Meniny v iPhone kalendári
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
Meniny v iPhone kalendári
Predcasom som pre vlastne pouzitie vytvoril import menin do iPhone kalendara. Momentalne ho uvolnujem ako verejnu sluzbu. Vsetky informacie, ako nastavit najdete na http://meniny.pmacko.sk/iphone/ , prosim o navrhy, pripomienky.
-
- iPhone expert
Re: Meniny v iPhone kalendári
Dobrá práce
Osobně na to mám trochu jíný postup se stejným výsledkem:
V Google Calendar existuje mnoho "veřejných kalendářů", které si stačí přidat do svého profilu a poté synchronizovat s iPhone. Sám používám "Svátky CZ" a "Fáze měsíce". Je pravda, že tyto kalendáře v sobě nemají nastavenou žádnou upomínku, takže mi to ráno narozdíl od tebe nic nehlásí. Na druhou stranu používám IntelliScreen a tak to mám celý den na očích.
V Google Calendar existuje mnoho "veřejných kalendářů", které si stačí přidat do svého profilu a poté synchronizovat s iPhone. Sám používám "Svátky CZ" a "Fáze měsíce". Je pravda, že tyto kalendáře v sobě nemají nastavenou žádnou upomínku, takže mi to ráno narozdíl od tebe nic nehlásí. Na druhou stranu používám IntelliScreen a tak to mám celý den na očích.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
tak importoval som kalendar do iPhone, uvidim ako to bude fungovat
mam aj otazku, je spravne, ze sa mi naimportovali iba mena od 11.08.2009 do 28.08.2009 ?
bude sa to potom same postupne updatovat?
mam aj otazku, je spravne, ze sa mi naimportovali iba mena od 11.08.2009 do 28.08.2009 ?
bude sa to potom same postupne updatovat?
myschoo píše:je spravne, ze sa mi naimportovali iba mena od 11.08.2009 do 28.08.2009 ?
Ano, importovat sa to bude dalej postupne samo. Vzdy iba 14 dni dopredu a 3 dni spätne. Je to kvoli uspore dat a aj rychlosti fungovania iPhonu.
parmin píše:Osobně na to mám trochu jíný postup se stejným výsledkem:
Ano, sposobov ako dosiahnut podobny vysledok je vzdy vela. Nieco podobne som aj ja pouzival, no potom aj napriek tomu vzniklo vlastne riesenie
Akorát mi trochu vadí že se u čísel udělaly tečky je je to super.
- Fifik
- Klub čistého iOS
Ďakujem moc za radu. Nespozoroval som vôbec žiadne spomalenie iPhonu.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
-
- Host
Musím tu napísť, veľmi dobrá robota, použiteľné paráda! Dik.
dalo by sa nejako nastavit aby ma to upozornilo v ten den a nie den dopredu?
necituj posty ktore su hned nad tvojimi porusujes tym pravidla fora. dodo
Zatial nie, ale pripravuje sa. V dalsej verzii bude nastavovanie.
Zatial nie, ale pripravuje sa. V dalsej verzii bude nastavovanie.
-
- Mírně pokročilý
parmin píše:Dobrá práce
Můžu se zeptat jak se ti podařilo tyto kalendáře dostat do iPhone ? Také je používám na svém Google účtu, ale do iPhonu se mi přes oficiální ActiveSync nesynchronizují.
-
- Host
Povedal by som že až fantastická práca, vidno že máš Filipa! U mňa to perfektne funguje ale iba teraz som našiel v kalendároch
( v mojom iphone) nejaký ContactBDays kalendár a neviem ho nijak odstrániť, vedel by niekto poradiť?
( v mojom iphone) nejaký ContactBDays kalendár a neviem ho nijak odstrániť, vedel by niekto poradiť?
josephko3
Reyn: skusal si ist v nastaveniach do:
Nastavenia > Kalendare > klik na kalendar > dole .ical odkaz ktory sa da pridat do iPhone
Nastavenia > Kalendare > klik na kalendar > dole .ical odkaz ktory sa da pridat do iPhone
Rovněž se pripojuji k podekovani.. akorat mam dotaz.. jestlize je to zatim "beta" verse.. tedy zkusebni provoz.. je asi normalni, ze se mi nacetly jmeniny jen do 17.9.? ze ano..?!
-
- iPhone expert
Reyn: na synchronizaci pouzivam aplikaci NemusSync (Cydie), kde je v nastaveni vyber ze vsech kalendaru co mam v google. Dalsi plus teto aplikce (tedy proc ji preferuji): kalendare v PC a iP maji stejnou barvu.
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Pharlap vsak uz to tu autor pisal ze tak to je naschval!
-
- Host
ak dam ine tak nemam tu moznost ale je tam moznost len mail
-
- Starý pes fóra :)
pharlap píše:Rovněž se pripojuji k podekovani.. akorat mam dotaz.. jestlize je to zatim "beta" verse.. tedy zkusebni provoz.. je asi normalni, ze se mi nacetly jmeniny jen do 17.9.? ze ano..?!
áno, je to normálne. takže nejde o žiadnu beta verzi.
ak sa pozrieš o pár príspevkov vyššie, tak sám autor uvádza že je to na dva týždne vopred, kvôli úspore dát.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
parmin: môžež bližšie špecifikovať ako mám využiť NemusSync. Keď zvolím pridať nový účet neviem aké informácie o účte mám zadať. Možno sa blbo pýtam ale nemám s tým skúsenosti. Ďakujem
-
- Host
Super věc tento kalendář, moc se mi líbí a autorovi velké dík za něho. Samo, že se může toto vyřešit i přes Google, ale toto je velice rychlí a elegantní.
Jen jedna vada na kráse je ta, že iPhone snad umí jen 5 barev kalendářů a nejdou nastavit. Takže když mám teď aktuálně zobrazovaných 8 kalendářů tři barvy se mi tam opakují a není hned na první pohled zřejmé, jestli je to firemní událost a nebo svátky.
Tak snad v další verzi.
Jen jedna vada na kráse je ta, že iPhone snad umí jen 5 barev kalendářů a nejdou nastavit. Takže když mám teď aktuálně zobrazovaných 8 kalendářů tři barvy se mi tam opakují a není hned na první pohled zřejmé, jestli je to firemní událost a nebo svátky.
Tak snad v další verzi.
iPhone 5S 32GB | Watch Sport Grey | iPad Air 2 128GB | MacBook Pro Retina 15" 2014 512GB | Apple TV 1st
-
- Mírně pokročilý
Použival jsem ten návod delši dobu,ale musím řict,že ne spolupracuje z několika Themy pro WinterBoard (Hi-tech,Vista Maximus Perfection atd),to znamena,že jednou denně musi se iphone resetovat.Trochu škoda,moc dobra pomucka.
iPhone 3G 16GB Black USA
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
Operator Vodafone
Fm.06.15.00
4.2.1(8C148)
-
- Mírně pokročilý
Velmi dobra praca !!! Dik...
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
MacBook Pro 13" Retina
-
- Host
funguje to skvele!..uplne mi to vyhovuje ako to je spravene, len mi neviete poradit ako to nastavit, aby mi ukazovalo kto ma meniny na lockscreene???thx vopred
-
- Starý pes fóra :)
Ahoj, mam trochu problem so zobrazovanim menin v centre hlasenii na iOS 7, jednoducho udalosti z odoberaneho kalendara ( meniny ) mi tam nezobrazuje. Vsetko mam nastavene takisto ako na iOS 6, SSL v nastaveniach odoberaneho kalendara vypnute. Na iOS 6 vsetko fungovalo v poriadku. Vdaka za kazdu radu.
EDIT: tak mam info od tvorcu odoberaneho kalendara pre iPhone, problem je v iOS 7, nezobrazuje v notifikacnom centre celodenne udalosti , snad to Apple opravi
EDIT: tak mam info od tvorcu odoberaneho kalendara pre iPhone, problem je v iOS 7, nezobrazuje v notifikacnom centre celodenne udalosti , snad to Apple opravi
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak