikací, ztrávím u toho opět mládí (a to jsem to v zdárně absolvoval už v pondělí, takže to vydrželo asi 5 dní).
Prostě sranda.
Další argument proč zrušit Windows!!!!
edituj svoje příspěvky a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. Příště ti to budu rovnou mazat. toncek