blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Odpovědět

!!! Důležitá informace !!!

POZOR !!! Postup je funkční a již vznikly tisíce jailbreaknutých iPhone 3.1.2 po celém světě! VŠE POTŘEBNÉ NAJDETE V PRVNÍM PŘÍSPĚVKU včetně případného "running" problému. Zbytek je jen diskuze!
478
91%
Nehledám, nečtu, pak se divím a píšu zbytečné dotazy.
45
9%

Celkem hlasů: 523

Searcasey
Host
Host

Re: blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G

Příspěvek od Searcasey »

jackietran napsal:
!!Dalsi PUSOBIVY ZPUSOB jak IP JAILBREAKNOUT pomoci BLACKRA1N!!

1)- Pripojte IP k PC a nechte OTEVRENY iTUNES!!!!

2)- Zapnete blackra1n a kliknete na "make it ra1n" a blackra1n zacne pracovat (to vi kazdy) IP bude v režimu Recovery. Objeví se vam v iTunes zpravu o RESTORE ALE neklikejte na tlačítko restore !!!!! nechte to..

3)- ZAVRETE blackra1n, a stale nechte otevreny iTunes, restartujte IP tím, že držíte HOME a POWER pár sekund...a pak zas ZAPNETE IP(klik na POWER)

4)- ted zas otevrete BLACKRA1N..a uz vam to bude fungovat
ENJOY

TAK PO DLOUHY DOBE JSEM TO UDELAL TAKTO DEKUJI..
Xbox 360 Elite No Flash 120 HDD
Iphone 5s 64GB iOS 7.0.4 JB

Azalis

Příspěvek od Azalis »

Vyzkoušel jsem tři způsoby, které jsou na začátku uvedené a nic. Ještě teda s tím počkám.

JackieTran
Starý pes fóra :)

Příspěvek od JackieTran »

a kolikrat jsi to delal?

Azalis

Příspěvek od Azalis »

Pořád to zkouším.

Uníká mě jedna maličkost. Ten program, blackra1n, má v sobě už nový firmware? Nebo jsem něco přehlídl a je napřed nutné nainstalovat nový firmware a potom pomocí tohoto programu jablekrouknout iphona?

Jede to na 3.1 a 3.1.2 - takže rovnou dávat 3.1.2 - upravím 1. příspěvek... 7luke

Bulwa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Bulwa »

Nejdřív musíš nainstalovat nový FW 3.1.2. Podle mě je potom nejlepší nastavit telefon ,jako nový přístroj (neobnovovat za zálohy) a pak až JB.
Obrázek

Azalis

Příspěvek od Azalis »

Nainstaloval jsem nový firmware. Vyzkoušel jsem všechny postupy, které jsou na začátku fóra uvedený a furt nic. Vždycky se to kousne na runing.

milan2022
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od milan2022 »

Mne pomohol postup od djha53k asi na treti krat to nabehlo a bolo za minutku hotovo,treba len skusat :wink:

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

Bulwa píše:Nejdřív musíš nainstalovat nový FW 3.1.2. Podle mě je potom nejlepší nastavit telefon ,jako nový přístroj (neobnovovat za zálohy) a pak až JB.

neni nutno davat jako novy, ja po restore na FW 3.1.2 dal obnovit ze zalohy a teprve potom sem delal JB

milan2022: gratuluju, sem rad, ze moje 2hodinovy zkouseni nekomu pomohlo a zvladl to na 3ti pokus :wink:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

nero150
Host
Host

Příspěvek od nero150 »

no tak sa podelim o svoju skusenost vcera a predvcerom som sa s tym drbal jak blazon a neslo to a neslo tak som vcera rezignoval nechal som bez JB 3.1.2 a cakl som kym sa neobjavi nieco nove a dnes som nasiel navod od djha53k tak som si povedal ze to vyskusam povipinal som tie procesy zapol som si blackra1n dal som make it ra1n a fuk ho a geohot bol na mobile takze takto to dopadlo u mna... drzim vsetkym palce.. mozno bola finta v tom ze ho trebalo nechat oddychnut po tom vsetkom :D tak drzim palce menim hlas v ankete

EDIT:// no tak nakoniec som nezmenil hlas zmenila sa anketa :lol: :lol: :lol: :lol:
iPhone 3G 16GB Black, JB FW 4.0 redsn0w+ultrasn0w

Rikki

Příspěvek od Rikki »

No tak zkousel sem vsechny pokusy ale jakmile sem dal spustit jako zpravce tak napoprve sem to udelal :-)

Win 7 Ultimate x86

Azalis

Příspěvek od Azalis »

Mohl by někdo napsat, co všechno se musí vypnout podle návodu od djha53k? Možná dělám chybu v tom, že nemám všechno povypínané.
Děkuji

CZ Unlocker

Příspěvek od CZ Unlocker »

Vypni všechno tím že si v klídku resetneš kompa, žádný Admin jsem normálně na XPsp2 jménem přihlášen.

100x mi to nešlo - všechny návody... :-(

Puštěný iTunes 9.0 různě jsem laboroval měl jsem puštěný 2x blackra1n
různě zapínal vypínal hrál si s tím a najednou na po 101 šup obrázek toho vošklivýho týpka a jede to ....

Pak WIFI install cydia a maká to !!

Chce to neztrácet naděje a laborovat u mě to trvalo tak 2hodiny než se to povedlo.... :lol:

Azalis

Příspěvek od Azalis »

Nemám správný výraz k okomentování. Na cca desátý stejný pokus se telefon odblokoval.

CZ Unlocker

Mam problem !
Mam 3G a 3.1.2 - 05.11.07

NEVIM JAKY MAM BOOT zda-li 05.08 či novější.
( v 3.1.2 to přišlo od zákazníka )

Cydii jsem tam dal pomocí Blackra.
Fuzzy stáhl, ale on mě píše, že
to jde jen na 3.0 tady vyčte boot 0.00 not supported.

Ha ! Je logicky blokovany na AT&T chtěl bych ho podlít na 3.0
a zkusit 05.11 podlít Fuzzym na 04.26.

Jenže mě 3.1.2 fakuje s podlitím... ( postup jako 3.1 to 3.0 )

A jestli mám 05.09 / 06.02 boot a nemá to cenu, tak to nezjistím ...

Rady ???????? Díkes

JackieTran

:arrow: CZ Unlocker :shock: tyjo,jak to pises čéčé,HA!ja tomu moc nerozumel..asi to je tim ze jsem TAMAN

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Navíc je vidět, že borec to dělá na kšeft a mluví s náma, jako kdybychom spolu pásli krávy :shock:

JackieTran

boze,chlape,kdyz to uz delas pro prachy,tak musis aspon nejdric kontrolovat ty zaklady(IMEI,,MF,Version) toho IP ne??? :roll: :shock: ..co my s tebou ted..
jo kdybys to nevedel kde to je tak...SETTINGS>GENERAL>ABOUT :mrgreen: :P

lordkaspr

Příspěvek od lordkaspr »

Zdravím draci,
zkouším to už od rána (asi 10 hodin v kuse) a nic.

Mám iPod Touch 2g fw 3.1.2. + iTunes 9.0.1 na Windows Vista HP SP2

Ráno jsem našel návod na blackra1n na spoustě cizích stránkách, tak zkouším a ono nic, tak jsem zavítal sem.

Zkoušel jsem několik postupů, několik usb portů a ono nic. Blackra1n se vždy zasekne na "entering recovery" a iPod na těch ikonkách usb+iTunes.

Máte nějaký zaručený tipy pro iPod Touch "second generation"? thx

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Ahoj, draku, tvůj žoviální nádech příspěvku je sice hezký, ale nezmiňuješ se v něm, jestli jsi zkoušel hledat, protože tohle je velice frekventované téma. Takže zkus nejdříve pohledat a jinak čekej, zda se ti nějaký dobrodinec ozve.

lordkaspr

Příspěvek od lordkaspr »

@Beavers: Já hledat nemusím, na první stránce tématu jsem zaškrtl odpověď :

"Nehledám, nečtu, pak se divím a píšu zbytečné dotazy."

btw: To mám opravdu pročíst 18 stránek tohoto tématu, když 90% z toho jsou děkovné příspěvky na účet autora blackra1nu??

Proč nejsou návody a smysluplná diskuse v jedné sekci a děkovné příspěvky jinde?

/edit: Prošel jsem všech 18 stránek a o iPodu Touch second generation ani zmínka. Nezbývá než zkoušet a zkoušet...
Naposledy upravil(a) lordkaspr dne čtv říj 22, 2009 6:53 pm, celkem upraveno 1 x.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Jednoduchá odpověď: protože ten bordel, co tu je, si děláte sami VY UŽIVATELÉ. Takže nehledej a čekej na dobrodince. Třeba se jednou dočkáš. Ale my tu nejsme od toho, abychom neustále připomínali dodržování pravidel, mazali stupidní příspěvky a pak dostávali kartáč od zhrzených uživatelů. Na pokec tu máte chat, ale to každý ignoruje, tak se pak, pánové, nedivte, že tu je chaos.

jirka.rouzi

Příspěvek od jirka.rouzi »

Nazdar Draku :)Jestli jsi vyzkoušel opravdu všechny postupy cca 10 hodin tak ty asi vážně ten JB chceš.Nevzdávej to na ipod touch 2g to jde.A postup je uplně stejný jako na iphona.Popisovat co máš vše dělat to je zase minimálně na deset stránek.Ale jednu radu snad přece jen,pokud ti nenaskočí na ipodu fotka geohota cca do tří minut.Můžeš to opakovat znovu.Když nic jiného ušetří ti to aspoň čas. :)

lordkaspr

Příspěvek od lordkaspr »

@jirka.rouzi: Mám za to, že vím co mám udělat. Přes iTunes si nahraji "čistý" fw 3.1.2, nic neobnovuji a nastavím jako nový iPod. Pak zkouším různé varianty jako je: vypnout iTunes a spustit Blackra1n; vypnout jen některé procesy iTunes a spustit Blackra1n; nechat iTunes zaplé a spustit BR... Prostě vše možné. Koukal jsem asi na 5 videonávodů na Yutube a nic.

Taky jsem zkoušel restartovat, restartovat x-krát opakovaně, spustit DFU mód. Nic... Zvolit jiný USB... také nic.

Vím že jsou uživatelé, kterým to šlo, ale já asi patřím mezi ty, kterým se to povede na 101. pokus. Teď jsem u 49. :)

Je pravda, že jsem 3 minuty ještě nečekal, tak to zkusím. Také zkusím bráchovo počítač, pak dám vědět zda to půjde.

/aktualizováno: !!! Na jiném PC (Win Vista HB) to šlo. Vše "bezproblému" a na první pokus. Objeví se xicht autora Blackra1n a pak hláška, ať počkám do restartu. To se ale nestane, neboť iPod uvízne v DFU módu nebo kde a nezapnu ho ať dělám co dělám. Jediná možnost jak ho oživit je restore cez iTunes, pak samozřejmně bez ikonky Blackra1n v menu. Takže zkoušet dále a dále...
Naposledy upravil(a) lordkaspr dne čtv říj 22, 2009 9:18 pm, celkem upraveno 2 x.

ferike

Příspěvek od ferike »

to lordkaspr
Ja som to urobil takto :)
Shift restore = 3.1.2 update stiahnuty cez itunes...(oficialny)
....ak uz mas v telefone novy software tak urob aspon jednu fotku s iphonom, pretoze potom po jailbreaku sa nebudes moct dostat k zlozke fotoaparat...aspon ja som to tak mal ze som nemohol otvorit fotky ktore som odfotil.....
.....restartuj iphone...a ked sa iphone bude zapinat...naskoci apple jablcko pockaj aspon 5sekund a spusti blackraina..a uz by to malo ist....
inak takyto postup je napisany aj na prvej strane...
daj vediet ci si ho uz vyskusal....

lordkaspr

Příspěvek od lordkaspr »

@ferike: Teraz som vyzkoúšal a neide. Na PC mám "done, wait for reboot", ale na iPodu ako predtym zmizi xicht GeoHota a uz sa nezapne. Jedina možnost je provest restore cez iTunes.

Som z teho cely nestastny, robim to cely ďen od rana 14 hodin v kuse a neide a neide.

Nejradsi bych ty jailbreaky zakazal !!! :twisted:

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

Zdravim vsechny!!!
To jsem se zase do neceho pustil :-D uz jsem zkousel spoustu moznosti, pustit pri synchronizaci, pustit pri spousteni... NIC :-D... Dneska jdu spat, ale nemate nekdo jeste nejakou radu?
Zitra to odzkousenim jeste parkrat, ale proste furt akorat zapinam a vypinam iPhone, a je tam porad jen ''Kablik se synchronizaci'' a ne zadna fotka :-(... stale jen RUNNING :-(

dik

7luke.com

Příspěvek od 7luke.com »

Dokola a dokola a dokola a dokola :| :| :| :| :| :|

Proto jsem to napsal "do ankety"... zkoušet. Osvědčené postupy jsou v prvním postu. Opakuji: v prvním postu. Opakuji: v prvním postu. Ještě někdo nerozumí Česky??? Osvědčené postupy jsou v prvním postu. Opakuji: v prvním postu. Opakuji: v prvním postu.

Zbytek je jen diskuze pro otrlé fanoušky. Nechtěl jsem toto téma zamykat, aby nevznikala další témata = bordel na fóru. Každý sem může psát svoje postřehy! Ale.....

Osvědčené postupy jsou v prvním postu. Opakuji: v prvním postu. Opakuji: v prvním postu. Ještě někdo nerozumí Česky??? Osvědčené postupy jsou v prvním postu. Opakuji: v prvním postu. Opakuji: v prvním postu.

CZ Unlocker

jackietran píše:boze,chlape,kdyz to uz delas pro prachy,tak musis aspon nejdric kontrolovat ty zaklady(IMEI,,MF,Version) toho IP ne??? :roll: :shock: ..co my s tebou ted..

Chlapci a děvčata to přece nevadí, že to někomu opravuju a není to můj.

Mám obchůdek s mobilama a přijde pán, že si " údajně " dělal HReset a teď má IP ve stavu USB-iTunes loga. A že by to chtěl vyřešit. Nic víc.

Dám ho ručně do DFU a dám lít 3.0, končí to errorem, ignoruju a pokračuju jako při podlívání 3.1 na 3.0 dle návodu zde z fora. Nic zase Error.

Tak mi svitne, že si nedělal " jen " HR, ale že to upgradl na 3.1.2

Vemu DFU ručně a pokračuju Shift+Restore, nahraju 3.1.2, IP žije.

Settings-about je :

Operator: AT&T 5.5
Verze 3.1.2(7D11)
MF verze : 05.11.07
Model: MB702LL

A teď popíšu znova to co v minulém topic, o tom problému.

Myslel jsem si, že kdyby šel podlít na 3.0, nastala by stejná situace jako
u 3.1 podlité na 3.0, že šlo o možnost podlití z 05.11.07 na
04.26.něco, podle návodu zde z fora ( FuzzyBand ).

Tak jsem pomocí Blackra1n nahrál do 3.1.2 Cydii, Cydií Fuzzyband, abych zjistil jestli mám bootloader do 05.08 a jestli mi podlití pomocí Fuzzy projde.
Jenže Fuzzy v verzi IP 3.1.2 vypíše boot 0.00 Not Supported.

Víceméně se snažím o odblok sítě v 3.1.2, když se to tak vezme.

Ice

Příspěvek od Ice »

Dobrý den, až v takovou ubohost místních moderátoru jsem ani nedoufal. Ale chápu, že je lepší smazat něco, co nemám jakkoliv okomentovat, aniž bych nepotvrdil pravdu daného příspěvku. Toto forum je fajn, jen se obávám, že ho poškozuje jen lehký komunistický režim některých jedinců, kteří se sem chodí zvedat ramena. Omlouvám se ostatním moderátorů,, kteří s vymazáním mého příspěvku nemají nic společného, a onen dotyčný, který tak učinil je u mě hlupák, co nezná smysl slova FORUM. (Dotyčný, který smazal můj včerejší noční příspěvek už bude vědět.)

Internetové fórum ? též diskuzní fórum je místo na internetu, kde se scházejí lidé a diskutují spolu

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

OT: A já dodám, že pokud má fórum nějaká pravidla, tak se jich bude muset držet každý diskutující. Tys porušil minimálně dvě a budeš tady dělat chytráka. První, žes neoznačil příspěvek jako OT, druhé, že postuješ příspěvek, který patří do sekce O fóru, do tématu o Jailbreaku. Když budu tvůj niterný výlev hodnotit dále, dopustil ses dalšího porušení pravidel a to tak, žes v něm hodnotil práci moderátorů, což ti vůbec nepřísluší a dělal jsi to nevybíravým používáním pejorativních výrazů. Přirovnáváním našich metod ke komunistickým jsi to zpečetil. To vše jsi ze sebe vysypal vlivem působení adrenalinu, který v tobě probudil revoluční cítění za to, že ti někdo smazal příspěvek.
Závěr: chovej se vždy sám tak, jak ti ukládají pravidla instituce (zde našeho fóra), protože je to stejné jako se zákony. Když přijedeš do jiné země, neplatí tam české zákony, ale zákony té země. Při registraci jsi zároveň souhlasil s tím, že budeš pravidla dodržovat, ale neděláš to. My tě za to nemůžeme potrestat jinak než našimi metodami. Pokud budeš takto dál pokračovat, o ten trest si přímo koleduješ.
Pozn.: nežli začneš na můj příspěvek reagovat, počkej než se ti zklidní hormony a nereaguj v afektu. Spíše ti ale doporučuji nereagovat vůbec. A není to tak, jak tě možná právě teď napadá, další komunistická praktika: "Držet hubu a krok". Je to stále o dodržování pravidel tohoto fóra a potyčka s moderátorem je balancováním na jejich hraně.
Já jako moderátor jsem si tento OT mohl dovolit, protože je přímou reakcí na tvůj příspěvek. Další OT budu již postihovat.

Ice

Příspěvek od Ice »

Beavers píše:OT: A já dodám, že pokud má fórum nějaká pravidla, tak se jich bude muset držet každý diskutující. Tys porušil minimálně dvě a budeš tady dělat chytráka. První, žes neoznačil příspěvek jako OT, druhé, že postuješ příspěvek, který patří do sekce O fóru, do tématu o Jailbreaku. Když budu tvůj niterný výlev hodnotit dále, dopustil ses dalšího porušení pravidel a to tak, žes v něm hodnotil práci moderátorů, což ti vůbec nepřísluší a dělal jsi to nevybíravým používáním pejorativních výrazů. Přirovnáváním našich metod ke komunistickým jsi to zpečetil. To vše jsi ze sebe vysypal vlivem působení adrenalinu, který v tobě probudil revoluční cítění za to, že ti někdo smazal příspěvek.
Závěr: chovej se vždy sám tak, jak ti ukládají pravidla instituce (zde našeho fóra), protože je to stejné jako se zákony. Když přijedeš do jiné země, neplatí tam české zákony, ale zákony té země. Při registraci jsi zároveň souhlasil s tím, že budeš pravidla dodržovat, ale neděláš to. My tě za to nemůžeme potrestat jinak než našimi metodami. Pokud budeš takto dál pokračovat, o ten trest si přímo koleduješ.
Pozn.: nežli začneš na můj příspěvek reagovat, počkej než se ti zklidní hormony a nereaguj v afektu. Spíše ti ale doporučuji nereagovat vůbec. A není to tak, jak tě možná právě teď napadá, další komunistická praktika: "Držet hubu a krok". Je to stále o dodržování pravidel tohoto fóra a potyčka s moderátorem je balancováním na jejich hraně.
Já jako moderátor jsem si tento OT mohl dovolit, protože je přímou reakcí na tvůj příspěvek. Další OT budu již postihovat.

Mohu tě upozornit, že mé hormony jsou zcela v normě a v afektu nejednám. Možná by nebylo od věci si uvědomit, že nemluvíš s nějakým pubescentním klukem. Emoce a afekt jsem v prostředí internetu odboural už před mnoha lety, když jsem s ním začínal. Nerozčiluji se nad hloupostí druhých narozdíl od některých zde přítomných, kteří by měli zvládat své emoce, a pokud to nezvládají, tak jim to prostě řeknu, i když mi to dle tebe nepřísluší. Pokud zde dělají moderátory lidé, kteří se neumí ovládat, tak sem nebudu prostě chodit já. Nejsem z těch, co si nechají kafrat do toho co a jak mají dělat. A o zákonech bych ti mohl povídat sáhodlouze. :) Jediné, čeho se tu dopouštím je to, že dávám svůj příspěvek do vlákna, kam nepatří, což uznávám, ale to ostatní už je jen holý pokus a nahromadění možných přečinů. A pokud diskuzi říkáš potyčka jen proto, že ty jsi pan maderátor a já zdejší nováček, tak se máš ještě pořád navzdory svému věku co učit. Zajisté mě tvrdě potrestáš, ale pokud tě to uklidní, udělím si sám nejtvrdší trest a už sem nebudu chodit, přesto, že se zde dá najít dost zajímavých informací, ale to pro mě neznamená nic, pokud se nedá pokecat s lidma na úrovni. A některým zdejším moderátorům ona úroveň chybí. Tím nemyslím tebe, ale ty, které tak vehementně obhajuješ.

Děláš si srandu? Opět jsi porušil dvě pravidla a to je pravidlo o citaci a o postování příspěvků (Off Topic). Beavers.

jirka.rouzi

Kritizování moderátora je hrubým porušením pravidel,nehledě na to ,že to opět odbočuje od tematu.Beavers vyndej smeták a ukliď,kdo se tím má pořád prokousavat,než se dopracuje k něčemu užitečnému.

jirka.rouzi

CZ Unlocker píše:
jackietran píše:boze,chlape,kdyz to uz delas pro prachy,tak musis aspon nejdric kontrolovat ty zaklady(IMEI,,MF,Version) toho IP ne??? :roll: :shock: ..co my s tebou ted..

Chlapci a děvčata to přece nevadí, že to někomu opravuju a není to můj.

Mám obchůdek s mobilama a přijde pán, že si " údajně " dělal HReset a teď má IP ve stavu USB-iTunes loga. A že by to chtěl vyřešit. Nic víc.

Dám ho ručně do DFU a dám lít 3.0, končí to errorem, ignoruju a pokračuju jako při podlívání 3.1 na 3.0 dle návodu zde z fora. Nic zase Error.

Tak mi svitne, že si nedělal " jen " HR, ale že to upgradl na 3.1.2

Vemu DFU ručně a pokračuju Shift+Restore, nahraju 3.1.2, IP žije.

Settings-about je :

Operator: AT&T 5.5
Verze 3.1.2(7D11)
MF verze : 05.11.07
Model: MB702LL

A teď popíšu znova to co v minulém topic, o tom problému.

Myslel jsem si, že kdyby šel podlít na 3.0, nastala by stejná situace jako
u 3.1 podlité na 3.0, že šlo o možnost podlití z 05.11.07 na
04.26.něco, podle návodu zde z fora ( FuzzyBand ).

Tak jsem pomocí Blackra1n nahrál do 3.1.2 Cydii, Cydií Fuzzyband, abych zjistil jestli mám bootloader do 05.08 a jestli mi podlití pomocí Fuzzy projde.
Jenže Fuzzy v verzi IP 3.1.2 vypíše boot 0.00 Not Supported.

Víceméně se snažím o odblok sítě v 3.1.2, když se to tak vezme.

Již jsem ti napsal,o fuzzybandu v topicu kde si popisoval problém s touto aplikací.Mám pro tebe další tip,patřím mezi uživatele kteří maj problém z unlockem ve FW 3.1 nebo 3.1.2,už nic nehledám je to škoda času.Až to bude možné jistě to tu bude okamžitě.Jen ti písnu zakl. info které ti vše objasní.Bootloader je instalován v iboot,je součástí bootrom kterou se zatím nedaří prolomit,nepomůže ani to pokud by jsi tam třeba nacpal FW 2.0,to je totiž ve složce root a do iboot nijak nezasahuje.Abych ti ušetřil čas složka iboot je skrytá flash,pokud objevíš způsob jak ji prolomit proslavíš se ještě víc než geohot,který na tom samozřejmě pracuje.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

jirka.rouzi píše:Beavers vyndej smeták a ukliď,kdo se tím má pořád prokousavat,než se dopracuje k něčemu užitečnému.

OT: To, co jsem napsal, platí všeobecně pro všechny, takže je někdy dobré, když to těm zlobivým naservírujeme - i když neúmyslně - do jakéhokoli tématu, pokud konflikt některý z nich vyprovokuje. Alespoň si občas sami oživí paměť, kde by měli mít prav?dla uložena. Nechám na ostatních moderátorech, aby posoudili, zda vzít smeták a uklidit to tady, anebo jej vzít na nepřizpůsobivá individua. Nesnáším uklízet nepořádek po někom, to už musí být opravdu důvod, nejsem totiž placená uklízečka, uklízím zásadně jen po sobě.

lordkaspr

Příspěvek od lordkaspr »

H0NZ1K píše:Zdravim vsechny!!!
To jsem se zase do neceho pustil :-D uz jsem zkousel spoustu moznosti, pustit pri synchronizaci, pustit pri spousteni... NIC :-D... Dneska jdu spat, ale nemate nekdo jeste nejakou radu?
Zitra to odzkousenim jeste parkrat, ale proste furt akorat zapinam a vypinam iPhone, a je tam porad jen ''Kablik se synchronizaci'' a ne zadna fotka :-(... stale jen RUNNING :-(

dik

Tenhle problém jsem vyřešil přesunutím programu Blackra1n do adresáře C:\

Pak vše proběhlo jak má, jen se iPod nerestartoval, ale zůstal vyplý. Zkoušel jsem všechny možné postupy, ale se současnou verzí Blackra1n to asi vzdám. Divné je, že mi nešlo do iPoda ani nahrát custom_restore 3.1.2 :(

\aktualizováno: Ha, GeoHot napsal, že "with regadrs to new ipt2/3 8gb support, if your model stars with MB it'll work, if your model stars with MC it won't, and restore requied"

Mám iPod Touch "MC", ale nemám tušení co to znamená. Je tu někdo kdo by mi to vysvětlil???

\aktualizováno: Vypadá to, že jsem se 2 dny v kuse trápil zbytečně. Podle GeoHota blackra1n nefunguje na iPodu "MC". Blbé na tom je, že mi na něm nefunguje ani žádná jiná metoda JB. Nejvíc mě na tom ale štve fakt, že jsem na to po takto dlohé době přišel sám a na fóru není někdo schopný kdo by poradil. Příště budu raději všechny problémy řešit sám - na tomto fóru není nikdo, kdo by toho věděl víc a mohl radit. Škoda...

H0NZ1K
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od H0NZ1K »

No tak po nejakem tom zkouseni uz to mam taky succesfull :-D, vcera jsem to nemohl udelat ani jednim zpusobem, dnes jsem prisel, pripojil, dal make it... a jelo vse bez problemu, tedka uz instaluju Cydii :-)

XgrigiX

Příspěvek od XgrigiX »

Caute chci se zeptat protoze jsem tady nikde nenasel 100% odpoved i kdyz ji hledam uz pul dne:) bude mi fungovat tento jailbreak na IP 2G FW 3.1?predem diky za jasnou odpoved

cicolably

Příspěvek od cicolably »

nahraj si tam custom FW 3.1.2 pre 2G a budeš mať pokoj,na 2G ti treba UNLOCK a ten ešte nie je na 3.1 a 3.1.2
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

XgrigiX

Příspěvek od XgrigiX »

cicolably píše:nahraj si tam custom FW 3.1.2 pre 2G a budeš mať pokoj,na 2G ti treba UNLOCK a ten ešte nie je na 3.1 a 3.1.2

A ten splni tu samou funkci jako jailbrek treba pres black1rain?nebo je v tom nejaky rozdil?

pechino
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pechino »

mam baseband 05.11.07 můžu normálka updatovat na 3.1.2. ? netušíte někdo?
Naposledy upravil(a) pechino dne pát říj 23, 2009 4:00 pm, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět