tady je nakej seznam telefonu co sem jaksi nasel podle obrazku, ale nenasel sem snad 1, ale nejsem si jistej kdyz sem ted koukal co vsechno sem mel tak se ani nedivim, na to ze mi je teprv 16, tak sem jich vystridal celkem dost, za to velice dekuji rodicum ze mi to umoznili
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jinak prvni mobil sem dostal v 8, byl sem snad prvni ve tride s mobilem, byl sem trochu nadcasovi v tu dobu
) to nebylo normalni aby deti meli mobil ale co..
jinak u nakych sou i komentare (spis perlicky
):
a telefony neuvadim v poradi v jakem sem je mel (budu se snazit, ale nvm jestli se mi to povede):
Siemens C25 - muj prnvi mobil, ten den si dobre pamatuju, mama mi ho dala a ja sem pak sel s babickou na koupaliste a celou dobu sem si tam s nim hral i kdyz vlastne nic neumel
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Philips Sawy - tenhle sem doslova vyskemral od strejdy, hrozne se mi libilo ze tam byla aplikace ktera umela nak predpovidat budoucnost z data narozeni (kdyz ste to pustili 2 za sebou vzdy to ukazalo neco jineho
) a jeste sem byl udiven 4smerovym ovladanim...
Motorola v100 - tenhle telefon me uplne omracil tim ze ma full klavesnici, jedina nevyhoda byla ta ze se nedalo nijak telefonovat bez hands-free
Nokia 3210 - tenhle vydrzel dost dlouho a byl dost oblibenej co pamatuju
3310 - slavny nastupce 3210, tohle byl jeden z nejpouzivanejsich telefonu podle me, a vydrzel opravdu vsechno
Nokia 5510 - 1 z prvnich tel. kterej umel prehravat MP3, melo to dost malou pamet okolo 64MB? mozna se pletu ale bylo to malo
byl sem uplne zblaznenej
Nokia 5100 - muj milacek, pouzival sem ho v obdobi kdyz sem "skejtoval"
:D tak sem neco takoveho potreboval, ale tezce sem oplakaval absenci MP3 prehravace
Nokia 3220 - tenhle sem dostal k vanocum, v ty dobe uz byli na trhu poradny masiny, jenze sem byl hloupeja vzal sem si ho kvuli tomu "menicimu" se zadnim krytu, a kvuli tem svetilkum
Nokia 6600 - tenhle tel sem dostal po tatovi, tohle byl muj prvni poradny telefon a od tehle doby uz kupuju jen poradny telefony myslim..
![Obrázek](http://katalogmobilu.cz/img/nokia-6600-1.jpg)
[img]Nokia%20N70[/img] - tohel byl teda sakra telefon...
HTC S710 - moje prvni (dobra) zkusenost s WM, jen sem mu potom rozsed displej
iPhone - no comment
![Obrázek](http://mozektevidi.net/up/iphone.jpg)