Appstore-Nelze se pripojit
Appstore-Nelze se pripojit
Dobrý den ,
tento problem trva uz cca 15 dní.Jsem doma a s iPhone 3G se pripojim na mistni wifi a kdyz se pokusim spustit Appstore ,tak jsem dotázán na heslo k memu uctu v iTunes a jakmile ho spravne zadam tak okamzite po stiku "Ok" mi smartphone ohlasi ze se k Appstore nejle pripojit.Nekdy treba po druhem spusteni funguje Search v Appstore a treba Categories a Futured ne.Zkousel jsem uz vlest do nastaveni-store a odhlasit a prihlasit se z uctu ale kdyz dalsi den prijdu ze skoly ,tak jsem opet vyzvan k napsani hesla.Nekdy chybu nenahlasi hned a chvili nacita a nekdy prozmenu nabehne normalne.Proste si dela co chce.Jednou se mi stejny problem obevil i v zakladni aplikaci Youtube od Apple.Problem s internetem nemam,vsechno bezi jak ma.iTunes v 8.2.1.6 kterou mam dela podobne "blbosti" kdyz ho spustim tak silene dlouho nacita "Accessing store",nekdy se pripoji a nekdy ne.Kdyz se na PC chci podivat po Appstore v iTunes ,tak se musim odhlasit z mého uctu a pak me to teprve pusti vsude kam to jen jde bez nejakeho omezeni neustaleho Accessingovani.Prejit k novejsi verzi iTunes se mi nechce ,ale jestli nic nezbyde,tak se branit nebudu.Mate nejaké napady jak tento problem vyresit ?Predem diky lidi ....
tento problem trva uz cca 15 dní.Jsem doma a s iPhone 3G se pripojim na mistni wifi a kdyz se pokusim spustit Appstore ,tak jsem dotázán na heslo k memu uctu v iTunes a jakmile ho spravne zadam tak okamzite po stiku "Ok" mi smartphone ohlasi ze se k Appstore nejle pripojit.Nekdy treba po druhem spusteni funguje Search v Appstore a treba Categories a Futured ne.Zkousel jsem uz vlest do nastaveni-store a odhlasit a prihlasit se z uctu ale kdyz dalsi den prijdu ze skoly ,tak jsem opet vyzvan k napsani hesla.Nekdy chybu nenahlasi hned a chvili nacita a nekdy prozmenu nabehne normalne.Proste si dela co chce.Jednou se mi stejny problem obevil i v zakladni aplikaci Youtube od Apple.Problem s internetem nemam,vsechno bezi jak ma.iTunes v 8.2.1.6 kterou mam dela podobne "blbosti" kdyz ho spustim tak silene dlouho nacita "Accessing store",nekdy se pripoji a nekdy ne.Kdyz se na PC chci podivat po Appstore v iTunes ,tak se musim odhlasit z mého uctu a pak me to teprve pusti vsude kam to jen jde bez nejakeho omezeni neustaleho Accessingovani.Prejit k novejsi verzi iTunes se mi nechce ,ale jestli nic nezbyde,tak se branit nebudu.Mate nejaké napady jak tento problem vyresit ?Predem diky lidi ....
-
- Moderator fóra
Re: Appstore-Nelze se pripojit
Co Ti bráni tam dát novejsi verzi? Já mam 9tku a je to v porádku, aspon to zkus.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
oki ,zkusim tedy aktualizovat na 9tku ,ale to stejne nema vliv na SW v iPhonu ne ? zkusim a uvidim
- rony
- Klub čistého iOS
ja mam osmickovy itunes a nemam problemy.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Problem neni v iTunes ,upgradoval jsem na nejnovejsi verzi 9.0.18 ,potom jsem iPhone s iTunes synchronizoval a problem je stale stejny na mobilu kdyz se snazim dostat na Appstore ,tak jsem vyzadan k napsani hesla k memu uctu na iTunes store a obevi se hlaska "nelze se pripojit k iTunes Store" a aplikace spadne ,to samy dela youtube
-
- Moderator fóra
Máš jailbreak?
Vyzkoušel bych ještě reset network settings nebo reset all settings - resetuje ti nastavení sítě, celého iPhonu.
Problém máš jenom na domácí wifině nebo i jinde?
Vyzkoušel bych ještě reset network settings nebo reset all settings - resetuje ti nastavení sítě, celého iPhonu.
Problém máš jenom na domácí wifině nebo i jinde?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
jj mam JB a FW 3.0.1 .Problem je jen na domaci Wifine ,jinde to jde bez problemu ,takze to neni nejspis v telefonu ale nejak v pripojeni ,ale nemam nic nikde omezeny a tehdy s tim problemy nebyly a s routerem se uz 5 let nehybalo
-
- Moderator fóra
No pokud to jinde funguje musí být problém někde na tom routeru. Pokud si s ním delší dobu nic nedělal, tak je to zvláštní..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
Hodne zvlastni ,ale pokusim se na to zeptat poskytovatele internetu (soukromník) treba mi poradi co by mi to mohlo blokovat