blackra1n Jailbreak FW 3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
-
- Starý pes fóra :)
Re: blackra1n Jailbreak FW3.1.2 iPhone 2G/3G/3GS, iPod 1G/2G/3G
XgrigiX
to je custom tam sa ti už cez itunes shift+restore automaticky nahraje JB (cydia) a UNLOCK
ja to tak mam na priatelkinom 2G
to je custom tam sa ti už cez itunes shift+restore automaticky nahraje JB (cydia) a UNLOCK
ja to tak mam na priatelkinom 2G
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
ta konecne mam JB.. spustil som v praci kde mam len tethering tak mi nabehlo ze itunes pripojit ale to tam nemam a uz som nerozchodil telefon
az doma som pripojim a ze skusim blackra1n zo srandy som dal a .. chlapec na lcd a uz sa spravilo..
..musel som dat cydiu lebo mi nesiel t-pot na [zakázáno] ale inac ide v pohode zatial.. takze treba fakt skusat skusat skusat a snad pojde aj vam ten running problem blby hmm...
az doma som pripojim a ze skusim blackra1n zo srandy som dal a .. chlapec na lcd a uz sa spravilo..
..musel som dat cydiu lebo mi nesiel t-pot na [zakázáno] ale inac ide v pohode zatial.. takze treba fakt skusat skusat skusat a snad pojde aj vam ten running problem blby hmm...
JB som si uz raz robil a to cez redsn0w o.7 myslim, vsetko bolo ok no uz som mal prelneny IP blbostami a tak som da OFW 3.1.2 z toho som si to krasne JBkol cez ra1n (krasny navod) ale cly ip mi blbol, rock nechcel pracovat vobec, cydia sa tvarlia ze pracuje no naistalovane veci sa nezobrazili... IP mi nesiel restornut...
tak som sa s tym hral az som dostal nieco ako brick teda IP sa zacne zapinat no vypne sa(neviem ako sa tovola u IP ale pri PSP sa to tak vola )
sprvoti som nadseny nebol no stiahol som redsn0w 0.8 a cez neho som siel do toho DFU a pokusil sa o napravu... no teraz sa mi tam uz asi 10 minut pise ''Downloading Jailbreake Data...'' a pod tym to tociace sa kolecko...
asi to seklo ja neveim
poeradste co mam prosim robit
DIK
info Iphone 3G 16gb kupovany na SVK T-mobile (cierny )
//prave to skoncilo a nic sa nestalo stlae je to ako predtym
tak som sa s tym hral az som dostal nieco ako brick teda IP sa zacne zapinat no vypne sa(neviem ako sa tovola u IP ale pri PSP sa to tak vola )
sprvoti som nadseny nebol no stiahol som redsn0w 0.8 a cez neho som siel do toho DFU a pokusil sa o napravu... no teraz sa mi tam uz asi 10 minut pise ''Downloading Jailbreake Data...'' a pod tym to tociace sa kolecko...
asi to seklo ja neveim
poeradste co mam prosim robit
DIK
info Iphone 3G 16gb kupovany na SVK T-mobile (cierny )
//prave to skoncilo a nic sa nestalo stlae je to ako predtym
iPhone 3G 16GB, Orange SK - skusil som uz vsetko mozne a blackra1n som nerozchodil.
-
- Host
iPhone 3G 8GB CZ T-Mobile povedlo se mi to na 37 pokus, teda jeste par nepovedenejch pokusů a mobil by letel z okna rovnou do popelnice pomohlo zapnout blackra1n 5 vteřin po zapnutí (nikoli naběhnutí na SB), na obrázek GeoHota jsem koukal jak na božské zjevení
Naposledy upravil(a) Gs.Sk MiKe.CzE dne ned říj 25, 2009 9:53 am, celkem upraveno 1 x.
Zdravím vsechny ,
taky patřím už mezi šťastlivce kterým se to povedlo.
Zkoušel jsem hodně návodů a pořád nic až jsem nakonec restartoval PC připojil
iphone a hotovo takže platil úplně první postup.
taky patřím už mezi šťastlivce kterým se to povedlo.
Zkoušel jsem hodně návodů a pořád nic až jsem nakonec restartoval PC připojil
iphone a hotovo takže platil úplně první postup.
Ahoj,
No tak skúšal som už mnoho sposobov tohto jailbreaku veľa krát a stále nič... stále to nejde ... neviem kde je chyba so muž z toho zúfalý ... vlastním iPhone 3G 8GB... vždy sa to zasekne na tom "running" probléme ... Prosím o pomoc niekoho trpezlivého.
Ďakujem Robert
Trpělivý tady musíš být Ty. Zkoušel jsi doufám i jiné PC. 7luke
No tak skúšal som už mnoho sposobov tohto jailbreaku veľa krát a stále nič... stále to nejde ... neviem kde je chyba so muž z toho zúfalý ... vlastním iPhone 3G 8GB... vždy sa to zasekne na tom "running" probléme ... Prosím o pomoc niekoho trpezlivého.
Ďakujem Robert
Trpělivý tady musíš být Ty. Zkoušel jsi doufám i jiné PC. 7luke
čau, mám tady iphone 3G s fw 3.1.2, ale není koupenej u operátora, ale normálně v krámě a chci se zeptat jestli pude jailbreak přes blackra1n??? dik za odpovědi
For: RobQo
- no je vidět, že nechceš ztrácet čas předčítáním tohoto fóra - vlákna. Totiž kdybys ho četl zjistil bys, že tvůj problém tu je řešen už snad "tisíckrát". Vlastně toto celé vlákno je o různých problémech s blackra1n včetně toho tvého. Jediné, co ti můžu říct je, že sám jsem řešil tvůj problém a na asi cca. 40 pokus jsem si svůj iP JB. Takže čti a zkoušej!
For: ryder4159
- opět podobná situace. Podívej se hned na první stránku tohoto vlákna a zjistíš, že blackra1n pouze provede JB. Ale ne Unlock na operátora. Tudíž musíš vědět, zda tvůj iP není blokovaný na nějakého konkrétního operátora. Až budeš mít jistotu, že tvůj iP není blokovaný a můžeš na něm použít všechny operátory (vložit do něj jakoukoli simku), pak udělej JB přes prog. Blackra1n. V opačném případě JB nedělej.
- no je vidět, že nechceš ztrácet čas předčítáním tohoto fóra - vlákna. Totiž kdybys ho četl zjistil bys, že tvůj problém tu je řešen už snad "tisíckrát". Vlastně toto celé vlákno je o různých problémech s blackra1n včetně toho tvého. Jediné, co ti můžu říct je, že sám jsem řešil tvůj problém a na asi cca. 40 pokus jsem si svůj iP JB. Takže čti a zkoušej!
For: ryder4159
- opět podobná situace. Podívej se hned na první stránku tohoto vlákna a zjistíš, že blackra1n pouze provede JB. Ale ne Unlock na operátora. Tudíž musíš vědět, zda tvůj iP není blokovaný na nějakého konkrétního operátora. Až budeš mít jistotu, že tvůj iP není blokovaný a můžeš na něm použít všechny operátory (vložit do něj jakoukoli simku), pak udělej JB přes prog. Blackra1n. V opačném případě JB nedělej.
to Billy: milý Billy, prečítal som všetky vlákna v tomto topicu, skúšal som každý návod tak zhruba 2-3x a zatiaľ je mi zrejmé len to, že mám stále skúšať a skúšať...
Robert
edit: - No tak teraz mám problém iného rázu ... skúšal som ten návod že ... zapnut i phone na kabli, spustit br, ked vypne logo apple zasa spustit druhy br a islo to, najpr vyhlasil jeden br ze jailbrak complete, potom druhy, ale fotka GeoHota je stale na iPhone a nič sa nedeje ... už asi 15 minút ... mám stále skúšať ??
Robert
edit: - No tak teraz mám problém iného rázu ... skúšal som ten návod že ... zapnut i phone na kabli, spustit br, ked vypne logo apple zasa spustit druhy br a islo to, najpr vyhlasil jeden br ze jailbrak complete, potom druhy, ale fotka GeoHota je stale na iPhone a nič sa nedeje ... už asi 15 minút ... mám stále skúšať ??
Asi každý by si přál jeden jediný a 100 % funkční návod, ale bohužel ten není. Každý má doma jiný OS na svém PC, jiného iP a další věcí - faktory, které ovlivňují JB našich iP. Mě pomohlo a mým kamarádům též, že jsem vypnul automatickou synchronizaci v iT a poté JB šel na "první pokus" (spíše po několika desítkách pokusů, restartů iP i PC a pod.). Dokonce i sám autor blackra1n gehot radí, aby uživatelé iP 3G zkoušeli všechny možné kombinace. A on sám uveřejnil návod, jak na to (vypnutím určitých procesů v PC), který je uveden již dávno v tomto vláknu.
Také jsem to zkoušel, neboť jsem visel na runnigu. A nic... . Ale zkoušel jsem to pořád dokola až v jednu chvilku se mě JB povedl (gehot s iP na mém iP, potom restart iP a bylo). A povedl se mě až po vypnutí automatické synchronizace iT s iP. Takže opravdu je to o určité "náhodě". proto zkoušet a zkoušet a zkoušet a zkoušet!!!
Také jsem to zkoušel, neboť jsem visel na runnigu. A nic... . Ale zkoušel jsem to pořád dokola až v jednu chvilku se mě JB povedl (gehot s iP na mém iP, potom restart iP a bylo). A povedl se mě až po vypnutí automatické synchronizace iT s iP. Takže opravdu je to o určité "náhodě". proto zkoušet a zkoušet a zkoušet a zkoušet!!!
Takze podla mojho zistenia som mal jaailbreak na 3.1 s mojim iphone 3gs dnes som skusal prejsta na custom firmware ale nepomohlo to musel som sa vratir cez restore samozrejme som prisiel o unik lenze na moje pocudovanie uz sa neda urobit, ziada zaplatit aj ked mam uz toho mladika na obrazovke iphonu, stopne to chlapec .
EDIT: Takze opravujem staci ho nechat na obrazovke aj ked tam je hlaska na picitaci ze je stopnuty ze sa moj jailbreak stopol a on aj ked sa chova necinne to nakoniec dokoncil po asi 5 minutach mam kvapku a z nej ako tradicne doinstalujete cydiu takze moj postup bol otvorit Itunes vypnut iphone zapnut ho a ked sa zobrazi jablcko na iphone zapnut blackra1n po chvilke sa zobrazi na iphone najmladsi a najvadsi frajer na svete iphonou. a potom len cakat pokial sa nerestartne sam ako som pisal moze to potrvat aj 5 minut
Naposledy jsem za tebe zeditoval příspěvek a to jen, abys věděl, jak to má vypadat. Příště to dopadne tak, že ti takový příspěvek smažu bez upozornění. Máš-li něco proti tomu, přečti si pravidla. Beavers.
EDIT: Takze opravujem staci ho nechat na obrazovke aj ked tam je hlaska na picitaci ze je stopnuty ze sa moj jailbreak stopol a on aj ked sa chova necinne to nakoniec dokoncil po asi 5 minutach mam kvapku a z nej ako tradicne doinstalujete cydiu takze moj postup bol otvorit Itunes vypnut iphone zapnut ho a ked sa zobrazi jablcko na iphone zapnut blackra1n po chvilke sa zobrazi na iphone najmladsi a najvadsi frajer na svete iphonou. a potom len cakat pokial sa nerestartne sam ako som pisal moze to potrvat aj 5 minut
Naposledy jsem za tebe zeditoval příspěvek a to jen, abys věděl, jak to má vypadat. Příště to dopadne tak, že ti takový příspěvek smažu bez upozornění. Máš-li něco proti tomu, přečti si pravidla. Beavers.
-
- Host
Jak poznám že ho mám správně jailbreaknutý? Vše jsem udělal podle návodu, vše proběhlo jak mělo. Ale nejde mi tam nainstalovat (navi,hry,programy) které mi normálně na 3.0 šli...
To je asi tím, že byly kradené
-
- Host
Podle jednoho fora bude zitra druhá vesze blackra1n , která řeší problém 3G
"GeoHot, the creator of blackra1n, the tool can unlock the latest firmware from Apple on both Windows and Mac, has given us a new Tweet that tomorrow will be the release of a new version of the program, the RC2.
The update contains several new and useful updates. Let's look below:
?Problems will be resolved during the execution of the program on the iPhone 3G;
?Added the ability to run a jailbreak type "Tethered" even in the new iPod Touch 2G, model "MC";
?Added the ability to run a jailbreak type tethered in 3GS fitted with the new iPhone Bootroom;
?Fixed problems that occur after the installation of Icy from blackra1n.
?Icy problem has been fixed too, apparently...
We'll keep you updated! "
"GeoHot, the creator of blackra1n, the tool can unlock the latest firmware from Apple on both Windows and Mac, has given us a new Tweet that tomorrow will be the release of a new version of the program, the RC2.
The update contains several new and useful updates. Let's look below:
?Problems will be resolved during the execution of the program on the iPhone 3G;
?Added the ability to run a jailbreak type "Tethered" even in the new iPod Touch 2G, model "MC";
?Added the ability to run a jailbreak type tethered in 3GS fitted with the new iPhone Bootroom;
?Fixed problems that occur after the installation of Icy from blackra1n.
?Icy problem has been fixed too, apparently...
We'll keep you updated! "
iPhone 4 16Gb,iPhone 6 64Gb, iPhone 7 128Gb , new iPad 32 Gb
Jo, už to tady dával i jackietran jinde na fórum. Jakmile vyjde nová verze, bude náležitě upraven první post.
-
- Host
no je tu nova verzia nove info tu:
http://iphonejtag.blogspot.com/2009/10/blackra1n-is-live.html
http://iphonejtag.blogspot.com/2009/10/blackra1n-is-live.html
iPhone 3G 16GB Black, JB FW 4.0 redsn0w+ultrasn0w
25.10.2009 - nová verze RC2 !!!
Vylepšení a opravy včetně "running" problému !!!
akualizován první post viewtopic.php?f=120&t=21629
Vylepšení a opravy včetně "running" problému !!!
akualizován první post viewtopic.php?f=120&t=21629
-
- Host
čauvec vyzkoušel jsem vše co je tady ,ale jen se objeví heo a potom itunes a zas nic . zkouším i jine zpusoby . jenže nic . 3.1:2 dávam přes itunes . můžu i firmware poslati i jiným zpusobem porad te díky předem
prave som vzskusla tu novu verziu blackra1nu funguje bezchybne na prvz krat ..som stastnz urcite poslem Geohotovi nejake to sprepitne
Tiež potvrdzujem plnú funkčnosť RC2 na prvý krát (3G) .. RC1 mal running problém.. Celý jailbreak (tým myslím od make it rain, až po reštart a zapnutie ikony blackra1n trval okolo dvoch minút.
-
- Host
Mohu se jen zeptat jestli jsem to spravne pochopil zda jiz jde breaknout pomoci blackra1i novy ipod touch 3g 32gb bez nutnosti opakovaneho jb pri kazdem restartu?
Co jsi jako pochopil? Kde jsi co pochopil? Přečti si první příspěvek na straně 1.
-
- Host
no prave o tom mluvim a ptam se zda to jiz bylo opraveno????? nebo to zustalo jak bylo jelikoz u toho neni nikde napsano fixed...a u ostatnich to vsude je
-
- Mírně pokročilý
Ceky: ne, tohle zůstalo pořád stejné i u RC2 verze...na vyřešení untethered JB (snad) dělá Chronic Dev team...musíme čekat, taky čekám...až bude, určitě se to dozvíš, já to sleduju několikrát denně, o iPodech kdyžtak více zde:
viewtopic.php?f=9&t=21804
viewtopic.php?f=9&t=21804
Ceky píše:no prave o tom mluvim a ptam se zda to jiz bylo opraveno?????
Tak si ten první příspěvek přečti ještě jednou, dvakrát, třikrát, čtyřikrát, ...
Stačí první dva odstavce.
-
- Host
Funguje přístup k adresářum přes "T-PoT" po provedení Jaiblbreaku s novou verzí RC2 ihned ?
Nebo se zas musí dohrát z Cydie ten program -afc2add. ?
Nebo se zas musí dohrát z Cydie ten program -afc2add. ?
-
- Starý pes fóra :)
jj musel som to nainstalovat z Cydie
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Přímo vyjádření od GeoHota (procvičte si Angličtinu, chlapi )
George Hotz píše:all asking about afc2(why [zakázáno] and iphonebrowser don't work), i don't feel it should be included in a jailbreak, install afc2add in cydia
burina: no jestli někomu dělá problém doinstalovat utilitku v řádech kb, tak vůbec nechápu, proč provádíte JB, proč potom doinstalováváte všechny možné aplikace (i neplacené), ale s utilitkou na adresářovou strukturu v iP máte problém? to je dobrý!
Za sebe říkám, že jsem vůbec vděčný, že utilitka jako afc2add vůbec vznikla a že existuje a že se můžu podívat do iP, když potřebuji
Za sebe říkám, že jsem vůbec vděčný, že utilitka jako afc2add vůbec vznikla a že existuje a že se můžu podívat do iP, když potřebuji
-
- Host
přeinstalováno ip 3g 8gb z 3.0 na 3.1.2 na rc2 it 8.2.1 a jiný pc a bylo za 2 minuty hotovo . jinak na svém pc jsem se trápil celý týden
-
- Host
Bill píše:burina: no jestli někomu dělá problém doinstalovat utilitku v řádech kb, tak vůbec nechápu, proč provádíte JB, proč potom doinstalováváte všechny možné aplikace (i neplacené), ale s utilitkou na adresářovou strukturu v iP máte problém? to je dobrý!
Nechápeš
Tak, Ti napovím. Nechci Cydie, jen Jailbreak.
A pro příště si nech těch přihloupých narážek. Otázka byla jasná.
-
- Host
Promiňte že píšu tak debilní dotaz, ale když jsem si koupil iPhona 3Gs 16 Gb, tačí mi pouze blackra1n pro odblokování?
Burina: píše se "přihlouplých" ... , ale jinak OK, se nečerti .
Ale vážně - v čem ti vadí cydie a proč ji nechceš?
Ale vážně - v čem ti vadí cydie a proč ji nechceš?
-
- Host
Prosim potreboval bych vedet jestli mohu updatnout svuj iP z OS3.0 na 3.1.2 pres iTunes? Mam 3G 8GB od T-Mobile...jde tam SIM Vodafone i T-Mobile...
Dekuji vsem za odpovedi a rady...
Dekuji vsem za odpovedi a rady...
-
- Mírně pokročilý
Sqrjuvi: jestli jej máš koupený oficiálně v ČR, což podle toho co píšeš máš, tak není problém...
-
- Host
Zdravim. ja mam 3GS 32GB, 3.1
Cez itunes som dal 3.1.2
potom cez blackra1n.
vsetko bez problemov
Cez itunes som dal 3.1.2
potom cez blackra1n.
vsetko bez problemov
jaguar84
-
- Klub čistého iOS
Sqrjuvi: iPhony od Ceskejch operatoru jsou vsechny odblokovany, takze jediny co bys mel resit, zde potrebujes neco vic nez je v iTunes, aby sis musel delat JB a instalovat veci ze Cydie
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
-
- Mírně pokročilý
Potvrzuji funkčnost RC2 i u mě
iPhone 6 16GB Space Grey
-
- patron iPhone.cz
mám problém s cydii, když jí nainstaluju z blackrainu, neukazuje mi žádný package hází to error encountered a section with no package: header
neumím s tím pohnout, poradíte?
neumím s tím pohnout, poradíte?