itunes >> ms outlook směr synchronizace
-
- iPhone expert
Re: itunes >> ms outlook směr synchronizace
Používám to shodně jak ty a myslím, že se data synchronizují vždy tím směrem, kde jsou data méně aktuální. Tak to u synchronizace má správně být. Jediné co mě napadá, zda nemáš v PC či v iPhone špatný čas. Tzn. v iPhone moc dozadu nebo naopak v PC moc dopředu.
EDIT: Teď mi došlo že s tím smazáním by problém mohl být, ale podlě mě se nekontroluje konkrétní datum úpravy jednotlivých kontaktů ale kompletně seznamu. Takže pokud je v iPhone seznam aktuálnější než v PC, kontakty smazané v iPhone by se měly smazat i v Outlooku.
EDIT: Teď mi došlo že s tím smazáním by problém mohl být, ale podlě mě se nekontroluje konkrétní datum úpravy jednotlivých kontaktů ale kompletně seznamu. Takže pokud je v iPhone seznam aktuálnější než v PC, kontakty smazané v iPhone by se měly smazat i v Outlooku.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
- rony
- Klub čistého iOS
Skus na sync pouzivat Windows Adresar. Pripadne si v tom sprav jedneho dna poriadok tak, ze po dalsom restore neobnovuj data zo zalohy itunes ale zacni nanovo a kontakty zosynchronizuj s outlookom.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Jo to je dobry dotaz, mam stejny problem. Chtel jsem pouzit PC pouze jako zalohu kdyby neco, ale pri synchonizaci kontaktu a kalendare se mi veskere poznamky co jsem mel v PC objevily v iphonu. Kdo ma zkusenost co s tim tak pisnete. Zkousel jsem v outlook express dokonce vytvorit novou slozku, ale nic.
-
- Starý pes fóra :)
Vše je v iTuns nastavení před synchronizací. Před synchronizaci projit postupně všechny založky v iTuns v horní řade a je tam i záložka Outlook a v ní zaškrtnete tu složku co chcete synchronizovat, při synchronizaci se mi dokonce oběví i konflikt v kontaktech třeba dva stejné a je třeba důkladná kontrola kontaků v Outloku prostě si tam udělat pořádek. Taky se mi stavalo že jsem měl dva kontakty se stejným číslem, jen jednou jsem ho měl v políčku prace a podruhé v políčku mobil.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
Co su pre teba vsetky informacie??
Po novej instalacii iTunes ti dokaze iTunes stiahnut z iPhone kontakty a kalendar... o ostatne veci prides...
dodo
Po novej instalacii iTunes ti dokaze iTunes stiahnut z iPhone kontakty a kalendar... o ostatne veci prides...
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Aplikacie stiahnes do pc z iPhone bez problemov... Mp3jky tak isto cez prislusny program hladaj v navodoch...
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
Chapem bohuzial to ti nepojde
dodo
dodo
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
Takže chápu správně, teď zrovna přeinstalovávám počítač, takže se nemusím bát toho, když připojím iP k "čistýmu" PC tak příjdu o kontakty, a kalendáč a poznámky, to je pro mě nejdůležitěší v telefonu, takže nepříjdu o to???