Zapomenuté heslo
Zapomenuté heslo
Ahoj kamarádi, zapoměl jsem heslo a nemohu si stahnout z ITunes žádné aplikace , a to ani free. Prosim o radu.Děkuji všem za pomoc a přeji krásný život. Bohumil
-
- Moderator fóra
Re: Zapomenuté heslo
nechej si poslat nove heslo
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Moderator fóra
Bohumile, Bohumile, taky krásny život, pokud se budes řídit pokyny na iTunes tak ti vygeneruji nové a pošlou na mail.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
No tak joooo.! A kde ho mám utnout milá Lízo , milá Lízo ..... ( píseň M. Tučného ) Promiň jsem začátečník a starý chlap, potřeboval bych více informací. Mohu o něj požádat u operátora , nebo přímo z iphonu v iTunes? Jo taky málo mluvím English Moooc děkuji za trpělivost
-
- Pokročilý uživatel
V itunes - store - view my accounts - forgot password?
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Promiňte, že obnovuji téma, ale... U svého účtu sem si měnil kdysi mail z gmail.com na live.com. Nyní bych to potřeboval dát zpět, ale pro to se musím připojit v iTunes na gmailový mail (účet). Jenže tady je problém. Heslo si nepamatuji (i když by mělo být stejné jako vždy) a nejhorší je, že když dám "Forgott password?", tak se mi otevře Safari a najede na stránku s obnovením hesla, což je dobře, ale místo formuláře pro obnovu se jen objeví "Sorry, unknown error!". Nesetkal se s tím někdo?
Á tak sem to našel!!! Takže kdo by měl stejný problém, vše jde vyřešit na této adrese: myinfo.apple.com
A co takhle editovat svoje příspěvky?! Příště ti takový doublepost smažu. Beavers.
A co takhle editovat svoje příspěvky?! Příště ti takový doublepost smažu. Beavers.