Iphone 3G - slaba vydrz bateria, nemozno sa dovolat...
-
- Host
Iphone 3G - slaba vydrz bateria, nemozno sa dovolat...
Takze zacnem hadam tym, ze pred par dnami som u svojho operatora (T-mobile SR) zrusil sluzbu pristup na internet cez SIM kartu , lebo mi to zralo nenormalne prachy. Odvtedy mi spusta kamaratov hovorila, ze sa mi nemoze dovolat, ze vzdy to skonci len pri odkazovke, aj ked signal na iphone bol podla ukazovatela plny. Dalsim zvlasnym ukazom bolo aj to ze 100% nabita baterka sa za 5 minut dostala na uroven 80% aj ked som s telefonom absolutne nic nerobil. Ked som aj telefon nabijal cely den, tak uroven nabitosti klesala. SIM kartu som teda vybral a vlozil do ineho telefonu a vsetko islo v pohode. Iphone bez sim karty fungoval uplne bezchybne, bateria drzala tak ako ma a nebol ziadny problem. Prosim poradte kde moze byt problem, lebo uz si vazne neviem rady a ozaj nechcem pouzivat iphone ako Ipod touch:). Vdaka
iPhone 3G 16GB iOS 4.2.1, White
iPhone 4 16GB iOS 7.1, Black
iPhone 4S 16GB iOS 7.1, Black
iPhone 5 16GB iOS 7.1, Black
iPod nano 5g 8GB, Blue
iPad 2 WiFi 16GB iOS 7.1, White
Macbook Pro with Retina , late 2013 2.5 GHz Intel Core i5, 8GB Ram, Intel Iris
iPod nano 5g 8GB, Blue
-
- Moderator fóra
Re: Iphone 3G - slaba vydrz bateria, nemozno sa dovolat...
Podobné problémy se zde již řešily, takže zkus trošku pohledat. Co jsem já rychle našel:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=91&t=19983&hilit=nedostupnost
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=74&t=17946&hilit=dovolat
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=20173
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=91&t=19983&hilit=nedostupnost
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=74&t=17946&hilit=dovolat
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=20173
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
- rony
- Klub čistého iOS
zralo ti to prachy? no jeje, a co tak si sadnut a popremyslat preco
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
No to naozaj neviem preco...bol som doma napojeny cez WIFI a na druhy den mi dosla sms, ze mam platit 20eur...Nechapem ako mi to moze tahat cez simku ekd este sam som sa prihlasil na WIFI a aj v iphone mi ukazovalo ze som pripojeny.
iPod nano 5g 8GB, Blue
iPod nano 5g 8GB, Blue
kupil som iphone t-mobile bez JB ale po niekoľkých dnoch som si donho nainstaloval JB a bateria mi držala tak isto .,ked som priinštaloval SBS Settings a vypol SSH rozhranie bateria mi vydržala rapidne dlhšie aj do 3dný !!
po niekoľkých mesiacoch sa mi vyskytol problém s bateriou a to že doslova pred očami mi klesala baterka.
po odinštalovaní nepotrebných aplikácii a hlavne WINTERBOARD a vypnuti push v mailoch mi baterka zase drží štandartne.
cca príklad na ukážku : od posledného nabitia 63min aktívneho používanie a 10h 46minut pohotovostný režim a STAV BATERKY 91%
po niekoľkých mesiacoch sa mi vyskytol problém s bateriou a to že doslova pred očami mi klesala baterka.
po odinštalovaní nepotrebných aplikácii a hlavne WINTERBOARD a vypnuti push v mailoch mi baterka zase drží štandartne.
cca príklad na ukážku : od posledného nabitia 63min aktívneho používanie a 10h 46minut pohotovostný režim a STAV BATERKY 91%
-
- Starý pes fóra :)
Tyhle problemy ale musis resit se svym operatorem, a ne tady.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Dobrý den,
Neviem či to sem píšem správne. Ale potrebujem poradiť ohladne problému s iPhone 3gs 16gb. Vždy ked ho dobijem v noci doplna tak cca okolo poobedia ho už mám vybitý a vypne mi ho vždy presne na 34% baterky. Mám všetko povypínané čo sa týka sťahovania mailov,wifi, jas mám snížený pod púlku. Internet a 3g mám zapnuté len ked idem na internet takže to mi neťahá baterku. Je tam spravený JailBreak a Cydia. Len sa chcem spýtať že či mám hned kúpiť radšej novú baterku silnejšiu a hlavne novú(táto už je stará) alebo povymazávať len z mobilu všetko?
Dakujem za odpovede stručné a hlavne ktoré mi pomôžu.
Neviem či to sem píšem správne. Ale potrebujem poradiť ohladne problému s iPhone 3gs 16gb. Vždy ked ho dobijem v noci doplna tak cca okolo poobedia ho už mám vybitý a vypne mi ho vždy presne na 34% baterky. Mám všetko povypínané čo sa týka sťahovania mailov,wifi, jas mám snížený pod púlku. Internet a 3g mám zapnuté len ked idem na internet takže to mi neťahá baterku. Je tam spravený JailBreak a Cydia. Len sa chcem spýtať že či mám hned kúpiť radšej novú baterku silnejšiu a hlavne novú(táto už je stará) alebo povymazávať len z mobilu všetko?
Dakujem za odpovede stručné a hlavne ktoré mi pomôžu.
-
- Host
Neviem ci ti poradim spravne, ale mne v takychto problemoch mne osobne vzdy pomahal restore cez iTunes a nanovo urobit Jailbreak (ak ho potrebujes). v iTunes ale neobnovuj zo zalohy, ale nastav iPhone ako novy. Co sa vymenay baterky tyka na 3Gs je to podla mna hlupost. Svoje stare 3G mam este vzdy a cez noc sa takmer vobec nevybija a to na nom mam vkuse zapnute wifi a fetch mailu.
iPod nano 5g 8GB, Blue
iPod nano 5g 8GB, Blue