iPhone 3G/3Gs - objevují se prasklinky v plastu?
-
- Moderator fóra
Re: iPhone 3G - objevují se prasklinky v plastu?
takze mam novy iphone 3GS White a bohuzel mam zatim malinke prasklinky dole u reproduktoru...zatim to nechavam byt, ale pisu sem, aby lidi vedeli ze ten kryt je furt naprd
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Mírně pokročilý
No a co ? Ludia si zasluzia vediet, ze Apple to zasa po*ral...
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
-
- Senior uživatel
Neni duvod z toho hledat reseni ( vyvijet novy material pro zad. kryt), za rok dva si stejne dost lidi koupi novejsi verzi a tam uz to mozna bude poreseny. Nehleda na to jak servis pritvrdil - vubec bych se nedivil, ze je to na podnet Applu ( muj nazor).
-
- iPhone expert
Pri tych repracikoch to nemoze byt sposobene tym, ze ked ideme nahodit kabel tak pohybmi alebo zlym zasunutim to pokazime, praskneme? mne sa stava, ze v noci, ked idem spat a davam n anbijacku IP, tak to sem tam takto poriesim nechtiac
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
No tak mohu potvrdit, v patek jsem si prinesl domu bily iP 3GS, hned jsem na nej nalepil zepredu i zezadu ochranne folie a dnes koukam, ze vzadu mam cmouhu, jelikoz jsem se lekl, odlepil jsem folii, ocistil a je tam porad, takze... servis to jisti, pokud se zvetsi nebo udela dalsi. Uz jsem si udelal fotky, ted tu nemam fotak, abych to dal sem, ale urcite to budu bedlive sledovat.
-
- Mírně pokročilý
2L8:
Ja si myslim ze urcite nie. Mam praskliny okolo konektora. Pri zasunutom konektore nabijacky, som skusal hybat s konektorom a na praskliny to nemalo ziadny vplyv. Vobec sa nezvacsovali, ani nijako neroztvarali. Podla mna je kryt uplne oddeleny od konektora.
Kryty budu u 3G a 3GS rovnake, ziadne vylepsenie materialu. Dobre by bolo zalozit nove tema, ako spominal dodo.
Ja si myslim ze urcite nie. Mam praskliny okolo konektora. Pri zasunutom konektore nabijacky, som skusal hybat s konektorom a na praskliny to nemalo ziadny vplyv. Vobec sa nezvacsovali, ani nijako neroztvarali. Podla mna je kryt uplne oddeleny od konektora.
Kryty budu u 3G a 3GS rovnake, ziadne vylepsenie materialu. Dobre by bolo zalozit nove tema, ako spominal dodo.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
Co se prasklinek týká slyšel jsem, že je ten plast u 50% IP vytvořený tak, aby po roce/dvou sám praskal. Tím si pak donutěj spokojený uživatele ke koupi novýho IP. Žádná větší vylepšení se u IP dlouho konat nebudou a oni musejí přimět lidi, aby si nový přístroj koupili...
-
- Starý pes fóra :)
Dost naivní názor (nedej bože, aby se to neuplatnilo u padáků nebo u aut)... Pokud s tím nesouhlasíš, tak je to zase můj názor, tak se případně hned nečerti...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Cuz zajíma mě kdyš koupím Ip 3gs white u vodafonu a udela se mi tam prasklina jestli mi to vymeni za novy kus cerne barvy?? diky
-
- Mírně pokročilý
Siel som okolo predajne T-com a nakukol som do nej ci na stojane nemaju nahodou 3GS(chcel som skusit ake je rychle:-)Samozrejme ho na stojane nemali,bolo tam 3g,pozrel som na zadnu stranu vystaveneho iPhonu a tam ma prekvapili dve asi 7mm dlhe praskliny veduce od krajov spodneho konektoru po vrch.Mali by si na iPhony davat pozor lebo ich reklamaciu by im nemuseli uznat:-)
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
to je zaujimave..do ktoreho t-mobilu som zasiel tak tam mali vystaveny 3gs
-
- Mírně pokročilý
bol som v MAXe (To je myslim T-com a T-mobile v jednom)
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
-
- iPhone expert
GRANATOMET píše:Cuz zajíma mě kdyš koupím Ip 3gs white u vodafonu a udela se mi tam prasklina jestli mi to vymeni za novy kus cerne barvy?? diky
Tak pokial nebudu robit problemy s vymenou zleho IP za novy a cena cierneho a bieleho je ta ista, tak nevidim problem.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
planujem si coskoro kupit iphone 3gs a chel by som sa spytat ci aj na nom sa robia tie prasklinky alebo je to uz vyriesene....najlepsie by bolo aby mi odpovedal majital 3gs...dakujem
-
- Mírně pokročilý
Umíš číst? Koukni na první příspěvek na této stránce....
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
-
- Mírně pokročilý
.. s prasklinkama to bude asi individualní ..
mám 3G rok denně v provozu, využíván je i díky jailbreaku opravdu na max. iPhone se mnou chodí všude, běháme po horách i po městě v zimě v létě a prasklinky žádné .. tzn. ani jedna..
tož asi tak
(jinak chovám se k němu jako asi většina vlastníků -velmi ohleduplně, ztratil jsem jej pouze jednou a na zem spadl jenom dvakrát, vypadá jako nový - pouzdro Crumpler)
mám 3G rok denně v provozu, využíván je i díky jailbreaku opravdu na max. iPhone se mnou chodí všude, běháme po horách i po městě v zimě v létě a prasklinky žádné .. tzn. ani jedna..
tož asi tak
(jinak chovám se k němu jako asi většina vlastníků -velmi ohleduplně, ztratil jsem jej pouze jednou a na zem spadl jenom dvakrát, vypadá jako nový - pouzdro Crumpler)
No ja prave pozeram na mojom ciernom 3G a pri konektore na sluchatka mam tiez taku 2-3mm prasklinku ktoru ale ani nevidiet poriadne....hadam sa nebude zvatsovat popripade im zajtra volam do T-Mobile:(
-
Tak uz mam u 3G take prasklinu kolem konektoru od zacatku na iphone byl obal a nikdy me nespadl a stejne se prasklinka udelala... Koukam ze se malinko porad zvetsuje. Pockam az bude vetsi , sundam kryt pekne vytmelim zpevnim a udelam airbrush urcite to vyjde levneji nez nekomu davat 3 tisice za novej kryt kterej stejne casem muze zase prasknout ...
-
- Host
Re: iPhone 3G/3Gs - objevují se prasklinky v plastu?
No tak moja skusenost z reklamaciou... Reklamoval som na Slovensku v Piešťanoch v T-mobile a som prekvapeny.Trvalo im to necele 3 tyzdne a reklamaciu mi uznali a vymenili co sa dalo komplet predne sklo ram zadny kryt vsetky tlacidla aj konektory a aj folia bola na nom.No zda sa mi ze mi dali noveho iPhona
iPhone 5 white
No skor ti vymenili cely iP pretoze keby si cital tak nikto okrem Apple sa nemoze hrabat do iP.....
Vsak to zistis podla cisla a tak ci je novy alebo ako
Vsak to zistis podla cisla a tak ci je novy alebo ako
-
- iPhone expert
Mna by teraz zaujimalo, ze ked sa uz nevyrabaju IP 3G a chcem ho dat teraz reklamovat do Orange v Nitre, tak mi ho ako vyreklamuju? Chcem novy kryt alebo novy IP. Spravila sa mi tiez taka mala prasklina, ale ak by toto nepochodilo, tak urcite musia reklamovat kvoli smietku na lavej strane displ. a este v tme je lepsim okom vidiet, ze kryt na lavej strane nie je utesneny a vidiet cez neho svetielko zvnutra. Co myslite? Reklamovali by mi ho? A ak hej, novy, ci len vymenia kryt?
-
- Senior uživatel
nekdo mne tu nekdy psal, ze se jeste 3G vyrabeji nebo jich je jeste nekolik kusu na skladech, rikal ze se vyrabi uz jen cerne a 8GB
na strankach applu jsou stale jako ze se daji sehnat...
O2 je taky jeste prodava
u Vodafonu na strankach jsem nasel uz jen 3GS...
T-Mobile to na stranach v eshopu taky nema...
na strankach applu jsou stale jako ze se daji sehnat...
O2 je taky jeste prodava
u Vodafonu na strankach jsem nasel uz jen 3GS...
T-Mobile to na stranach v eshopu taky nema...
-
- iPhone expert
Fuha, tak to ani neviem či mi vôbec zreklamuju aj keď mám na neho ešte záruku. Aspoň y mi mohli vymeniť kryt a precistit disp.
-
- Senior uživatel
no ja uz se k tomu taky chystam nejakou dobu , ale jeste jsem nemel tu odvahu to tam zanest a nechat ho tam chudaka ...
ikdyz tobe kdyby to meli vymenit za jiny tak by asi byl problem s tim ze mas 16GB, tak bys dostal mozna spis penize z5... ale nvm jak to je s reklamacnim radem, nechci te strasit a ani te nechci na nic tesit
ale asi ho tam zanesu v nejake blizke dobe, tak dyztak napisu jak jsem uspel/neuspel...
ikdyz tobe kdyby to meli vymenit za jiny tak by asi byl problem s tim ze mas 16GB, tak bys dostal mozna spis penize z5... ale nvm jak to je s reklamacnim radem, nechci te strasit a ani te nechci na nic tesit
ale asi ho tam zanesu v nejake blizke dobe, tak dyztak napisu jak jsem uspel/neuspel...
-
- iPhone expert
Jasnacka sedi vec Ja sa pojdem tiez asi spytat niekedy cez tyzden do Orange, ze ako by to bolo, ale neviem, nechcem robit este restore lebo mam JB a aj WB, tak skusim hodit do defaulnej temy a skryt tieto JB programy ak by naahodou nieco pozeral, co myslis? Alebo radsej odinstalujem SBSettings? Ak by nahodou nieco postlacal chlapec? Tak to je potom zle, ked by nemali moj model Ako ta pamat mi az tak nevadi, ale tak 16 je len 16 Gb, aj tak ju nevyuzijem naplno, ale ... Aa peniaze nechcem za neho, chudak, to by som si vycital do konca smrti, ze som ho tam takto nechal.
-
Jestli pujdes na reklamaci tak udelej komplet restore a jeste si nejdriv vypni procenta u baterky at ti tam nezustanou.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- iPhone expert
Jasnacka, len sa najprv pojdem opytat, ci este maju tu moznost mi to opravit. Prave v tom momente sa bojim, ze ci mi ho nebude pozerat, aby mi nezbadal, ze mam JB. Ale zasa hned restore nechcem robit, az potom, ked uz ho budem davat komplet. Ale dakujem za dolezite info, tie percenta som nevedel, ze treba.
-
- iPhoneHolik
Jestlize budou resit HW tedy kryt a prasklinky myslim ze co mas za SW aplikace a ci JB zkoumat nebudou.....ale s temi prasklinkami si nejsem jist zda to uznaji i kdyz je to pomerne znama vec nejvice u 3G jestli se to preneslo i na 3GS netusim....mam 2G a svaty klid a pokoj s temito problemy.
EDIT:
Kdyz jsem mival 3G asi pred 1.5rokem samo mi upadlo tlacitko ticheho rezimu,odnesl jsem iP reklamovat a eakce byla mechanicka zavada zpusobena neodbornym pouzivanim,oprvava mozna pouze vymenou receiveru (celeho pristroje za 8000kc) do toho jsem nesel takze jsem tlacitko prilepil kvalitnim sekundovym lepidlem a prodal....majitele jsem na to samozrejme upozornil a jsem s nim v kontaktu...tl. mu drzi dodnes a lepe nez kdyz iP opustil fabriku.
Je mozne ze dnes je servisni sit na lepsi urovni a dokazou/maji dil vymenit nevim ale ten kryt bude podle me potiz...
EDIT:
Kdyz jsem mival 3G asi pred 1.5rokem samo mi upadlo tlacitko ticheho rezimu,odnesl jsem iP reklamovat a eakce byla mechanicka zavada zpusobena neodbornym pouzivanim,oprvava mozna pouze vymenou receiveru (celeho pristroje za 8000kc) do toho jsem nesel takze jsem tlacitko prilepil kvalitnim sekundovym lepidlem a prodal....majitele jsem na to samozrejme upozornil a jsem s nim v kontaktu...tl. mu drzi dodnes a lepe nez kdyz iP opustil fabriku.
Je mozne ze dnes je servisni sit na lepsi urovni a dokazou/maji dil vymenit nevim ale ten kryt bude podle me potiz...
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- iPhone expert
Bol som vcera sa opýtať, či by bola mozna rrklamacia a hlavne, či majú na sklade krytý pripadne nové kusy IP 3G a povedal mi tak nejasne, že pokial splana záruka podmienky, tak nevidí v reklamáciu problém. Ale nepovedal presne, že majú ešte nejaké tie kusy. Aj ja si myslím, že s prasklinou bude problém, lebo fakt vznikla sama! Vytahujem konektor poctivo a tiež mám IP v obale a nikdy nepadol ani nič podobne. Nechápem. A ďalšia vec, na ľavej strane displ. je malé smietko, na bielom podklade je to vidieť, ale nie až tak veľmi, ale vadí mi. A ešte jedna vec, v tme je vidieť na ľavej strane krytu svetlo. Ale veľmi slabo, ale tu vidieť, že IP nie je zatesneny a kryt nie je zlepeny. Ale to tiež neviem, či budú vidieť. Oni si nájdu vyhovorky. ;( ale môžem ho dať reklamoat o mesiac, lebo ho potrebujem. Veď záruka je 2 roky a ja ho mám rok.
myslíte že škrábance na zadní straně Iphonu 3G(bílá verze) zakryju pastou typu Displex?strhávají za to 2500,- tak mě napadlo koupit tu pastu(70,- mě nezabije),tak se chci zeptat zda s tím nemáte nějakou zkušenost. díky moc předem
-
- iPhone guru
CRx: Jemné škrábanečky ano, ttakové ty vlascové malinké. Hlubší moc ne
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
-
- iPhoneHolik
Na dvoch 3G som nemal ani skrabancek, na dvoch prasklikna asi 1,5cm. Teraz na 3GS chvalabohu nic.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi