Ahojte neviem ci tu taka tema je ale ak ano tak sa ospravedlnujem.
Ma vobec niekto iny okrem Apple pravo zarucne sahat do iPhone?Neviem ale v navode az sa dobre pamatam je Apple a nik iny nie?tak by som rad vedel ze ako to je s tym slavnym Brittexom v CZ a PPI-ETC na SK pre Orange a ci neviete kto to robi pre T-Mobile.Ale pisu ze PPI-ETC je autorizovany servis pre Apple iPhone ale iba pre Orange co je riadna hovadina.Nemyslite?Popripade ak si v tom niesme isti tak by sme mali napisat daky mail priamo do Applu nie?Lebo citam tu a aj inde dost staznosti na servisi ohladne iphone v SK/CZ
Edit:A pokial viem tak by mala byt presna adresa v navode alebo zarucaku ale nic take tam nevidim okrem adresy do Irska:)
Servis iPhone SK/CZ
-
- Administrator
Re: Servis iPhone SK/CZ
ja jen vim ze operatori maji nasmlouvane autorizovany servis, jake firmy to jsou nevim a uprime je mi to jedno .. ale litujilidi kteri v radne reklamaci odchazi bohuzel s neporizenou ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Lebo mne sa to dako nezda s tymi servismi.....je povinnost mat napisane adresu servisu v navode alebo zarucaku a v navode je iba ze irsko
-
- Mírně pokročilý
Se pleteš. Povinnost mít v záručáku jméno v servisu je totální blud. Není ani povinnost dávat záručák .
Doplním informáciu o servise pre T-Mobile Slovensko. Vraj to posielajú do CMS servisu v Bratislave.
-
- iPhoneHolik
A Orange ? Do ktoreho servisu posiela iPhony 4 ? Chcem pozriet status opravy podla IMEI ale neviem v ktorom servise je.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi
-
- Mírně pokročilý
Orange urcite do PPI-ETC
-
- iPhoneHolik
Dikes. Takze v Pondelok som ho dal reklamovat, dnes vo Stvrtok som si bol po neho. Dali mi novy kus. Tamten bol oskrety mal 15 mesiacov, teraz mam zasa novy, neposkriabany s 2 rocnou zarukou.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi