Appstore-Nelze se pripojit

Odpovědět
StormJ

Appstore-Nelze se pripojit

Příspěvek od StormJ »

Dobrý den ,
tento problem trva uz cca 15 dní.Jsem doma a s iPhone 3G se pripojim na mistni wifi a kdyz se pokusim spustit Appstore ,tak jsem dotázán na heslo k memu uctu v iTunes a jakmile ho spravne zadam tak okamzite po stiku "Ok" mi smartphone ohlasi ze se k Appstore nejle pripojit.Nekdy treba po druhem spusteni funguje Search v Appstore a treba Categories a Futured ne.Zkousel jsem uz vlest do nastaveni-store a odhlasit a prihlasit se z uctu ale kdyz dalsi den prijdu ze skoly ,tak jsem opet vyzvan k napsani hesla.Nekdy chybu nenahlasi hned a chvili nacita a nekdy prozmenu nabehne normalne.Proste si dela co chce.Jednou se mi stejny problem obevil i v zakladni aplikaci Youtube od Apple.Problem s internetem nemam,vsechno bezi jak ma.iTunes v 8.2.1.6 kterou mam dela podobne "blbosti" kdyz ho spustim tak silene dlouho nacita "Accessing store",nekdy se pripoji a nekdy ne.Kdyz se na PC chci podivat po Appstore v iTunes ,tak se musim odhlasit z mého uctu a pak me to teprve pusti vsude kam to jen jde bez nejakeho omezeni neustaleho Accessingovani.Prejit k novejsi verzi iTunes se mi nechce ,ale jestli nic nezbyde,tak se branit nebudu.Mate nejaké napady jak tento problem vyresit ?Predem diky lidi ....

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Appstore-Nelze se pripojit

Příspěvek od Tea Racer »

Co Ti bráni tam dát novejsi verzi? Já mam 9tku a je to v porádku, aspon to zkus.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

StormJ

Příspěvek od StormJ »

oki ,zkusim tedy aktualizovat na 9tku ,ale to stejne nema vliv na SW v iPhonu ne ? zkusim a uvidim

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

ja mam osmickovy itunes a nemam problemy.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Problem neni v iTunes ,upgradoval jsem na nejnovejsi verzi 9.0.18 ,potom jsem iPhone s iTunes synchronizoval a problem je stale stejny na mobilu kdyz se snazim dostat na Appstore ,tak jsem vyzadan k napsani hesla k memu uctu na iTunes store a obevi se hlaska "nelze se pripojit k iTunes Store" a aplikace spadne ,to samy dela youtube

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

Máš jailbreak?

Vyzkoušel bych ještě reset network settings nebo reset all settings - resetuje ti nastavení sítě, celého iPhonu.

Problém máš jenom na domácí wifině nebo i jinde?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

StormJ

Příspěvek od StormJ »

jj mam JB a FW 3.0.1 .Problem je jen na domaci Wifine ,jinde to jde bez problemu ,takze to neni nejspis v telefonu ale nejak v pripojeni ,ale nemam nic nikde omezeny a tehdy s tim problemy nebyly a s routerem se uz 5 let nehybalo

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

No pokud to jinde funguje musí být problém někde na tom routeru. Pokud si s ním delší dobu nic nedělal, tak je to zvláštní..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Hodne zvlastni ,ale pokusim se na to zeptat poskytovatele internetu (soukromník) treba mi poradi co by mi to mohlo blokovat

Odpovědět