Článok je dobrý,ale..Keď sa niekto mimo našu iPhoňácku komunitu rozhodne napísať niečo podobné musí očakávať vlnu nevole (komenty k článku).Ja tomu nerozumiem a po roku používania iP už rozumieť ani nechcem.Pred mesiacom kamarát išiel do orangeho po telefón.Rozhodoval sa medzy iP a Nokia 5800XM.Poradit si samo nedal a počítal diskusie tohto tipu.Samozrejme zobral nokiu.Po týždni mi volal,že či by sa nedala vymeniť za iP,lebo je maximálne nespokojný.Odkázal som ho na tie články ktoré počítal-nech skusi tam.
Záver:ako može niekto haniť telefón,ktorý v živote videl iba na obrázku to pochopím, ale chváliť telefóny tipu htc či nokia s chybamy o ktorých viem,ale za telefón som dal 20000 tak to nechápem..
hezke vysledky Apple iPhone.
-
- Sons of Jailbreak
Re: hezke vysledky Apple iPhone.
Ono je to tak,ze ista cast ludi nemoze vystat Apple lebo o tej znacke iba pocula alebo/a popripade videla jablcko vo filmoch a mysli si,ze je to znacka bohatych,rozmaznanych americanov...Zial je to skoda lebo naozaj som este nevidel telefon ktory by sa komplexne chytal na iPhone 2G a to nehovorim o 3G/3GS.Nokia 5800XM vyzera super na fotkach,ale v skutocnosti mi uz ako nova pripadala rozbita a nedokoncena.Co sa tyka N97 no neviem-ak uzivatel Nokie 5800/N97 nazve iP TEHLA tak je bud totalny blbec alebo vlastni Nokia 3310 s nalepkou N97:)
Pretoze tie nove nokie su tehly.To,ze si idu chvalit N900 je tiez dost krute pretoze vacsina ludi nemoze vystat iP prave kvoli OS s ktorym nevedia robit a chvalia WM,ale pre boha co ti ludia budu robit s Linuxom?!!!
Pretoze tie nove nokie su tehly.To,ze si idu chvalit N900 je tiez dost krute pretoze vacsina ludi nemoze vystat iP prave kvoli OS s ktorym nevedia robit a chvalia WM,ale pre boha co ti ludia budu robit s Linuxom?!!!
-
- Moderator fóra
Tak je to hezké, ale nepřesné
Jelikož třeba win je systém který se nejvíce pirátí. Někde jsem četl číslo že třeba jen u nás ho má 85 nelegálně a to by se statistikou malinko zahýbalo. Ale fandím apple. 

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Starý pes fóra :)
Ale podstatné je to, i přes různá vychloubání výrobců i některých jedinců, že prodeje WM jdou jenom a jenom dolů, Palm se taky přes počáteční euforii začíná potápět, jediný kdo drží krok a má budoucnost je Android a ze setrvačnosti Symbian...
A o tom zvyku, juramac, nepřijde ti to 3GSko nějak pomalé? Já si na to strašně rychle zvyknul a uvědomuji si to teprve ve chvílích práce na kolegovo 3G
A o tom zvyku, juramac, nepřijde ti to 3GSko nějak pomalé? Já si na to strašně rychle zvyknul a uvědomuji si to teprve ve chvílích práce na kolegovo 3G

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G