Potíže s registrací na itunes

Odpovědět
Peter.hru

Potíže s registrací na itunes

Příspěvek od Peter.hru »

Dobrý den, mám iphone druhým dnem a chtěl jsem si na něj pomalu začít dávat nějaké aplikace.. Tak jsem se šel zaregistrovat na Itunes, v posledním kroku, kde se zadávají informace o platební kartě a osobních údajů jsem narazil na problém : zadání telefoního čísla v přípustném tvaru,.. Vyzkoušel jsem opravdu hodně možností, ale žádná nevyhovovala, proto jsem se vás chtěl zeptat, jak jste to udělali vy...?..

Předem díky za užitečné informace..

Pokud nezměníš název tématu, nemusíš se dočkat odpovědi a topic bude smazán (původní název: "Informace-nováček" nic neurčuje). Pokud jsi řešení svého problému zde na fóru hledal, ale nenašel, popiš jej krátce a srozumitelně v názvu. V příspěvku se o něm rozepiš. Chovej se podle pravidel http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929 , která sis měl pročíst před svou registrací. Beavers.
Naposledy upravil(a) Peter.hru dne úte zář 01, 2009 4:49 pm, celkem upraveno 1 x.

myschoo

Re: Informace-nováček

Příspěvek od myschoo »

na telefone bez jailbreak mozes stahovat aplikacie vyhradne len cez AppStore

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Hry a aplikace jen pres iTunes, legálně. Jde i jinak ale to ti tu nikdo neporadí.
Každopádně čislo jsem zadal na poprve a v pořádku. Je tu i návod na registraci do IT, zkus se podivat.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

OT: myschoo - nějak jsem nepobral tvojí odpověď na problém: zadání telefonního čísla v přípustném tvaru při registraci do AppStore... :?:

myschoo

Příspěvek od myschoo »

to bude asi tym ,ze svoj prispevok upravil, lebo povodne tam mal dalsiu otazku a ta sa tykala stahovania aplikacii a odkial sa daju stiahnut :roll:

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

OT: Tak to se ti omlouvám. :|

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: Nechápu vás, mé předřečníky, jak můžete reagovat na tak přihlouplý název topicu, který jsem teď změnil na varující a zakladateli jsem připsal poznámku do příspěvku.

Odpovědět