Jak zprovoznit Iphone na jiném PC
Jak zprovoznit Iphone na jiném PC
Zdravím
Asi to tady už někde je, ale žádný návod který jsem zde četl není nic pro mě.
Takže koupil jsem NTB a potřebuji se zbavit PC. Chci synchronizovat iphona s NTB a samozřejmě nepřijít o data v tel.
Mám winows xp a nejailbrejklý iphon
MP3 si klidně přetáhnu do ntb a pak přidám do itunes a pak je dám do tel.
Nějak to přece musí jít !?! nevyhodím tel zároveň s PC !
Díky za radu.
Asi to tady už někde je, ale žádný návod který jsem zde četl není nic pro mě.
Takže koupil jsem NTB a potřebuji se zbavit PC. Chci synchronizovat iphona s NTB a samozřejmě nepřijít o data v tel.
Mám winows xp a nejailbrejklý iphon
MP3 si klidně přetáhnu do ntb a pak přidám do itunes a pak je dám do tel.
Nějak to přece musí jít !?! nevyhodím tel zároveň s PC !
Díky za radu.
-
- Moderator fóra
Re: Jak zprovoznit Iphone na jiném PC
Ale to tu už opravdu je
mrkni do návodů.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
pokud máš na mysli:
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=10919
tak jsem si ani neškrkl, pro widle a pro mě nesrozumitelné - zasekl jsem se někde tady:
K dalsimu kroku budete potrebovat pro PC program UltraEdit a nebo HexEdit pro Mac. Budu se zabyvat programem HexEdit , mam mac.
ale já nemám mac, asi bohužel
opravdu firma apple nepočítala s tím že si někdo někdy pořídí nový PC a nemá chuť někde přepisovat pokoutně nějaký čísla itunes ?
proto jsem si tel i neodblokoval ! nechci trávit noci nad řešením problémů jen telefonovat a poslouchat mp3
navíc mi stačí když to bude fungovat na jednom pc ale na jiném než doteď !
pokud jsi myslel nějaký jiný návod tak promiň
mohl by jsi mi sem hodit odkaz ? jsem opravdu lama![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=10919
tak jsem si ani neškrkl, pro widle a pro mě nesrozumitelné - zasekl jsem se někde tady:
K dalsimu kroku budete potrebovat pro PC program UltraEdit a nebo HexEdit pro Mac. Budu se zabyvat programem HexEdit , mam mac.
ale já nemám mac, asi bohužel
opravdu firma apple nepočítala s tím že si někdo někdy pořídí nový PC a nemá chuť někde přepisovat pokoutně nějaký čísla itunes ?
proto jsem si tel i neodblokoval ! nechci trávit noci nad řešením problémů jen telefonovat a poslouchat mp3
navíc mi stačí když to bude fungovat na jednom pc ale na jiném než doteď !
pokud jsi myslel nějaký jiný návod tak promiň
mohl by jsi mi sem hodit odkaz ? jsem opravdu lama
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- Moderator fóra
Každopádne o nic neprijdes, na novy PC naistaluj iTunes, pak das sync s mobilem a budes mit vse v PC, ale myslim že tam je volba "merge" abys nemel čistej mobil jako čisté iTunes. Ale pro jistotu to lze taky tak že si zazálohujes složku se svych dokumentů v složce hudba je složka " iTunes " je v ni skoro vše... pokud zachovas na novem PC strukturu adresáru na hdd tak nakopirujes zpet a hotovo. Nebo presun na externi hdd celou knihovnu, taky zpusob.
link
link
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Starý pes fóra :)
Jen stručně:
-nainstaluješ si iTuns do nového natasu
-pak v iTuns zaškrtneš synchronizovat kontakty telefonu do otloku kde vytvoříš nějako svou vlastní složku třeba telefon a tuto nastavíš v iTuns
- všechnu hudbu co máš vestarém počítači přetahneš do notasu a uložíš do složky třeba hudba a tu nastavíš v iTuns.
- pak už stačí vše zkontrolovat hlavně směry synchronizace a synchronizovat.
jen ted mě napadlo že nikdy jsem nesynchronizoval telefom do čistého otlooku vždy jsem tam kontakty už měl. Když tak panové mě opravte pokud se pletu.
Tea Racer mě předběhnul ale neva už tot ut nechám:-))
-nainstaluješ si iTuns do nového natasu
-pak v iTuns zaškrtneš synchronizovat kontakty telefonu do otloku kde vytvoříš nějako svou vlastní složku třeba telefon a tuto nastavíš v iTuns
- všechnu hudbu co máš vestarém počítači přetahneš do notasu a uložíš do složky třeba hudba a tu nastavíš v iTuns.
- pak už stačí vše zkontrolovat hlavně směry synchronizace a synchronizovat.
jen ted mě napadlo že nikdy jsem nesynchronizoval telefom do čistého otlooku vždy jsem tam kontakty už měl. Když tak panové mě opravte pokud se pletu.
Tea Racer mě předběhnul ale neva už tot ut nechám:-))
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
jinak mam samej problem ale tentokrat nemam uz moznost si udelat zalohu proste mi odesel notas nemam zalohu tech souboru v itunes z notasu a chci si to strict na komp. zustanoou mi ty data v iphonu?
iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n
-
- Moderator fóra
Data je široký pojem... ale zustanou, podku das pak sync spravnym smerem neprijdes o kontakty, nastavení... aplikace stahnes znovu.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
takze estli dobre chapu zustanou mi kontakty ale hudbu aplikace filmy to vse budu musit znovu stahovat
iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n
-
- Moderator fóra
Ano to je chraneno autorským pravem. Je to udelano tak že to nejde, musi to byt znovu v PC.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Připojuji se spodobným dotazem, moc prosím o pomoc!!!
Mám Macbook a odešel mi disk. Ztratila jsem všechna data
(13 let bezproblémového užívání Maců mě odnaučilo často zálohovat....)Mám teď nový disk. Itunes jsem už zkoušela připojit k iPhone a iTunes store mě vidí
Zatím jsem se ale bála synchronizovat. Počítám s tím, že přijdu o hudbu, ale chtěla bych se zeptat, co mám udělat, abych nepřišla o apps a kontakty. Stačí jenom synchronizovat? Nebo si to mám nějak pojistit, aby šla data pouze směrem z iPhone do compu. Díky moc za radu
Mám Macbook a odešel mi disk. Ztratila jsem všechna data
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Obrázek](http://www.mbio.ncsu.edu/MB451/lab/warning.gif)
Všetky aplikácie čo ste si kedy kúpili si vždy môžete stiahnuť znovu zadarmo do hociakých iTunes alebo iPodu/iPhonu, v ktorých máte autorizovaný svoj účet.
Kontakty by ti mali ostať. Hudbu si musíš znovu zohnať a importovať do iTunes.
Yregu, starý pse, zase nejsi tak stár, abys nevěděl, že nemáš používat jiný font než přednastavený :) Beavers.
Ospravedlňujem sa, bold som nepovažujem za iný font, zvýrazním to inak. Hento je vec ktorú by si mal všimnúť každý, čo číta toto vlákno, pretože som videl na tú tému už veľa otázok a strachu.