Video Recorder (Cydia)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: Video Recorder (Cydia, zdarma)
nejde to rovnou synchronizovat s itunes bez toho abych musel nejdřív uložit a teprve potom synchronizovat?
Re: Video Recorder (Cydia)
ahoj mám dotaz mám iphone a nainstalovala jsem si tam cycorder nahrála jsem tam fakt úžasný videa,ale teď nevím jak je mám dostat do pc mohly byste mi prosím poradit je to nutný?

nepouzivaj ine farby ako defaultne! cervena farba je vyhradena pre moderatorov na ich poznamky! dodo

nepouzivaj ine farby ako defaultne! cervena farba je vyhradena pre moderatorov na ich poznamky! dodo
-
- Starý pes fóra :)
skus ichdat do kompu pomocov winSCP
-
lenikbarcik píše:ahoj mám dotaz mám iphone a nainstalovala jsem si tam cycorder nahrála jsem tam fakt úžasný videa,ale teď nevím jak je mám dostat do pc mohly byste mi prosím poradit je to nutný?![]()
staci pozriet o stranku dozadu...

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
ale kde to najdu nainstalovala jsem si teda ten program ale neumi s nim pracovat:-( mam ten Win SCP mohly byste mi nekdo pls pomoct;-)?
-
navod 1 http://www.iphone.cz/index.php?text=256 ... one-winscp
navod 2 viewtopic.php?f=13&t=12043
dodo
navod 2 viewtopic.php?f=13&t=12043
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
- Host
ahoj chtel bych se zeptat, stahl sem si videa do PC ale mam je vsechny "naležato"!! Nevite jak to otocit? Diky moc
-
- Mírně pokročilý
Použij na to DVDVideoSoft Free Studio,tam je soft ve kterým se dá video otočit!
Jmenuje se to Free video Flip and Rotate.
Zdravím.
Nedá sa nejakým hackom, alebo aplikáciou spojazdniť nahrávanie videí z iPhone 3Gs (oficiálne) aj na starších modeloch? Ďakujem.
Nedá sa nejakým hackom, alebo aplikáciou spojazdniť nahrávanie videí z iPhone 3Gs (oficiálne) aj na starších modeloch? Ďakujem.
-
- Mírně pokročilý
majko_007 píše:Zdravím.
nie, nedovoľuje to HW

-
- Host
benedy píše:Použij na to DVDVideoSoft Free Studio,tam je soft ve kterým se dá video otočit!
diky za info, ale po otoceni v tomto programu video jaksi nejede...kdyz ho prehravam v vlc playeru tak to nejede vubec a ve windows media playeru to jede hrozne zrychlene...