Ztráta kontaktů
Ztráta kontaktů
Nutně prosím o pomoc, chtěl jsem zazálohovat kontakty, ale něco jsem udělal špatně a kontatky mi z IP zmizely. Chtěl jsem je zálohovat do outloku, ale tam nejsou a ani v telefonu.
Děkuji za rady
Děkuji za rady
-
- Moderator fóra
Re: Ztráta kontaktů
Pokud jsi to dělal přes iTunes (jak jinak, že?), tak by měly být tam.
-
- Mírně pokročilý
takže dostal si sa do kolonky s kontaktmi a nie sú tam? či dostal si sa vôbec do kontaktov?
v telefonu nemám žádný kontakt a v seznamu volání mám jen čísla místo pojmenovanejch kontaktů...
-
- Mírně pokročilý
...a verzia Office? ( 2003 alebo 2007 )
-
- Moderator fóra
Napiš nám přesne jak jsi postupoval.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Starý pes fóra :)
skus dať obnovu zo SIM ono ich to zo sim nezmaže takže by tam mali byť stare
a určite si si zafajkol pri SYNC kontakty v iTunes ?
a určite si si zafajkol pri SYNC kontakty v iTunes ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
ahoj. tento problem sa stal aj mne na zaciatku a na treti krat som zistil preco. v itunse v polozke advanced nemozes mat zaskruknutu moznost ktoru chces synchornizovat lebo vtedy ti synchronizuje z ituns smerom do iphonu co znamena, ze ti skopiruje ziadne kontakty do iphonu a preto tam nic nemas. jednoducho pokial v itunes nezaskrknes ponuku tak vzdy synchronizuje smerom z iphonu do pocitaca.
No takže:
Outlook 2007
V Itunes jsem klikl založku ke správě telefonu, dal jsem info a sync kontakt do outlooku. Pak jsem dole blbec zaškrtnul Replace information on this iphone - contacts. Pak jsem si to až přečetl, trochu pozdě. nevím jestli to je tím.
Outlook 2007
V Itunes jsem klikl založku ke správě telefonu, dal jsem info a sync kontakt do outlooku. Pak jsem dole blbec zaškrtnul Replace information on this iphone - contacts. Pak jsem si to až přečetl, trochu pozdě. nevím jestli to je tím.
semato píše:ahoj. tento problem sa stal aj mne na zaciatku a na treti krat som zistil preco. v itunse v polozke advanced nemozes mat zaskruknutu moznost ktoru chces synchornizovat lebo vtedy ti synchronizuje z ituns smerom do iphonu co znamena, ze ti skopiruje ziadne kontakty do iphonu a preto tam nic nemas. jednoducho pokial v itunes nezaskrknes ponuku tak vzdy synchronizuje smerom z iphonu do pocitaca.
Asi nechápu... můžeš to popsat podrobněji? děkuji
-
- Mírně pokročilý
v outlooku si nemal žiadne kontakty (formátu iPhone), čiže sa ti vlastne prepísalo 0 (nula) kontaktov do iPhone...jediné, čo si v podstate spravil, "vymazal" si si kontakty v iPhone, tým, že si si ich prepísal
Naposledy upravil(a) 666 dne ned říj 25, 2009 7:53 pm, celkem upraveno 1 x.
666 píše:v outlooku si nemal žiadne kontakty, čiže sa ti vlastne prepísalo 0 (nula) kontaktov do iPhone...jediné, čo si v podstate spravil, "vymazal" si si kontakty v iPhone
Aha, takže já vlastně neházel kontakty z iphonu do PC, ale naopak jsem přepsal nula kontaktu do Iphone... takže to je nevratnej proces... ach jo...
-
- Mírně pokročilý
áno, kontakty si už neobnovíš
-
- Mírně pokročilý
.. když budeš chtít tak si kontakty obnovíš: udělej restore -po něm ti iTunes dá možnost výběru: buďto nastavit iP jako nový tel. nebo obnovu ze zálohy - zvolíš obnovu ze zálohy.,
po ní by jsi měl mít ztracené kontakty zpět, tak jak jsi to měl před poslední synchronizací, kdy si iTunes udělali poslední zálohu iP.. (teda jestli jsi auto zálohy v iTunes nevypnul). V případě, že jsi po výmazu kontaktů udělal synchronizaci a iT. ti již udělali zálohu tel. bez kontaktů, tak musíš v iTunes tu poslední zálohu před uděláním restore smazat, aby ti iTunes mohli obnovit tu zálohu kterou potřebuješ.. popř. smazat všechny až k záloze kdy jsi tam kontakty ještě měl.. zálohy najdeš v nastavení iT -jsou tam uvedené podle datumu. Dál už zálohování kontaktů znáš.
Dal jsi málo informací- (neuvádíš typ iP, verzi fw, jestli je tel s JB nebo bez něj, dovezený nebo koupený v čechách, atd.) - tož máš delší odpověď.. s tím, že si všechny aspekty restore před tím než jej uděláš musíš dohledat sám podle toho jaký iP máš.
Je dobré když chceš pomoc, napsat aspoň pár údajů o tom co vlastně používáš, protože rada se odvíjí od toho co vlastně používáš.. např. jestli máš iP s JB tak s restore o JB přijdeš atd.
po ní by jsi měl mít ztracené kontakty zpět, tak jak jsi to měl před poslední synchronizací, kdy si iTunes udělali poslední zálohu iP.. (teda jestli jsi auto zálohy v iTunes nevypnul). V případě, že jsi po výmazu kontaktů udělal synchronizaci a iT. ti již udělali zálohu tel. bez kontaktů, tak musíš v iTunes tu poslední zálohu před uděláním restore smazat, aby ti iTunes mohli obnovit tu zálohu kterou potřebuješ.. popř. smazat všechny až k záloze kdy jsi tam kontakty ještě měl.. zálohy najdeš v nastavení iT -jsou tam uvedené podle datumu. Dál už zálohování kontaktů znáš.
Dal jsi málo informací- (neuvádíš typ iP, verzi fw, jestli je tel s JB nebo bez něj, dovezený nebo koupený v čechách, atd.) - tož máš delší odpověď.. s tím, že si všechny aspekty restore před tím než jej uděláš musíš dohledat sám podle toho jaký iP máš.
Je dobré když chceš pomoc, napsat aspoň pár údajů o tom co vlastně používáš, protože rada se odvíjí od toho co vlastně používáš.. např. jestli máš iP s JB tak s restore o JB přijdeš atd.
-
- Senior uživatel
Právě se mi debilovi stálo totéž, protože jsem si místi Office 2010 dal Office 2007 a v nich jsem neměl žádné kontakty, no a při sync mi všechny zmizly. Naštěstí jsem objevil Tvůj příspěvek Chci se zeptat, když mám teď kontakty v iP a chci je dostat při sync do Outlooku, jak to udělat, ať si je zase nesmažu Díky !
EDIT: Už jsem to vyřešil
EDIT: Už jsem to vyřešil
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Hape, jak jsi to vyresil? taky potrebuju dostat kontakty z iphonu do outlooku.
Zdravim Vsetkych.Potrebujem poradit a pomoct.
Ide oto ze mam zalozene 3 ucty na Itunes a to SVK,USA a IRL a ked si chcem stahovat aplikacie tak prepinam v Itunes v Storage Autorizaciu Pc aby sa dali nainstalovat aplikacie do Iphonu.
Ale ide oto ze musel som robit Restor a po synchronizovani sa mi VYMAZALI VSETKY TEL .Kontakty.Neviem ako ktomu doslo.A ked som ich skusil dat kopirovat zo SIM karty tak Nic tam nebolo.roste vsetky Kontakty Fuc.
Urcite som ich mal predtim ulozene aj v PC cez Windows Contakt ale spatne je to ze som Preinstalovaval aj Softver v PC tak tam nebolo nic.
Chcem poprosit niekoho z Vas o radu ci a ako sa to da spravit.
A este potrebujem poradit s Google uctom a to konkretne ako sa synchronizuju kontakty do Gmailu.Mam to nastavene ale ide oto ze v Telefone mam cca 120 kontaktov a v Gmaili ich mam len cca 65.Proste neviem ich nijak skopirovat do Gmailu aby som ich mal tam vsetky keby sa stalo ze prydem o kontakty a aby som ich mohol potom hodit do Iphonu.
BUDEM VAM VELMI VDACNY ZA AKU KOLVEK RADU.
DAKUJEM VOPRED
Ide oto ze mam zalozene 3 ucty na Itunes a to SVK,USA a IRL a ked si chcem stahovat aplikacie tak prepinam v Itunes v Storage Autorizaciu Pc aby sa dali nainstalovat aplikacie do Iphonu.
Ale ide oto ze musel som robit Restor a po synchronizovani sa mi VYMAZALI VSETKY TEL .Kontakty.Neviem ako ktomu doslo.A ked som ich skusil dat kopirovat zo SIM karty tak Nic tam nebolo.roste vsetky Kontakty Fuc.
Urcite som ich mal predtim ulozene aj v PC cez Windows Contakt ale spatne je to ze som Preinstalovaval aj Softver v PC tak tam nebolo nic.
Chcem poprosit niekoho z Vas o radu ci a ako sa to da spravit.
A este potrebujem poradit s Google uctom a to konkretne ako sa synchronizuju kontakty do Gmailu.Mam to nastavene ale ide oto ze v Telefone mam cca 120 kontaktov a v Gmaili ich mam len cca 65.Proste neviem ich nijak skopirovat do Gmailu aby som ich mal tam vsetky keby sa stalo ze prydem o kontakty a aby som ich mohol potom hodit do Iphonu.
BUDEM VAM VELMI VDACNY ZA AKU KOLVEK RADU.
DAKUJEM VOPRED
- rony
- Klub čistého iOS
prebehni si obe tieto sekcie Navodov a URCITE sa nieco naucis.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Zdravim.Takze urobil som Restor Iphonu zo zalohy a nie ako novy Iphon a napocudovanie kontakty sa nasli.Chvala bohu.
Ale mam taky problem ze ked ich dam teraz syncronizovat tak po synchre sa kontakty s Phonu vymazu.Us som skusal vsetko mozne ale nejde my to spravit.
Potreboval by som pomoct ako Spravne Ponastavovat v Itunse vsetky tie zlosky aby to frcalo.
DAKUJEM
Edit: FUUUU Tak sa my to podarylo.Dakujem za pomoc.VDAKA.
Mal som zle nastavenie v IT.DAKUJEM
Ale mam taky problem ze ked ich dam teraz syncronizovat tak po synchre sa kontakty s Phonu vymazu.Us som skusal vsetko mozne ale nejde my to spravit.
Potreboval by som pomoct ako Spravne Ponastavovat v Itunse vsetky tie zlosky aby to frcalo.
DAKUJEM
Edit: FUUUU Tak sa my to podarylo.Dakujem za pomoc.VDAKA.
Mal som zle nastavenie v IT.DAKUJEM