iTunes a import z originálního cd
-
- Host
iTunes a import z originálního cd
Ahoj, mám takový dotaz, u kamaráda který má originál Mac komp jsem importovola originál cd a iTunes uměl i jakoby vytvořit cover cd...takže po synchronizaci s iPod nano poslední verze jsem měl i jakoby obrázek cd na displeyi ale když jsem si to samé udělal na mém kompu doma tak už se mi ten obrázek nevytvořil....nevíte čím to může být a nebo jestli si to dá nějak extérně udělat? díky
-
- Moderator fóra
Re: iTunes a import z originálního cd
Pokud máš účet na iTunes Store tak ti v případě, že se album v iTunes Store nachází, umí iTunes daný obal najít. Klikneš pravým tlačítkem a položka get album artwork.
Pokud účet na iTunes Store nemáš můžeš si obrázek alba stáhnout z internetu ručně a přiřadit ho. Klikneš pravým tlačítkem a dáš get info, zde pak poklikáš na album artwork a proklikáš se k danému obalu.
Pokud účet na iTunes Store nemáš můžeš si obrázek alba stáhnout z internetu ručně a přiřadit ho. Klikneš pravým tlačítkem a dáš get info, zde pak poklikáš na album artwork a proklikáš se k danému obalu.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Host
supr díky moc...
necituj příspěvek hned nad tvým. toncek
EDIT:
udělal jsem to jak jsi říkal a pak jsem nahrál songy na iPod a vlastně ten cover(obrázek) se mi zobrazí jen u písničky, které jsem si zvolil v iTunes ale u ostatních ze stejného alba už ne...je potřeba dělat artwork u každého songu z toho alba?...dík
nepostuj více příspěvků pod sebou, ale edituj ten předchozí. toncek
necituj příspěvek hned nad tvým. toncek
EDIT:
udělal jsem to jak jsi říkal a pak jsem nahrál songy na iPod a vlastně ten cover(obrázek) se mi zobrazí jen u písničky, které jsem si zvolil v iTunes ale u ostatních ze stejného alba už ne...je potřeba dělat artwork u každého songu z toho alba?...dík
nepostuj více příspěvků pod sebou, ale edituj ten předchozí. toncek
-
- Moderator fóra
Stačí, pokud si v okně, kde máš zobrazenou celou tvou hudební knihovnu přepneš zobrazení na zobrazení coverů cd (nevím teď přesně, jak se to jmenuje - nemám iTunes po ruce). Je to v tom horním panelu vpravo někde u políčka search. Poté stačí zvolit příslušné album a navolit daný artwork. A nebo druhá cesta označíš všechny písničky daného alba, klikneš pravým
get info a vybereš daný artwork.
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
Dobry den,
mel jsem obdobny problem, dle instrukci se mi podarilo naimportovat covery CD, avsak pouze ve dvou pripadech!!
U dalsich CD to jiz neslo - po navratu na seznam CD se cover neobjevil, i kdyz jsem postupoval naprosto shodnym postupem. kde je prosim problem?. Dekuji RD
mel jsem obdobny problem, dle instrukci se mi podarilo naimportovat covery CD, avsak pouze ve dvou pripadech!!
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
-
- Moderator fóra
Měl jsem teď podobný problém a to v tom, že se nedaly editovat tagy a přidat cover. Problém byl v tom, že ty soubory (mp3), byly zamčeny (nedaly se editovat). Podívej se jestli to není ono..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
Diky moc za okazitou reakci. Zamcene soubory jsem neshledal, vsechny CD byly importovany stejnym postupem, vse z originalnich nosicu skrze Itune. Nemuze byt nastaveno nejake minimalne zobrazeni? Ma Ipod uplne novy. Diky RD