US App store

Odpovědět
MaxDamageCZ

US App store

Příspěvek od MaxDamageCZ »

ahoj, slyšel jsem, že v US appstore jsou lepší věci než CZ. Ale nechci platit, chci jen free apps. Jak ale nastavit, abych nemusel zadávat číslo kreditky? Mně to ve výběru typu kreditky neukazuje tu možnost "none" jako v českém sotre. Nevíte jak to obejít? Dík

Hnykda

Re: US App store

Příspěvek od Hnykda »

Stačí použít google. Já to řešil přes dvě kreditky. Jednu na CZ a druhou na US... Shiping adress mam nejakou vymyslenou adresu podle americkych kriterii...

MaxDamageCZ

Jenže já nemám žádnou kreditku, není mi 18, kde to mám vzít, aby mi to nehlásilo INVALID CODE

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Na registraci v US store také nepotrebujes registrovat platební kartu, ( kreditní karta je mimochodem uplne neco jiného ) prostě se registrujes bez ní. Musiš udat mezinárodní mailovou adresu a i adresu v US. Neřekl bych jeslti lepší, ale jiné věci.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

MaxDamageCZ

Takže když zadám americkou email adresu, nebude se mě to ptát, jestli mám Visu apod.?

EDIT:

Protože já tam nemám tu možnost "NONE"

EDIT 2:

Jo už se mi to nějakým záhadným postupem přes iTunes v počítači podařilo obejít.. díky moc, jsou super ty US aplikace, třeba Shazam..

edituj svoje příspěvky, tak jako jsem to nyní udělal za tebe a nepostuj jich více pod sebou. viz pravidla fóra. toncek

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Jinak abych to uvedl na pravou míru:

Aby bylo možné založit tímto "zádadným způsobem" konto bez nutnosti vyplňovat kreditku, stačí kliknout na Download jakékoli FREE aplikace, po které Vám iTunes nabídnou založení nového účtu a v něm volbu NONE pro platební kartu.

EDIT: Samozřejmostí pro US účet je platná US adresa, kterou lze ale snadno zjistit na netu.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Odpovědět