přesunout itunes na jiný pc
Zdravím nevíte někdo zda lze přesunout itunes se všemi staženými aplikacemi, hudbou atd... Na jiné PC? Koupiljsem si nový notebook, starý bych chtěl prodat. Děkuji za pomoc.
-
- Starý pes fóra :)
Re: přesunout itunes na jiný pc
Presun celu zlozku C:\Documents and Settings\[user name]\My Documents\My Music\iTunes\ do NB a moblo by ist ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
dodo
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Tohle se mi nezda moc pravdepodobne, ze by to fungovalo. Kdyz se podivas na to jak musis autorizovat pocitac na kterym iTunes mas a nemuzes z iPhonu vytahnout prakticky nic cos do nej dostal, ze by pak stacilo zkopirovat slozku a hotovo.
Taky by me zajimalo jak to je. Potrebuji ted preinstalovat pc a byl bych velmi nerad kdyby mi itunes potom vymazali vetsinu toho co mam v iP kdyz to uz nebudu mit v itunes library. Vi tedy nekdo jak je to s prenositelnosti itune na jiny PC?
Taky by me zajimalo jak to je. Potrebuji ted preinstalovat pc a byl bych velmi nerad kdyby mi itunes potom vymazali vetsinu toho co mam v iP kdyz to uz nebudu mit v itunes library. Vi tedy nekdo jak je to s prenositelnosti itune na jiny PC?
-
- Moderator fóra
Co zkusit tohle? Třeba by Ti to pomohlo.
Hodil bych to na externí hdd a ten pak zkusil pripojit na jiny PC.
Hodil bych to na externí hdd a ten pak zkusil pripojit na jiny PC.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Ja jsem se spatne vyjadril, nejde mi o zachovani itunes library kvuli hudbe ( tu si spravuji jinak, jako prehravac pouzivam winamp). Jde mi hlavne o to zachovat applikace, zakoupene v dobe kdyz jsem mel itunes na starem pc i nyní kdyz jsem o puvodni data prisel a musel jsem preinstalovat OS a znovu nainstalovat itunes. Pokazde, kdyz pripojim iP k Pc se mi iTunes snazi smazat vsechny applikace z iP. Prezil bych i to kdybych nemohl synchronizovat applikace s iTunes, ale alespon bych rad prepl synchronizaci hudebnich souboru na manualni, coz take nejde bez celkove synchronizace (= smazání) obsahu iPhone.
Vi nekdo jak na to?
BTW: Posledni dobou, jeste pred touto neprijemnosti, uz si radeji ani nemenim hudbu v iP, hrozim se kazdeho kontaktu s tim dabelskym programem jmenem iTunes.
Vi nekdo jak na to?
BTW: Posledni dobou, jeste pred touto neprijemnosti, uz si radeji ani nemenim hudbu v iP, hrozim se kazdeho kontaktu s tim dabelskym programem jmenem iTunes.
- rony
- Klub čistého iOS
evidencia aplikacii z AppStore je na serveroch apple, takze len si zapamataj ich nazvy, znovu ich z appstore "kup" appstore to spozna a stiahne do itunes.
samozrejme podstatne je, ze v novo nainstalovanom itunes musis mat ten isty ucet (itunes). proste v nom "kup" jednu z uz zakupenych app a vsetko si appstore vypyta.
samozrejme podstatne je, ze v novo nainstalovanom itunes musis mat ten isty ucet (itunes). proste v nom "kup" jednu z uz zakupenych app a vsetko si appstore vypyta.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Sons of Jailbreak
Chápu to správně, že když přeinstaluju systém, nebo si chci přesunout knihovnu na nový počítač, tak musím všechno stáhnout znova do těch nových iTunes. Neříkejte mi, že není nějaký způsob jak přenést knihovnu iTunes (Aplikace, Podkasty, Hudbu,...) na nový počítač...Nějaký způsob přece musí být
Samozřejmě, ze přenést knihovnu jde... To je tady asi psáno 1000x jak to udělat ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Sons of Jailbreak
no tak mi pošli odkaz na to, protože ať jsem hledal jak chtěl, tak mi nic pořádnýho nevylezlo
-
- Pokročilý uživatel
Skopíruj zložku "iTunes", ktorá sa nachádza v zložke "Hudba" vo Windows, niekam na USB kľúc, a potom ju prekopíruj do zložky "Hudba" v inom PC, kde máš čisto nainštalované iTunes, prenesie ti to všetko.
-
- Mírně pokročilý
Pokud nechces aplikace znovu stahovat do novych itunes, tak si je prekopiruj z tech puvodnich. Najdes je nekde disku, tady v praci bohuzel nevim presne kde.
A samozrejme zacit backupem v novych itunes.
Hudbu resim zalohovanim slozky music z itunes_control z iphone. Tu pak jen dropnu do novych itunes.
A samozrejme zacit backupem v novych itunes.
Hudbu resim zalohovanim slozky music z itunes_control z iphone. Tu pak jen dropnu do novych itunes.
-
- Moderator fóra
Odpověď je hned v druhém příspěvku. Zkoušel jsi to? Určitě ne. Tak to prosím udělej, protože to funguje. Sám jsem tohle dělal minulý týden i když na Macu.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen