File share (AppStore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
PeterKiss

File share (AppStore)

Příspěvek od PeterKiss »

Zdravím,v AppStore sa objavila jedna super app na primanie a odosielanie súborov.
iPhone 3gs môže odosielať aj vlastne videá.
Cez WiFi si tam môžete natahat súbory rôzneho druhu a odosielať podľa potreby.
Akurát nemám možnosť otestovať tak stahujte je free!!

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: File share (AppStore)

Příspěvek od benitoSVK »

Tak som to sosol ale nejako mi to nefunguje(iPhone 3g)mám rovnaku WiFi adresu s notasom ale keď ju dám do prehliadača tak sa nenačíta,neviem ako to rozbehať! :| nejaké rady??sem s nimi! :wink:
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

myschoo

Příspěvek od myschoo »

normalne zapnes wifi, zapnes file share a on spusti maly server a cez IE sa nanho napojis

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Taky se to snažím rozbehat, zatím neuspešne...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

benitoSVK
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od benitoSVK »

No tak som už rozbehal len keď si pošleme foto(jpg)tak po prijatí mi ho nechce zobraziť(nepodporovany formát či čo,nevie ho iPhone prečítať !
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3

Odpovědět