zmatená baterka

Zamčeno
AmiSufi

zmatená baterka

Příspěvek od AmiSufi »

Ahoj, omlouvám se předem za téma které se tu možná už řešilo, ale nikde jsem nenašla přesně můj problém. Mám od Vánoc iPhone 3G, 3.0.1, bez jailbreaku. Vše bylo v pohodě, vydrž baterky normalní až do té doby, co jsem telefon včera strčila do nabíječky. Začal se chovat fakt divně. Po hodině nabíjení tam bylo mnohem méně procent než před nabíjením a pořád se to změnšovalo až do úplněho vybití. Pak se to po par hodinach nabilo treba na 4%, za chvilu tam bylo 20%, pak zas treba 7% (nabíječky jsem zkoušela 2 a zkoušela sem nabíjet i přes book, takže tím to nebude). K tomu sem byla nedostupna, nedochazeli sms a nedalo se mi dovolat. Tak jsem udelala restore... Přes noc se mi nabil na 100%, ale po 5ti hodinach mam 17% i když ho vůbec nepoužívam (wifi mám vypnuto). Navíc se mě zdá pořád hodně zahřátý. Přemýšlela jsem, esi se mi nevyflusla baterka, ale to začalo z ničeho nic a nemělo by to souviset s nedostupnosti, ne? Prosím poraďte.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: zmatená baterka

Příspěvek od Tea Racer »

Jak dloho máš IP? To sice vypada na HW problem, každopadně zkus restore, když nic nepomuže, pred tím dej reset všeho v mobilu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

AmiSufi

Příspěvek od AmiSufi »

Od vanoc, což je nakych 8 mesicu, ze... restore sem prave delala a nepomohlo to. A nejak nevim co myslis pod resetem vseho?

honopo

Příspěvek od honopo »

teď se mě stalo uplně to stejný baterku nabíjim jak dlouho chcu ale furt svítí že je nabita tak na 7% co s tím prosí poraĎte :(

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Myslel jsem v nastaveni iphonu reset all settings, nebo tak nejak to tam je nemam ho ted s sebou :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

honopo

Příspěvek od honopo »

vyřešeno kompletní restorem iphonu:)jupííí

OK. Zamykám. Beavers.

Zamčeno