zmatená baterka
zmatená baterka
Ahoj, omlouvám se předem za téma které se tu možná už řešilo, ale nikde jsem nenašla přesně můj problém. Mám od Vánoc iPhone 3G, 3.0.1, bez jailbreaku. Vše bylo v pohodě, vydrž baterky normalní až do té doby, co jsem telefon včera strčila do nabíječky. Začal se chovat fakt divně. Po hodině nabíjení tam bylo mnohem méně procent než před nabíjením a pořád se to změnšovalo až do úplněho vybití. Pak se to po par hodinach nabilo treba na 4%, za chvilu tam bylo 20%, pak zas treba 7% (nabíječky jsem zkoušela 2 a zkoušela sem nabíjet i přes book, takže tím to nebude). K tomu sem byla nedostupna, nedochazeli sms a nedalo se mi dovolat. Tak jsem udelala restore... Přes noc se mi nabil na 100%, ale po 5ti hodinach mam 17% i když ho vůbec nepoužívam (wifi mám vypnuto). Navíc se mě zdá pořád hodně zahřátý. Přemýšlela jsem, esi se mi nevyflusla baterka, ale to začalo z ničeho nic a nemělo by to souviset s nedostupnosti, ne? Prosím poraďte.
-
- Moderator fóra
Re: zmatená baterka
Jak dloho máš IP? To sice vypada na HW problem, každopadně zkus restore, když nic nepomuže, pred tím dej reset všeho v mobilu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Od vanoc, což je nakych 8 mesicu, ze... restore sem prave delala a nepomohlo to. A nejak nevim co myslis pod resetem vseho?
teď se mě stalo uplně to stejný baterku nabíjim jak dlouho chcu ale furt svítí že je nabita tak na 7% co s tím prosí poraĎte
-
- Moderator fóra
Myslel jsem v nastaveni iphonu reset all settings, nebo tak nejak to tam je nemam ho ted s sebou
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022