Libhide-čo je to na čo je to?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Libhide-čo je to na čo je to?
Dnes mi cydia ponúkla aktualizovať niečo s názvom "libhide". Nespomínam si že by som to niekedy instaloval ale možno to bola súčasť nejakej apl a s ňou sa to nainštalovalo. V SBSetings mi v ponuke Mobile Substrate Addons pribudol prepínač na možnosť deaktivácie tohto libhide. Čo to teda je, načo to je a musím to tam mať alebo to môžem odinstalovať? A nespôsobuje to nestabilitu systému lebo nejak spomalene sa mi pripája na 3G tak neviem či z toho alebo iného.
Re: Libhide-čo je to na čo je to?
mas to tam napisane... je to kniznica na skryvanie ikoniek... asi ju pouziva SBSettings lebo ten obsahuje Poof
No je to nejaké vadné nechce mi po instale pripájať na 3G musím stále resetovať iP.
a aké skrývanie ikon však tie som mal skryté aj predtým alebo si ich skryjem cez Categories. Tieto update a upgrade len zasviňujú fon už to mam nestabilné ako šlak už vážne uvažujem že pošlem Cydiu do prd.le aj keď tam mám pár zaplatených aplikácií.

je to len upgrade niecoho co si tam mal uz davno nainstalovane... s 3G atd to NEMA nic spolocne
Logicky, cokoliv zacinajici nebo obsahujici lib je knihovna (library), tzn esencialni vec pro nejakou tvoji nainstalovanou aplikaci. Doporucuju nevypinat, nevis co vsechno se ti potom zhrouti
.

aegor: ja som minule odinstaloval utilitku na ktorej visela ina aplikacia a odisnatlovalo to obe
takze zas ta Cydia nie je taka sprosta (resp spravne funguje "zavislost" jednej app od druhej)

http://translate.google.sk/translate?hl ... k%26sa%3DG
Nevidis ze ten link roztahoval cele forum? dodo
Nevidis ze ten link roztahoval cele forum? dodo
-
- Starý pes fóra :)
myschoo: to je sice pekne ze ta Cydia ozaj nie je sprosta ale ked odoberies nejake kniznice "normalnym odinstalovanim" tak tak ako ich rychlo odoberies tak tak rychlo ho uz ani nezapnes
Povacsinou Cydia upozornuje ze po odinstalovani nejakej dolezitehej sucasti systemu nemusi iPhone fungovat.
dodo

Povacsinou Cydia upozornuje ze po odinstalovani nejakej dolezitehej sucasti systemu nemusi iPhone fungovat.
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
-
- Mírně pokročilý
aktualizace libhide se mi objevila spolu s aktualizací Categories. V changelogu Categories bylo napsáno, že libhide a Categories spolu souvisejí (Categories tedy používá libhide ke schovávání ikonek). Aktualizoval jsem obojí a žádný problém.
-
- iPhone guru
Categories nevím zda používali libhide, nicméně např. SBSettings odjakživa a Categories řekl bych až s tímto updatem.
Libhide je snad na 99% jailbreaknutých telefonech a doteď pracoval na té bázi, že přidával do Info.plist každé vámi skryté aplikace tag pro springboard že má být ikona skryta.
Protože od uživatelů byl špatný feedback a to ten že se ikony skryjí o po obnově ze zálohy (což je logické) - autor libhide tuto "knihovnu" přepsal pro použití s MobileSubstrate, takže nic přímo nemění, pouze v realném čase modifikuje springboard.
Pro mě rozhodně špatné řešení, tagování mi vyhovovalo.
Libhide je snad na 99% jailbreaknutých telefonech a doteď pracoval na té bázi, že přidával do Info.plist každé vámi skryté aplikace tag pro springboard že má být ikona skryta.
Protože od uživatelů byl špatný feedback a to ten že se ikony skryjí o po obnově ze zálohy (což je logické) - autor libhide tuto "knihovnu" přepsal pro použití s MobileSubstrate, takže nic přímo nemění, pouze v realném čase modifikuje springboard.
Pro mě rozhodně špatné řešení, tagování mi vyhovovalo.