blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
Re: blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
Caute. Mne po dvoch dnoch trapenia s running pomohlo toto. Zavriet iTunes,odpojit iphone od kabla potom ho vypnut. Spustit v pc blackra1n pripojit kabel k iphone a zapnut ho a uz len cakat. Mne to zabralo.
-
- Host
mě to po všech různých restorech,home+power odpojů a přípiju najednou asi po 45tý najednou naskočil xichtít a je to.Mám IP CZ O2 3G 8GB FW.3.1. Takže lapálie jsou,ale jak se tu již milionkrát opakuje chce to trpělivost-Já byl trpělivý a mám to.UFFFFF
-
- Starý pes fóra :)
Hurá! vyřešeno!
Blackra1n sem hodil na disk C: , ukončil sem všechny iXXX procesy a spustil sem to jako administrátor. Trvalo to asi 15 sekund
Blackra1n sem hodil na disk C: , ukončil sem všechny iXXX procesy a spustil sem to jako administrátor. Trvalo to asi 15 sekund
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Mírně pokročilý
Takže... mám JB iPhone 3G a povedlo se mi to se základním návodem.
Čili:
1) Oficial Update na 3.1.2 přes poslední iTunes
2) Nastavení iPhonu jako nového zařízení
3) Spustit iPhone, nechat aktivovat iTunes, iPhone nechat puštěný
2) Vypnutí iTunes, vypnutí všech procesů spojených s iTunes, iPhone... (spíš pro jistotu)
3) Spustit blackra1n a NIC nemačkat (četl jsem celé vlákno a měl pořád v podvědomí, že musím telefon sám dostat do DFU, což není ale pravda, pokud se nedostanete do nějakých jiných potíží)
4) voilá - na obrazovce se po několika vteřinách objeví obrázek GeoHota, poté se telefon JB a normálně najede do SB i s vysněnou kapičkou.
JB proveden na Win Vista Bussines SP2. Good luck.
Čili:
1) Oficial Update na 3.1.2 přes poslední iTunes
2) Nastavení iPhonu jako nového zařízení
3) Spustit iPhone, nechat aktivovat iTunes, iPhone nechat puštěný
2) Vypnutí iTunes, vypnutí všech procesů spojených s iTunes, iPhone... (spíš pro jistotu)
3) Spustit blackra1n a NIC nemačkat (četl jsem celé vlákno a měl pořád v podvědomí, že musím telefon sám dostat do DFU, což není ale pravda, pokud se nedostanete do nějakých jiných potíží)
4) voilá - na obrazovce se po několika vteřinách objeví obrázek GeoHota, poté se telefon JB a normálně najede do SB i s vysněnou kapičkou.
JB proveden na Win Vista Bussines SP2. Good luck.
-
- patron iPhone.cz
Mě to nešlo několik dní...na dvou desktopech XP-SP2 vždy jen černá obrazovka, hláška že DONE a Waiting for Reboot a tím jsem skončil...dva notebooky, jeden XP, druhej Vista64 - stejná situace...na všech PCz zkoušeny snad všechny návody s manuálním uvedením do DFU, atd...pak jsem si na svým PC udělal na záložní disk čistou instalaci Visty32 SP1, nainstaloval nejnovější Itunes, synknul, vypl autosynk, blekrejn do růtu na C, Run as admin a šup, během pár vteřin hotovo
Takže rozhodně doporučuju vyzkoušet víc počítačů
Takže rozhodně doporučuju vyzkoušet víc počítačů
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
-
me staci jediny jeden notas a jeden drat ..zadny problem..a je to furt dokola,pisete furt stejny postupy,ktery uz tady jsou
-
- Host
to jackietran: no nechci rýpat ale pročetl jsem celé vlákno a zrovnáa ty jsi měl docela dost problémů.Je prostě evidentí že každému se to rozjedu úplně jinak a za úplně jiných podmínek.Není dáno že co kus to stejný postup.ZVLÁŠTNÍ.
-
ano to priznavam ,ze zacatku jsem mel take problemy jako ostatni,ale po prvnim uspesnem JBku jsem delal nekolikrat na nekolik iphonu, a stacil mi jeden zpusob a ten mi dycky fungoval,a dokonce jsem to tu napsal.Ale vy tu pisete dalsi a dalsi ktery maji stejny postup a principt jako jsou ty tady na prvnim strance.
co se tyci tomu ze jsem "plakal"(jak jsi to chtel naznacit) tak ne,ja ru byl mezi prvnimi a psak jsem tu problemy ktery se vyskytly,ale vy tu pisete furt ikdyz se to tu resilo uz v prvnim dne co to vyslo,tak staci jen precist a zkouset nic vic.zadny zpysob uz neni.nebo radsi nedelejte Jb
co se tyci tomu ze jsem "plakal"(jak jsi to chtel naznacit) tak ne,ja ru byl mezi prvnimi a psak jsem tu problemy ktery se vyskytly,ale vy tu pisete furt ikdyz se to tu resilo uz v prvnim dne co to vyslo,tak staci jen precist a zkouset nic vic.zadny zpysob uz neni.nebo radsi nedelejte Jb
-
- Host
Onygzzer píše:...
Prosím tě a co máš za přístroj?
iPhone? 3G/Gs
iPod? 2G/3G
-
- Host
No nevím čím to je ale můj poznatek je takový že na verzi 3.0 se mi rozjel úplně jiný způsob než teď na upgradu na 3.1.2.Po přečtení celého vlákna mi vyšlo že se dost lidí ptá aby ostatní uvedly typ a komu se to povedlo.Ani mě nanapadlo si myslet že si plakal věru věř že mi stačilo pročíst první tři postupy a funguje každý akorát v jiných podmínkách.Jak si můžeš přečíst trápil jsme se asi 45* než se mi to povedlo a neotravuju otazkou proč mi to 45* nešlo???,ne byl jsem trpělivý.Jen jsou třeba lidi rádi že se to povedlo proto oznámí rádi výsledek.Tak pěkný den.
-
Patlen: proboha..ja nerikam ze me vadi ze tu pisou ze jim to jde,ale to ze pisou ze maji stejny problemy,ktery uz jsou vyreseny
no me to proste:( nejde zkusil sem uz snad vsechny typy ale nic vzdycky se to sekne na running a na iphonu nemam zadne foto ale jenom usb a itunes ikonku tak ja uz nwm jestli nekdo mate radku tak prosim odpovezte
-
Tak jak čtu trpělivě toto celé vlákno a každý nový příspěvek v něm, tak blackra1n chce hlevně velkou trpělivost a trocha nápadu a nápadů je tu hodně a už stačí jen zkoušet a zkoušet. Myslím že ti běží nějaký spuštěný proces související s iTuns.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Jsem na tom taky špatně.. Na running jsem se nikdy nezasekl vždycky mi to doběhlo do konce ale obrázek se mi nikdy nezobrazil vždy jen černý display.. zkusil jsem snad všechny rady a nic.. kdyby měl někdo stejný problém a vyřešil ho tak písnite ale už tomu snad ani nevěřím že mi to pude..
iPhone 3G 8Gb
iPhone 3G 8Gb
Tema je moc neprehledne a najit v te zmeti textu reseni je nadlidsky vykon nedalo by se to promazat a nechat tam jen dulezite informace?
Dale trapi me tohle:mam fw 3.0 na iP2g muze mi tu nekdo pls hodit adresu, kde se to da stahnout, na odblokovany custom fw 3.1.2 aji s cydii?Vim google je dobra vec ale potrebuju nejakou stranku ktere se da verit a ne ze si neco stahnu z nejake radoby poctive stranky a pak mi nepojede iPhone...Za odpovedi diky...
Dale trapi me tohle:mam fw 3.0 na iP2g muze mi tu nekdo pls hodit adresu, kde se to da stahnout, na odblokovany custom fw 3.1.2 aji s cydii?Vim google je dobra vec ale potrebuju nejakou stranku ktere se da verit a ne ze si neco stahnu z nejake radoby poctive stranky a pak mi nepojede iPhone...Za odpovedi diky...
keby tu bol jeden 100% postup pre vsetky 3G iphony tak to vlakno nema tolko prispevkov, problem je v tom ze ani mne to neide ani s jednym postupom...
a.kadar píše:Tema je moc neprehledne a najit v te zmeti textu reseni je nadlidsky vykon nedalo by se to promazat a nechat tam jen dulezite informace?
Důležité informace jsou všechny v prvním příspěvku. Zbytek je diskuze. Pořád platí tohle: ZKOUŠET !!!!!! Zkoušet různé možnosti a ne jak "cip" dokola jedno a to samé. Někdo nevyzkouší jiný USB, někdo nevyzkouší jiný PC... ale blbé kecy mají všichni.
-
a.kadar
tu na fore o tom tema je , takže čo treba? HLADAT
tu na fore o tom tema je , takže čo treba? HLADAT
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
lidi tak se to povedlo.!!!!!stačilo jen nainstalovat novou verzi itunes a pvedlo se to na poprvéééééééé.díky
Stejně jako ostatní, zahlasuj v anketě 7luke
Stejně jako ostatní, zahlasuj v anketě 7luke
Tak jsem zkusil a narazil..seklo se to na running a ted mam na obrazovce kabel a sipku k itunes.. co ted dal? iphone na nic nereaguje.. a pri pripojeni pise zarizeni nebylo rozpoznano..diky za kazdou radu
-
dej to do DFU a precti starsi prispevky
Tak metodou pokus omyl se to povedlo chci se zeptat zda kdyz po JB dam obnovit nastaveni a data abych mel cisty tel tak zda o nej neprijdu? diky
-
- patron iPhone.cz
jackietran píše:...
Stěžuješ si tady že ti, kterým se to zatím nepovedlo zde spamují, ačkoliv dle tebe jim přece stačí si přečíst první post, ale mě přijde že jedinej kdo zde nejvíc spamuje seš ty...já zkoušel několik dní desítky postupů nejen z tohoto fóra, a jak jsem napsal už dřív, nakonec vše zálěželo na železe z kterého jsem JB dělal....Tvůj post "..nebo radši JB nedělejte..." snad ani nebudu komentovat
Omlouvám se modum za OT..
mazafka píše:Onygzzer píše:...
Prosím tě a co máš za přístroj?
iPhone? 3G/Gs
iPod? 2G/3G
Mám Iphone 3G 8GB
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
7luke.com píše:a.kadar píše:Tema je moc neprehledne a najit v te zmeti textu reseni je nadlidsky vykon nedalo by se to promazat a nechat tam jen dulezite informace?
Důležité informace jsou všechny v prvním příspěvku. Zbytek je diskuze. Pořád platí tohle: ZKOUŠET !!!!!! Zkoušet různé možnosti a ne jak "cip" dokola jedno a to samé. Někdo nevyzkouší jiný USB, někdo nevyzkouší jiný PC... ale blbé kecy mají všichni.
Vážený pane moderátore, nevím, jak jsi se dostal ke své funkci, ale pokud ji nezvládáš tak, aniž by jsi štěkal po druhých, tak ji slož a zařaď se mezi místní sešllost uplakaných. Jak si můžeš dovolit říkat o ostatních, že mají blbé kecy ne foru? Od čeho to tu forum je? Od keců a né jen těch, které tobě vyhovují, tak se nad sebou trochu zamysli a začni se podle toho chovat. Přeju ti hezký den.
Já jsem ten, co se zasadil o zpětné odemknutí tohoto threadu, aby si zde lidi mohli psát opět své postřehy. Důležité informace, potřebné pro JB, jsem postupem času dával do prvního příspěvku - 58 úprav. A kdo má opravdu zájem, ten si thread projede. A že plno lidí má blbé kecy (že to prostě nejde a nikdy nepůjde, že je to krám, že už na to kašlou, atd...) - za tím si stojím. Dál se s Tebou o tom nemíním bavit. Přeju ti hezký den. 7luke
-
- Mírně pokročilý
To si sa teda vyznamenal. Tvoj 2 prispevok a hned kritika moderatora. Navyse sa velmi mylis, ked si myslis, ze forum je na kecanie. Na kecanie je chat. Na foru prebieha vymena skusenosti, davaju sa nove napady a podnety. Kazdy clen by si mal najprv precitat pravidla fora, drzat sa ich, najprv hladat riesenie svojho problemu a az ked sa mu to (nie po 2 minutach) nepodari, zadat konkretny dotaz do spravneho vlakna, s tym ze svoj problem co najkonkretnejsie popise (nesmie zabudnut uviest k akemu zariadeniu sa vztahuje) a cakat na moznu odpoved. Je tu vela sikovnych clenov, ktori radi poradia, ale bez specifikacie problemu to nie je mozne.
Prepacte ze som sa tak rozpisal, ale posobim na viacerych forach a taketo problemy sa opakuju na kazdom.
Prepacte ze som sa tak rozpisal, ale posobim na viacerych forach a taketo problemy sa opakuju na kazdom.
Ahojte všichni. Tak po JB na fw 3.1.2. přes blackra1n na mém 3G mi nechodil DiskAid (a potažmo komunikace přes USB). DiskAid hlásil, že nemám JB a tak zobrazil jen část souborů v iP. Pro odstranění tohoto problému doinstalujte z Cydie prográmek " afc2add ", restartujte iP a pak už vše běží, jak má .
PS: jestli se tu o tom již psalo, omlouvám se. Jinak opakování je matka moudrosti .
Je to už dlouho i přímo v návodu - prvním postu na první stránce 7luke
PS: jestli se tu o tom již psalo, omlouvám se. Jinak opakování je matka moudrosti .
Je to už dlouho i přímo v návodu - prvním postu na první stránce 7luke
-
- Host
konecne se mi to povedlo, a jediny co mozna byl problem to ze sem nemel uplne nabitej ip.
Nevím jestli jste to postřehli ale jak tady bylo psano tak na blackre1n je třeba nainstalovat novou verzi itunes 9.0.1. Tady ji stahnete http://www.stahuj.centrum.cz/?g[s]=Itunes. Dokud jsem to dělal na itunes 8 tak to nešlo.jakmile jsem to přeinstaloval na 9.0.1 tak to chytlo hned na poprve.takže přeinstalovat Itunes.doufam že to většine pomuze!!!![c
doplním to do 1. příspěvku (návodu), díky za tip 7luke a iTunes jsou tady (ty fajfky dejte klidně pryč, stačí jen kliknout na download) http://www.apple.com/itunes/download/
doplním to do 1. příspěvku (návodu), díky za tip 7luke a iTunes jsou tady (ty fajfky dejte klidně pryč, stačí jen kliknout na download) http://www.apple.com/itunes/download/
Nazdar chlapci moji.Mne ta potvora tie ostala vysiet na runing.
Tiez som to nevedel rozchodit.
Ale v momente,ked som dal stahovat najnovsi firmare a zaroven spustil program,tak sa to pekne rozbehlo.
Nieco podobne,ako ta synchronizacia,ale ta mne nesla.
zdarecc
Tiez som to nevedel rozchodit.
Ale v momente,ked som dal stahovat najnovsi firmare a zaroven spustil program,tak sa to pekne rozbehlo.
Nieco podobne,ako ta synchronizacia,ale ta mne nesla.
zdarecc
-
- Sons of Jailbreak
jackietran píše:STRUCNY NAVOD GEOHOTA:
...
3)otevres BLACKRA1N a das MAKE IT RA1N
4)hned restartuj svuj IP (power button + HOme button)
5)stale drz ty dve tlacitka...az se ti objevi logo apple
6)az se ti objevi ten logo,dej pryc prst od POWER button,ALE HOME button stale drz
7)do te doby az se ti objevi GEOHOTuva fotka..
HOTOVO
Na 3G zabral tento..
3GS bez váhania..Super,díky chaloši
DeMaio píše:jackietran píše:STRUCNY NAVOD GEOHOTA:
...
3)otevres BLACKRA1N a das MAKE IT RA1N
4)hned restartuj svuj IP (power button + HOme button)
5)stale drz ty dve tlacitka...az se ti objevi logo apple
6)az se ti objevi ten logo,dej pryc prst od POWER button,ALE HOME button stale drz
7)do te doby az se ti objevi GEOHOTuva fotka..
HOTOVO
Na 3G zabral tento..
3GS bez váhania..Super,díky chaloši
neverííím. vsetky navody som skusal vsetko a tento mi nakoniec pomohol. vsetko som mal vypnute. itunes 9,0,1 4 dni som vsetko skusal na viacerych pc. akurat som musel na konci spravit este jeden restart az potom sa objavila geothova fotka konecne. potom sa iphone sam resetol a je tam kvapocka ocakavana. dakujem chalani fakt treba len skusat a komu to neide vyskusajte tento navod s tym home buttonom
-
- Host
Zase nic u 3GS fotka se objevi ovšem po reatartu zůstane černá obrazovka
necituj předchozí příspěvek - viz. pravidla fóra. toncek
necituj předchozí příspěvek - viz. pravidla fóra. toncek
3GS napoprvý dle základního návodu (ukončit vše Apple a i** a pak nechat napršet.)
Jedinej problém byl, že mi nešla wifi, ale to spravilo přenastavení routeru..
GeoHot tam ode mě má nějakej ten donatek
Jedinej problém byl, že mi nešla wifi, ale to spravilo přenastavení routeru..
GeoHot tam ode mě má nějakej ten donatek
-
- Host
-
- Host
chlapci ja mam tiez ten prblem s running, ale mne to pri tom zamrzne a pise mi odosielat neodosielat co s tym??? trapil som sa tym do rana do tretej a od rana od osmej som pokracoval a uz fakt nvm skusal som vsetky moznosti niekolkokrat... pre istotu som aj cistil registre a vsetko viete mi nejako poradit?? lebo jak citam tak citam som z toho stale jelen... dakujem za odpovede
skusane na dvoch PC WIN XP, WIN 7 ULTIMATE skusane vstky USB ktore som mal na pocitacoch stale nic
EDIT: a toto je čo?
Používej default barvu písma a správně taguj. scorpi
skusane na dvoch PC WIN XP, WIN 7 ULTIMATE skusane vstky USB ktore som mal na pocitacoch stale nic
EDIT: a toto je čo?
Používej default barvu písma a správně taguj. scorpi
Naposledy upravil(a) nero150 dne stř říj 21, 2009 10:30 am, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G 16GB Black, JB FW 4.0 redsn0w+ultrasn0w
Nezkoušel jsi všechny možnosti - nezkoušel jsi jiný počítač
-
- patron iPhone.cz
Tuším, že píše "skusane na dvoch PC"...
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona
Pave píše:Spustil jsem to, za minutu bylo vše bez problému hotovo... Zatím nepocituji žádný problém Geohot se zase vyznamenal!
sto pokusu beznadej a pak najednou vidim gehotta make it rain pro startu telefonu a jeste jedna dulezita vec spuste blackra1n jako spravce
-
- Klub čistého iOS
tak zatim 10 neuspesnych pokusu o blackra1n, ten vzdy napise vstup do recovery, iP3G se restartne a naskoci USB s iTunes a konec
- vyskouseny 2 ruzne USB porty
- tak jsem dal obnovit ze zalohy a po 10minutach iTunes vygeneroval chyby a byl woknama ukoncen, chjo, toz znovu...
- uff tak dalsi hodina pryc a furt nic uz sem 2x videl na blackra1nu DONE, ale v iP ho nemam, takze nic
- tak furt, entering recovery a na iP3G USB a iTunes
- zacinam bejt zoufalej, jakmile iP3G vleze do entery tak nahodi ikony USB a iTunes a tim sem skoncil
- jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Huraaa!!!!!!!!
Btw. po shift+restore mi iP3G najel v cestine, boha to je hnus, si to musim ihned prepnout do engl
Muj postup (doby "vynalezani" 2hod20min):
ufff snad to pomuze dalsim, prosim o prepsani do prvniho postu
mas to na zaciatku. dodo
diky dodo.
btw. koukali jste se nekdo do toho logu
- vyskouseny 2 ruzne USB porty
- tak jsem dal obnovit ze zalohy a po 10minutach iTunes vygeneroval chyby a byl woknama ukoncen, chjo, toz znovu...
- uff tak dalsi hodina pryc a furt nic uz sem 2x videl na blackra1nu DONE, ale v iP ho nemam, takze nic
- tak furt, entering recovery a na iP3G USB a iTunes
- zacinam bejt zoufalej, jakmile iP3G vleze do entery tak nahodi ikony USB a iTunes a tim sem skoncil
- jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Huraaa!!!!!!!!
Btw. po shift+restore mi iP3G najel v cestine, boha to je hnus, si to musim ihned prepnout do engl
Muj postup (doby "vynalezani" 2hod20min):
Kód: Vybrat vše
1) vypnout iTunes a pozabijet procesy, krome AppleMobileDevice a iPodService
2) zaponout iPhone 3G
3) spustit blackra1n a dat Make it rain
4) iP se kousnul na USB + iTunes ikonach
5) restart iP = Power a Home buttony spolecne
6) jak se objevilo jablicko na iP, spustit DRUHY blackra1n
7) TEPRVE!!! az iP zavrni, ze je online stisknout Make it rain
8) obrazek GeoHota - nechte ho udelat praci
9) iP se restartne a OPET se kousne na USB + iTunes ikonach takze opet restart Power a Home buttony spolecne
10) jak iP najede tak na druhe obrazovce bude kapicka blackra1n
ufff snad to pomuze dalsim, prosim o prepsani do prvniho postu
mas to na zaciatku. dodo
diky dodo.
btw. koukali jste se nekdo do toho logu
INFO: I JUST DROPPED IT LIKE ITS HOT
INFO: unused callback called
WARN: wtf who called this?
Naposledy upravil(a) djha53k dne stř říj 21, 2009 10:13 pm, celkem upraveno 1 x.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
-
Ja som presiel na 3.1.2 uplne bez problemov.
- Stiahol som FW 3.1.2 cez iTunes
- Z iTunes adresara som prekopiroval FW na plochu (nepodstatny krok )
- iPhone 3Gs zapnuty bez prechodu do DFU modu
- V iTunes klik na Restore + Alt, Vybral som novy FW a restoroval...
- Restore prebehlo bez chyby
- Po Restore som neobnovoval predoslu zalohu ale dal som ako novy iP.
- Aktivoval som iPhone cez iTunes a hotovo
- Hotovo bez problemov...
Vychodzi stav:
- iPhone 3Gs
- najnovsi iTunes
- FW 3.0 JB, jailbreak robeny cez PwnageTool
- Predtym Restore robene na Macu (vid. podpis)
- iPhone z Orange neblokovany
dodo
- Stiahol som FW 3.1.2 cez iTunes
- Z iTunes adresara som prekopiroval FW na plochu (nepodstatny krok )
- iPhone 3Gs zapnuty bez prechodu do DFU modu
- V iTunes klik na Restore + Alt, Vybral som novy FW a restoroval...
- Restore prebehlo bez chyby
- Po Restore som neobnovoval predoslu zalohu ale dal som ako novy iP.
- Aktivoval som iPhone cez iTunes a hotovo
- Hotovo bez problemov...
Vychodzi stav:
- iPhone 3Gs
- najnovsi iTunes
- FW 3.0 JB, jailbreak robeny cez PwnageTool
- Predtym Restore robene na Macu (vid. podpis)
- iPhone z Orange neblokovany
dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead