NO SERVICE, Není signál - hledám řešení. EDIT2: ZASE V PRD**
-
- Starý pes fóra :)
jj...mne tiež stále svieti že je akože zapnuté edge, ale nemusíš sa obávať.
Ak ho vypneš v BoosPrefs tak je naozaj vypnuté aj keď v stavovej lište svieti...skúšal som to...vypol som ho a nepripojil som sa ani na mail,Safari, Počasie, YouTube...takže bez obáv
Ak ho vypneš v BoosPrefs tak je naozaj vypnuté aj keď v stavovej lište svieti...skúšal som to...vypol som ho a nepripojil som sa ani na mail,Safari, Počasie, YouTube...takže bez obáv
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Re: NO SERVICE, Není signál - hledám řešení. EDIT2: ZASE V PRD**
opet NO SERVICE, obcas, nepredvidave, bez pricin. CIM TO SAKRA JE?
-
- Administrator
co nová SIM zkoušel jsi ? Vím že tento problém řešíš dlouho tak nevím zda jsi zkoušel i tohle..
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
NOVA SIM nepomuze, zadny operator nepomuze.
podlozeni simky nepomuze
turbo sim nepomuze
julku dik za snahu, dalsi napady vitany
vice lidi se s tim trapi zde:
viewtopic.php?f=2&t=1641&st=0&sk=t&sd=a&hilit=no+service&start=20
podlozeni simky nepomuze
turbo sim nepomuze
julku dik za snahu, dalsi napady vitany
vice lidi se s tim trapi zde:
viewtopic.php?f=2&t=1641&st=0&sk=t&sd=a&hilit=no+service&start=20
právě rozebírám iPhone, to je vzrůšo
mam stejny problem, co je ale zvlastni tak je cetnost techto chyb ruzna pro jine SIMky (obe O2). Pokusim se premluvit kolegacky aby logovali co posila sit do meho iphona a treba na neco prijdu
simkou to neni, pouzival jsem uz celkem 5ruznych. vsechny operatory, proste mrdka iphone nekde v commboardu se podelala.
jasne, na SIMce se asi shodneme Doufam ze log komunikace mezi iphonem a BTSkou me nekam nasmeruje t.j. mohlo by se ukazat jaky eavent mobilku zabije rep. co panove z Applu moc nezvladli
Mám uplně stejný problém, jednou se mi podařilo dovolat na 112, jinak to většinou nejde, zkoušel jsem verze 1.1.2., 1.1.3., 1.1.4., hrál jsem si i se Ziphone, zkoušel jsem prostě snad všechno, nejde
Kdybyste někdo na něco přišel, prosím podělte se o řešení. Budu zkoumat dál.
Díky moc
Kdybyste někdo na něco přišel, prosím podělte se o řešení. Budu zkoumat dál.
Díky moc
takze po predbeznem ohledani a logovani to vypada na problem pri handoveru v pripade ze neni dostupne EDGE. iPhone jde ve stredu do labu na jeste podrobnejsi mereni tak uvidime Kazdopadne uz 2 dny mam po problemu vypnul-li jsem EDGE v BossPrefs
takze v labu se na nic podezreleho v komunikaci mezi BTS a iPhonem nenaslo. Vzhledem k faktu ze mi po upgrade na 1.1.4 zmizelo Sim toolkit menu vymenil jsem SIM za novou a uz mam tyden pokoj.
Dalsi vec kterou jsem zaroven zmenil (ale to uz je trochu alchymie), je ze jsem prestal pouzivat puvodni pouzdro s magnetem pro zavirani. iPhone se mi vetsinou seknul v pouzdru
Dalsi vec kterou jsem zaroven zmenil (ale to uz je trochu alchymie), je ze jsem prestal pouzivat puvodni pouzdro s magnetem pro zavirani. iPhone se mi vetsinou seknul v pouzdru
panove problem s nedostupnou siti definitivne nalezen a vyresen. V mem pripade bylo vse vinou pouzdra ktere ma magnetickou uzaverku ktera dokazala "zblbnout" vf modul iphonu.
-
- patron iPhone.cz
"Přijde den, kdy se želvy naučí létat..." a konečně se začnou editovat vlastní příspěvky pod sebou
panove, iphone jsem odlozil na cca 24dni, cestoval s nim se simkou uvnitr po svete. Pak se vratim do cech, furt NO SERVIS. Tak ho pujcim 4 lete dcerce na hrani a ona ho prinese za hodinu, ze mi chodej esesky. Koukam jak puk vymenuju kartu a uz 14!!! dni volam bez problemu. Coz bylo v dobe kdy sem si objednal 16gb, nastesti nedorazila kvuli vyprodanemu stavu.
-
- Administrator
ahoj vítám tě zpět
no nepovídej.. , máš kouzelnou dcerku vezmi jí na sraz třeba spoustě uživatelů její woodoo pomůže, displeje se opět spojí, baterky začnou nabíjet a tak
jinak se podívej do návodů už je fix na no service..
a oprav si podpis
.
no nepovídej.. , máš kouzelnou dcerku vezmi jí na sraz třeba spoustě uživatelů její woodoo pomůže, displeje se opět spojí, baterky začnou nabíjet a tak
jinak se podívej do návodů už je fix na no service..
a oprav si podpis
.
Julku ten navod taky nefungoval, proste nic nefungovalo zibri, pwnee, nic nic nic. ja ho i rozebral a tak trochu dodelal a furt nic. a po 3tejdnech boom. az zase chcipne ozvu se.
Chcipnul. jak jsem slibil, tak se ozyvam, iphone chcip a naskoci si jak se mu zachce. fakt iKram.
-
- Administrator
divné ale je normální že telefon zdechne, Apple dělá kvalitní věci ale občas soudruzi v Číně něco špatně smontují .. v inzerci někdo prodává iPhone na díly a nebo zkus opraváře našeho
viewtopic.php?f=3&t=3211
.
viewtopic.php?f=3&t=3211
.
-
- Host
ako nainstalujem ten fix z navodou na 1.1.4? mam tam compatibilty patch ale aj tak to pise "main script execution failed". ten fix vam aj pomohol alebo ste vsetci na nervi tak ako ja ?
iPhone 5s | iPad air | aTV 2 jb | Macmini | iMac 27
kks, keby sa to stalo niekomu na Nokii, ze mu odide signal na dovcu tak by to bola najhorsia znacka...ale ako pozeram iPhone sa sa kazi jak svina, tak aby som sa obaval ze si vlastne ani nezavolam, alebo mi nepojde nabijanie alebo nebude fungovat dotykovy displey....a to som cital prispevky iba dnes...
Cim vice slozitejsi zarizeni , s vice funkcemi a programy tim vetsi sance ze se neco pokazi, to plati u vseho .... Problem je v tom ze ten telefon nebyl vytvoren za ucelem aby byl odblokovan a aby se na nej mohli nahravat neoficialni aplikace. Jestlize vsak udelame nejaky zasah do samotneho jadra systemu Iphonu -> coz odblokovani rozhodne je <- tak musime pocitat s tim ze to sebou nese urcita rizika.
Ale vseobecne pokud si clovek dava pozor instaluje overene aplikace a dela vse podle spolehlivych navodu neni se prakticky ceho bat. Dulezite je, aby clovek neinstaloval nebo nedelal veci kterym nerozumi.
Ale vseobecne pokud si clovek dava pozor instaluje overene aplikace a dela vse podle spolehlivych navodu neni se prakticky ceho bat. Dulezite je, aby clovek neinstaloval nebo nedelal veci kterym nerozumi.
-
- Host
sakra tenhle topic mi trochu nahnal hruzu uz sem si zacinal myslet, ze iPhone pokazit ani nejde...
Have you tried turning it off and on again?
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
"No service" se mi objevilo taky, nastavila jsem v Carrier - Automatic a "natvrdo" vypla a zapla telefon. Teď už je dva dny klid a všechno v pohodě, ale začalo mi to velmi špatným příjmem signálu v místech, kde s jiným telefonem problém nebyl a skončilo to právě úplným výpadkem - no service. Podezírám Edge - telefon se mi při tom hodně hřál - byla to moje blbost. Kdoví co jsem si s ním porobila , ale snad se to zbrchalo. Doufám.
JInak na adresu prskajícího Nokiáře - nikdy jsem neměla ještě tak user friendly telefon u kterého nemusím dumat jak a kde a co nastavit a kam ťuknout, aby udělal to co chci. A to jak u SE (P800, P1i, K750..), tak u Nokie nebo i Philipse 755 - ten byl můj nejmilejší. Problém je v Applu a jeho obchodní politice a neexistující záruce. Ne v koncepci telefonu. Díky podpoře není potřeba vyšší inženýrská - jako u WM, stačí vyšší dívčí.....
JInak na adresu prskajícího Nokiáře - nikdy jsem neměla ještě tak user friendly telefon u kterého nemusím dumat jak a kde a co nastavit a kam ťuknout, aby udělal to co chci. A to jak u SE (P800, P1i, K750..), tak u Nokie nebo i Philipse 755 - ten byl můj nejmilejší. Problém je v Applu a jeho obchodní politice a neexistující záruce. Ne v koncepci telefonu. Díky podpoře není potřeba vyšší inženýrská - jako u WM, stačí vyšší dívčí.....
nene: mas uplnu pravdu...nemam rad politiku apple, ale chap, ze keby sa taketo veci diali pri akomkolvek inom zariadeni tak ta znacka by nemala sancu...i ked sa to same niekedy stava symbianovym nokiam, alebo hernym konzolam ako Sony PSP alebo Xbox360....vsetky tieto zariadenia mam a mozem povedat, ze ako aj niekto predomnou vravel: ked sa v tom clovek moc nerype vsetko facha v pohode...ale nahoda je svina preto sa po rokoch bojim riskovat 10 000,- (zatial sa mi pokazili uplne vsetky mobily co som mal - a to ich bolo 10+)
OPRAVENO, za vsechno muze hardware. koupil jsem na ebay comboard+baterku za 45USD poslal si do prahy za 15USD, a udelal rozborku2.
rozborka1 zde: http://www.partproduction.cz/iphone/rozborka/
rozborka2 zde: http://www.partproduction.cz/iphone/rozborka2/
mam ted navic baterku az mi tahle chcipne a nefunkcni telefonni comboard.
ale funguje na nem wifi, takze pokud nekdo ma comboard uplne na kasi a chce si aspon doma wifinovat (jako ja do dneska) tak at se ozve.
tuktuk na drevo, snad se do 14dnu nepose..
btw shanim zadni hlinik+cernej kryt
rozborka1 zde: http://www.partproduction.cz/iphone/rozborka/
rozborka2 zde: http://www.partproduction.cz/iphone/rozborka2/
mam ted navic baterku az mi tahle chcipne a nefunkcni telefonni comboard.
ale funguje na nem wifi, takze pokud nekdo ma comboard uplne na kasi a chce si aspon doma wifinovat (jako ja do dneska) tak at se ozve.
tuktuk na drevo, snad se do 14dnu nepose..
btw shanim zadni hlinik+cernej kryt
-
- Administrator
no to je dobrá zpráva, já vím že jsi se s tím dlouho trápil ..
.
.
-
- Host
napiš příště svůj příspěvek bez sprostých slov .. smazáno. Julek
Neviem ci je to to spravne vlakno ale je mozne ze v Settings nemám zlozku Carrier ? Dal som si tam kartu T-mobile píse iba .... sem tam no-service skusal som aj po no-service dávat air mode na par sekund a vratit no nic, taktiez aj v generale som restart network settings. Viete niekto poradit ?
kdyz se nezobrazi CARRIER je vypnuta radiova cast, to jde udelat pres UICTL nebo ruzne pres terminaly, projdi si forum.
mohlo se ti to stat pri instalaci neceho jako je services, bossprefs, virgin, bootloader apod.
dal bych restart, pak zkusil nahodit pres UICTL az pak restore reinstal FW.
mohlo se ti to stat pri instalaci neceho jako je services, bossprefs, virgin, bootloader apod.
dal bych restart, pak zkusil nahodit pres UICTL az pak restore reinstal FW.
-
- Host
Pani, takze mam novu skusenost znie to ako totalna haluza ale neverim ze je to nahoda. 5x som bojoval s NO SERVICE, 4 krat som sa s tim stretol vzdy v piatok a vzdy po SMS od orange s nejakou debilnou sutazou alebo akciou. Robil som si srandu ze to neni mozne ze je to nahoda tak ze skusim dnes. asi o 1 mi dosla sms, az ma zamrazilo a ked som chitil telofon uz zacal blbnut a za minutu NO SERVICE. trva to asi pol dna vzdy a potom sa to chyti. Dal som to zrusit tie sms a som zvedavy co bude bud piatok. Neverim ze je to nahoda . 5x.
Mam T-Mobile a mel jsem na zacatku problem s nahodnym padanim signalu az do No service (SIMka v poradku-testovano na vice telefonech), ale po bezplatne vymene SIM u operatora uz vse funguje jak ma, signal od te doby nekolisa a do No service jsem se jeste nedostal (a doufam, ze to tak i zustane)-je to velmi podivny, protoze mi to prislo jako naprosto nejnepravdepodobnejsi pricina...ale v nejhorsim zkusit i tohle. Snad to nekomu pomuze-nezavrhujte toto reseni, zkusit se musi vsechno
re: buzzfuzz - zvlastni velmi zvlastni, nechapu sebemensi souvislost s prijmutim sms a ztratou signalu, snad leda ze by to byla konfiguracni sms, ale to apple zatim neumi. hledal bych pricinu jinde: neprovadis jinou operaci kdyz ti prijde ta sms? safari? setting? terminal? chmodovani? ptam se proto, ze jsem zazival kdysi kolisani signalu pri velmi dlouhem pouzivani iphonu a vzdy jako posledni kapka stacilo dostat SMS nebo prichozi hovor, vlitnul jsem do NOSERVICU. rada: pozoruj bedliveji a pro jistotu nedelej soubezne ruzne operace. - NO SERVICE je takovej prvni ukaz MODRESMRTI zname z PC, proste vice operaci, ktere iphone nezvladne a tak vypne radio, pripadne sam zamrzne (napr: nedokonceny install aplikace, terminal, uctl a prichozi hovor = zamrz)
re: xxlukas - vymena simky je dobrej napad, me tenkrat nepomohl, ale clovek ma pak jistotu, doporucuju - uz z principu dostanes novej kus s neosoupanejma kontaktama a lepsi firmware simky, byly tu drive problemy s prapuvodni sim OSKAR ktere v iphonu nesly. rada: nemusite vymenovat simku co je stará 1rok.
re: xxlukas - vymena simky je dobrej napad, me tenkrat nepomohl, ale clovek ma pak jistotu, doporucuju - uz z principu dostanes novej kus s neosoupanejma kontaktama a lepsi firmware simky, byly tu drive problemy s prapuvodni sim OSKAR ktere v iphonu nesly. rada: nemusite vymenovat simku co je stará 1rok.
-
- Host
viem ze je to haluza ale inokedy robim 100 veci naraz na iphone a nic a vazne 5 krat po prijaty sms od orange z nejakeho cisla tusim 7652 tomu ........ vzdy piatok pobede. uplne vzdy. 5 krat to by bola neskutocna nahoda.
lehky offtopic: sorry
mate taky tak kolisavy signal?
nebydlim v zadne "prd***" a presto nekolikrat denne vypadne signal
mne to tolik netrapi, at si kazdej trhne, hlavne ze mam iMazlika, ale tatu s tim, ze ma telefon jako pracovni, to docela dost omezuje ...
je to normalni? zda se mi, ze tatuv iPhone ztraci signal o fous casteji..
otazka: je to normalni?
oba mame T-Mobile - reseni od xxlukas zkusim, pokud mi to vic lidi potvrdi
diky moc
mate taky tak kolisavy signal?
nebydlim v zadne "prd***" a presto nekolikrat denne vypadne signal
mne to tolik netrapi, at si kazdej trhne, hlavne ze mam iMazlika, ale tatu s tim, ze ma telefon jako pracovni, to docela dost omezuje ...
je to normalni? zda se mi, ze tatuv iPhone ztraci signal o fous casteji..
otazka: je to normalni?
oba mame T-Mobile - reseni od xxlukas zkusim, pokud mi to vic lidi potvrdi
diky moc
re:T!cktack / mate oba telefony ze stejneho vrhu??? mate stejne stare simky? nebydlite na kopci kde se tlucou dve BTSky? iPhone hodnotim jako mene sikovny pri prechazeni z jedne bts do druhe. simku si vymente je to zadara.
-
- Host
no pani takze mi dnes asi o 19 hod prisla nejaka obrazova sprava s akciou s orange a typnite si co sa za 15 stalo. No SERVICE. Myslite ze je to ozaj nahoda? Asi 5 krat mi to padlo po restarte ale uz sa to tusim chytilo a volal som do orange lebo ma zabudli vyradit z tej databazi ale dnes to uz spravili tak cakam do bud piatku.
Tak uz jsem take poznal no service. Instaloval jsem update IntelliScreenu a IMGsaver. Nevim, jestli je tam spojitost, ale jestli mam v p.... commboard, tak potes panbuh. Snad za to muze opravdu jen SW. Clovek instaluje, instaluje, az se to proste po...
Tak ja nemam No service - to jenom obcas problikava.
1,Ale spíš se mi simka sama zamkne a nejde vyvolat to okynko pro odemknuti (zadani pinu) a tel musim vypnout a zapnout ... pekne me to uz s***
2, a jeste druhý problem hodí mi to No sim inserted a taky musim off/on
vetsinou je to 50% 1, a 50%2, .. zatim sem jeste nic nezkousel, cekam na 2.0.0 ...
EDIT1: Tak to vypadá na sjetou SIMku , jiná jede v pohodě a po očištění od včera taky nemám problém.
fw 1.1.3
1,Ale spíš se mi simka sama zamkne a nejde vyvolat to okynko pro odemknuti (zadani pinu) a tel musim vypnout a zapnout ... pekne me to uz s***
2, a jeste druhý problem hodí mi to No sim inserted a taky musim off/on
vetsinou je to 50% 1, a 50%2, .. zatim sem jeste nic nezkousel, cekam na 2.0.0 ...
EDIT1: Tak to vypadá na sjetou SIMku , jiná jede v pohodě a po očištění od včera taky nemám problém.
fw 1.1.3
markor píše:iPhone hodnotim jako mene sikovny pri prechazeni z jedne bts do druhe.
Jo, souhlas-vsiml jsem si toho teprve ted. Sice po vymene SIM s "No service" nemusim bojovat, ale signal, napriklad pri jizde busem, nekdy docela kolisa (sice to neni tak tragicky, ze by byl telefon uplne mimo, ale je to prinejmensim zvlastni, kdyz zadny jiny telefon na stejne siti kolem nema se signalem problem). Taky je otazkou, jak je ukazatel sily signalu spolehlivy (jestli zbytecne "nepanikari") -jestli se pri jedne carce signalu da volat a jak atd....tohle jsem jeste nevysledoval. Kazdopadne po vymene SIM signal kolisa pouze pri cestovani, ne pokud je telefon na jednom miste, jako tomu bylo predtim.
iphone ma proste problem s handoverem z jedne BTS na druhou BTS, staci se nadechnout koukat na ukazatel signalu, podrzet dech pri NO SERVICE a pockat, za chvilku to proste naskoci a je to v OKlendu.
RE: sim problem, sohni si trosku simsuplik, nebo podlep simku, nebo sezen novou. rozhodne nestourat na konektory sim v telefonu, nebo dopadnes jako ja
RE: sim problem, sohni si trosku simsuplik, nebo podlep simku, nebo sezen novou. rozhodne nestourat na konektory sim v telefonu, nebo dopadnes jako ja