hezke vysledky Apple iPhone.

vše co vás napadne
Odpovědět
DeMaio
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Re: hezke vysledky Apple iPhone.

Příspěvek od DeMaio »

Článok je dobrý,ale..Keď sa niekto mimo našu iPhoňácku komunitu rozhodne napísať niečo podobné musí očakávať vlnu nevole (komenty k článku).Ja tomu nerozumiem a po roku používania iP už rozumieť ani nechcem.Pred mesiacom kamarát išiel do orangeho po telefón.Rozhodoval sa medzy iP a Nokia 5800XM.Poradit si samo nedal a počítal diskusie tohto tipu.Samozrejme zobral nokiu.Po týždni mi volal,že či by sa nedala vymeniť za iP,lebo je maximálne nespokojný.Odkázal som ho na tie články ktoré počítal-nech skusi tam.
Záver:ako može niekto haniť telefón,ktorý v živote videl iba na obrázku to pochopím, ale chváliť telefóny tipu htc či nokia s chybamy o ktorých viem,ale za telefón som dal 20000 tak to nechápem..
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek

McDog

Příspěvek od McDog »

Ono je to tak,ze ista cast ludi nemoze vystat Apple lebo o tej znacke iba pocula alebo/a popripade videla jablcko vo filmoch a mysli si,ze je to znacka bohatych,rozmaznanych americanov...Zial je to skoda lebo naozaj som este nevidel telefon ktory by sa komplexne chytal na iPhone 2G a to nehovorim o 3G/3GS.Nokia 5800XM vyzera super na fotkach,ale v skutocnosti mi uz ako nova pripadala rozbita a nedokoncena.Co sa tyka N97 no neviem-ak uzivatel Nokie 5800/N97 nazve iP TEHLA tak je bud totalny blbec alebo vlastni Nokia 3310 s nalepkou N97:)
Pretoze tie nove nokie su tehly.To,ze si idu chvalit N900 je tiez dost krute pretoze vacsina ludi nemoze vystat iP prave kvoli OS s ktorym nevedia robit a chvalia WM,ale pre boha co ti ludia budu robit s Linuxom?!!!

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Tak je to hezké, ale nepřesné :-) Jelikož třeba win je systém který se nejvíce pirátí. Někde jsem četl číslo že třeba jen u nás ho má 85 nelegálně a to by se statistikou malinko zahýbalo. Ale fandím apple. :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Golf
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Golf »

Ale podstatné je to, i přes různá vychloubání výrobců i některých jedinců, že prodeje WM jdou jenom a jenom dolů, Palm se taky přes počáteční euforii začíná potápět, jediný kdo drží krok a má budoucnost je Android a ze setrvačnosti Symbian...
A o tom zvyku, juramac, nepřijde ti to 3GSko nějak pomalé? Já si na to strašně rychle zvyknul a uvědomuji si to teprve ve chvílích práce na kolegovo 3G :mrgreen:
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021

Odpovědět