iTunes a rar subory
-
- iPhone expert
iTunes a rar subory
Mam taky problem, vzdy ked stiahnem nejaky subor rar a chcem ho iba otvorit, tak automaticky mi otvori iTunes ako keby to bol subor s koncovkou ipa a aj napriek prepnutiu vo vlastnostiach, ze otvarat tento subor cez winrar, to robi. Neviete mi pomoct? Dakujem.
PS: mam najnovsi iTunes
PS: mam najnovsi iTunes
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Host
Re: iTunes a rar subory
A kdyz das pravy tlacitko > otevrit v programu >win rar...tak to jde?
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.
-
- Starý pes fóra :)
klik na PRAVOU MYŠ > VLASTNOSTI > MĚNIT > vyber si WINRAR
-
- iPhone expert
No to som už skúšal, ale nič zatiaľ. Možno je to windowsom, že ho treba preinstalovat. Lebo stále mi to otvára v iTunes. Ale ikonku to má stále ako pre winrar.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Starý pes fóra :)
noo každemu to ide len tebe nie,lebo všetci píšu blbosti ako ja.tak nech sa ti otvara itunes aj nadalej.
to je tak ked vyskočí nejake okno na WIN tak čo treba dať ? ANO/YES . ked si prvýkrat klikol na rar ,čo si dal otvoriť cez ?
a maš vobec winRAR? a potom sa čudujeme čo to robí
to je tak ked vyskočí nejake okno na WIN tak čo treba dať ? ANO/YES . ked si prvýkrat klikol na rar ,čo si dal otvoriť cez ?
a maš vobec winRAR? a potom sa čudujeme čo to robí
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
ok klikni na daky rar subor pravim a daj otvorit v.....a nasmeruj ho na winrar,7-zip alebo co pouzivas...ja pouzivam 7-Zip a nemam nutnost mat dalsie rozbalovace
-
- iPhone expert
markus dakujem, aspon niekto NORMALNY.
cicolably, ani nechcem vediet kolko mas rokov, ked sa tak chovas ako sa chovas ... A preco vlastne otravujes s takymi vyplodmi ako pises??? Jasne ti napisal mod, ze sa mas ukludnit a chovat sa normalne! Ak vies trosku citat, tak mozes vidiet, ze ja MAM winrar a mam to nasmerovane na winrar! A aj som to dal otvorit ako cez winrar, ale neviem co ty vlastne citas ... Aspon vidiet na akej si urovni, mozeme to lock, aj tak dakujem za ziadnu pomoc a len blabosy od decka. Jediny co mi tu pomaha je markus.
PS: mam win. XP
cicolably a ano na konci si dobre napisal, si ...
cicolably, ani nechcem vediet kolko mas rokov, ked sa tak chovas ako sa chovas ... A preco vlastne otravujes s takymi vyplodmi ako pises??? Jasne ti napisal mod, ze sa mas ukludnit a chovat sa normalne! Ak vies trosku citat, tak mozes vidiet, ze ja MAM winrar a mam to nasmerovane na winrar! A aj som to dal otvorit ako cez winrar, ale neviem co ty vlastne citas ... Aspon vidiet na akej si urovni, mozeme to lock, aj tak dakujem za ziadnu pomoc a len blabosy od decka. Jediny co mi tu pomaha je markus.
PS: mam win. XP
cicolably a ano na konci si dobre napisal, si ...
-
- Moderator fóra
Uklidil jsem zde po vás ty zvratky a příště to tady už neprovádějte, jste tu na návštěvě. Česky řečeno, promazáno od OT a invektivních příspěvků a zamčeno. To vše na žádost zakladatele topicu.