Libhide-čo je to na čo je to?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Pavuk

Libhide-čo je to na čo je to?

Příspěvek od Pavuk »

Dnes mi cydia ponúkla aktualizovať niečo s názvom "libhide". Nespomínam si že by som to niekedy instaloval ale možno to bola súčasť nejakej apl a s ňou sa to nainštalovalo. V SBSetings mi v ponuke Mobile Substrate Addons pribudol prepínač na možnosť deaktivácie tohto libhide. Čo to teda je, načo to je a musím to tam mať alebo to môžem odinstalovať? A nespôsobuje to nestabilitu systému lebo nejak spomalene sa mi pripája na 3G tak neviem či z toho alebo iného.

myschoo

Re: Libhide-čo je to na čo je to?

Příspěvek od myschoo »

mas to tam napisane... je to kniznica na skryvanie ikoniek... asi ju pouziva SBSettings lebo ten obsahuje Poof

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

No je to nejaké vadné nechce mi po instale pripájať na 3G musím stále resetovať iP. :evil: a aké skrývanie ikon však tie som mal skryté aj predtým alebo si ich skryjem cez Categories. Tieto update a upgrade len zasviňujú fon už to mam nestabilné ako šlak už vážne uvažujem že pošlem Cydiu do prd.le aj keď tam mám pár zaplatených aplikácií.

myschoo

Příspěvek od myschoo »

je to len upgrade niecoho co si tam mal uz davno nainstalovane... s 3G atd to NEMA nic spolocne

AegoR

Příspěvek od AegoR »

Logicky, cokoliv zacinajici nebo obsahujici lib je knihovna (library), tzn esencialni vec pro nejakou tvoji nainstalovanou aplikaci. Doporucuju nevypinat, nevis co vsechno se ti potom zhrouti ;).

myschoo

Příspěvek od myschoo »

aegor: ja som minule odinstaloval utilitku na ktorej visela ina aplikacia a odisnatlovalo to obe ;) takze zas ta Cydia nie je taka sprosta (resp spravne funguje "zavislost" jednej app od druhej)

Pavuk

Příspěvek od Pavuk »

http://translate.google.sk/translate?hl ... k%26sa%3DG

Nevidis ze ten link roztahoval cele forum? dodo

dodo_mt
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

myschoo: to je sice pekne ze ta Cydia ozaj nie je sprosta ale ked odoberies nejake kniznice "normalnym odinstalovanim" tak tak ako ich rychlo odoberies tak tak rychlo ho uz ani nezapnes ;)

Povacsinou Cydia upozornuje ze po odinstalovani nejakej dolezitehej sucasti systemu nemusi iPhone fungovat.

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Cyclope
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cyclope »

aktualizace libhide se mi objevila spolu s aktualizací Categories. V changelogu Categories bylo napsáno, že libhide a Categories spolu souvisejí (Categories tedy používá libhide ke schovávání ikonek). Aktualizoval jsem obojí a žádný problém.

Antabelus
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od Antabelus »

Categories nevím zda používali libhide, nicméně např. SBSettings odjakživa a Categories řekl bych až s tímto updatem.

Libhide je snad na 99% jailbreaknutých telefonech a doteď pracoval na té bázi, že přidával do Info.plist každé vámi skryté aplikace tag pro springboard že má být ikona skryta.

Protože od uživatelů byl špatný feedback a to ten že se ikony skryjí o po obnově ze zálohy (což je logické) - autor libhide tuto "knihovnu" přepsal pro použití s MobileSubstrate, takže nic přímo nemění, pouze v realném čase modifikuje springboard.

Pro mě rozhodně špatné řešení, tagování mi vyhovovalo.

Odpovědět